Var canim :) Bi tane 7 yasinda kizim varSen de iddialısıııınn yaş kaç çoluk çocuk var mı
Kızımın pepesi bebesi var bazen bakıyorum anne birlikte yiyelim diyor onları da mama sandalyesine oturtuyoruz haklı çocuk tek başına büyümek zorAllah yardımcıları olsun. Nasipte varsa o ruhlarin yaşayacağı hic bisey engel olamaz. Tüm engeller aşılir.
Bide zayıflarim ki sorma
Esim kiziminda kardese ihtiyacı var diyo
Bende kizima baktigim zaman hep yanlız kardeşi olsa beraber büyür eglenirlerdi diye düşünüyorum. O duyguyu yasamasini isterim. Böyle duygularım yoktu pek yeni geldi
Orucum deyince tv de şifa orucu diye bir şeyden bahsediyordu vatandaşın biri 1 hafta sadece meyve ve sebze sularıyla besleniyomuşsun ben 3 gün anca dayanırım diye düşündümYavaş yavaş artırabilirsin evet canım
Olsun kuzum belki şişlik vardır dur bakalım aşureyi az yeİyiyim bende bugün orucum bir kaç gün tutayım diyorum akşamı hafif atlatacağım bakalım
Yavaş yavaş artırabilirsin evet canım
Olsun kuzum belki şişlik vardır dur bakalım aşureyi az yeİyiyim bende bugün orucum bir kaç gün tutayım diyorum akşamı hafif atlatacağım bakalım
geçmiş olssun hemen kurutma makina sı falan tut bariben geldmmm moralim cok bozuk laptopun klavyesne 1 damla su dküldü bkaç tuşu çalışmıyo ya
İş vermek de değil de almamakta ben onu beceremiyorumVar canim :) Bi tane 7 yasinda kizim var
bende 27 yasindayim
4yil once 13 kiloyu 9haftada vermistim
Simdide verebilirim yani :)
Siz kestaneye erken başladınız bence yılbaşına daha çok varyok kız şişlik yok hep kestane yüzünden
Allah kabul etsin canım çok iyi yapmışsın,bende tutmak istiyorum ama haftaya
canım benim içinde dua edermisin
evet haklisin en onemlisi verdikten sonra alamamakİş vermek de değil de almamakta ben onu beceremiyorum
Kızım doğduktan sonra 2013 Temmuzda 77 kiloyla işe başladım duba gibiydim 2 yaşına geldiğinde 64 e inmiştim 6 ayda 12 kilo verip 52 kiloyu gördüm sporu bırakınca 6 ayda 5 kilosunu geri aldım tabii
Orucum deyince tv de şifa orucu diye bir şeyden bahsediyordu vatandaşın biri 1 hafta sadece meyve ve sebze sularıyla besleniyomuşsun ben 3 gün anca dayanırım diye düşündüm
yok kız şişlik yok hep kestane yüzünden
Allah kabul etsin canım çok iyi yapmışsın,bende tutmak istiyorum ama haftaya
canım benim içinde dua edermisin
ederim tabi canım inşallah dualarımız kabul olur (AMİN)Amin kuzum cümlemizinkini inşallahEderim etmem mi sende benim için eder misin müminin mümine duası kabul olurmuş
Amin inşallah canım benim :)ederim tabi canım inşallah dualarımız kabul olur (AMİN)
calışmayan tuşları tuşları söktüm sildim ıslanmamış bile ama çalışmıyo sinir oldumgeçmiş olssun hemen kurutma makina sı falan tut bari
sen yinede makina tut bir süre kullanma istersencalışmayan tuşları tuşları söktüm sildim ıslanmamış bile ama çalışmıyo sinir oldum
sağol canım
hadi ya tutuyım ozaman akşama kadar da açmayım kaçtım beeensen yinede makina tut bir süre kullanma istersen
yok canım bebek değil,genel olarak hayır duası iştekızlar bebek için mi dua ediyosunuz ? benım bı tane 4aylık ölü doğumum var. temmuzda . sımdı korunuoruz hem maddi durumu duzeltip araba alıp hemde 50 kılo olursam bırakıcam korunmayı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?