♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızımın pepesi bebesi var bazen bakıyorum anne birlikte yiyelim diyor onları da mama sandalyesine oturtuyoruz haklı çocuk tek başına büyümek zor

Yavaş yavaş artırabilirsin evet canım

Olsun kuzum belki şişlik vardır dur bakalım aşureyi az ye İyiyim bende bugün orucum bir kaç gün tutayım diyorum akşamı hafif atlatacağım bakalım
Orucum deyince tv de şifa orucu diye bir şeyden bahsediyordu vatandaşın biri 1 hafta sadece meyve ve sebze sularıyla besleniyomuşsun ben 3 gün anca dayanırım diye düşündüm

Yavaş yavaş artırabilirsin evet canım

Olsun kuzum belki şişlik vardır dur bakalım aşureyi az ye İyiyim bende bugün orucum bir kaç gün tutayım diyorum akşamı hafif atlatacağım bakalım

yok kız şişlik yok hep kestane yüzünden
Allah kabul etsin canım çok iyi yapmışsın,bende tutmak istiyorum ama haftaya
canım benim içinde dua edermisin

Var canim :) Bi tane 7 yasinda kizim var
bende 27 yasindayim

4yil once 13 kiloyu 9haftada vermistim
Simdide verebilirim yani :)
İş vermek de değil de almamakta ben onu beceremiyorum
Kızım doğduktan sonra 2013 Temmuzda 77 kiloyla işe başladım duba gibiydim 2 yaşına geldiğinde 64 e inmiştim 6 ayda 12 kilo verip 52 kiloyu gördüm sporu bırakınca 6 ayda 5 kilosunu geri aldım tabii

evet haklisin en onemlisi verdikten sonra alamamak
Ben o 13 kiloyu vereli 4 yil gecti aradan
Ve 4 yil icinde 4 kiloyu tekrar almisim

kızlar bebek için mi dua ediyosunuz ? benım bı tane 4aylık ölü doğumum var. temmuzda . sımdı korunuoruz hem maddi durumu duzeltip araba alıp hemde 50 kılo olursam bırakıcam korunmayı inşallah

nehirnil111 taydin bugünkü menüm,bugün ara öğün yapmayı planlamıyorum

Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
* 2 ceviz
* 4 zeytin
* peynir

Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen (saat 11:50)
* kapuska yemeği
* aşure (fazla şekerli değildi tam tadındaydı-hafifletici sebep)

bu arada taydin cim nasılsın nasıloldu karnındaki iltihap?ağrıların azalmıştır umarım

kızlar bebek için mi dua ediyosunuz ? benım bı tane 4aylık ölü doğumum var. temmuzda . sımdı korunuoruz hem maddi durumu duzeltip araba alıp hemde 50 kılo olursam bırakıcam korunmayı inşallah
yok canım bebek değil,genel olarak hayır duası işte
sanada geçmiş olsun diyim,Rabbim hayırlısıyla bir bebek nasip etsin,tabi arabanızıda alın bide sen 50 kilo da ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…