ne yicem kı of şu an cok pişmanımbence yememek doğru değil ama hafif birşeyler yiyebilirsin
pişman olma olan oldu, biraz daha zaman geçsin güzelce sporunu yapne yicem kı of şu an cok pişmanım
salata yerım artık yapcak bısey yokpişman olma olan oldu, biraz daha zaman geçsin güzelce sporunu yap
akşamada çorba salata gibi bişeyler yiyebilirsin
Kek yerine bir kahve iç belki keserkız hazır kek aldırcam bizim işyerinin teee ötesinde ufacık bi bakkal var,ordan abur cubur niyetine işte aldırsam mıki
salata yerım artık yapcak bısey yokresmen gözüm döndü bi an 2. aşuremdi bugün..
yapcam yapcam sağol canım desteğin içinsen tam diyet moduna giremedin belli ama olsun yavaş yavaş oluyo moralini bozma
bugün mutlaka sporunu yap
nill az önce patronun tahıllı ekmeğinden yedim üstüne bi soda daha içtim,şimdide çay getirdi çaycı onu içicemKek yerine bir kahve iç belki keser
ne demek burda hep destek olmaya çalışıyoruz birbirimize bunun için varızyapcam yapcam sağol canım desteğin için
ne demek burda hep destek olmaya çalışıyoruz birbirimize bunun için varız
Afiyet olsun neyse ki az zararlı yemişsin bende dün anneme gittim gözleme yedim bu akşam az yiyeceğimnill az önce patronun tahıllı ekmeğinden yedim üstüne bi soda daha içtim,şimdide çay getirdi çaycı onu içicem
mide şişti ama doymadı ama daha bişey yemem yeter artık
akşama yerim tabi,anneciğim geliyor
Sizin aşçıya da bi ayar vermek lazımmköfte fardı ama içleri çiğ di yiyemedi kimse bide bulgur ve cacık
ağzından bal damlıyo,ama bizim burdakilerin bulduğu çözüm şu yapamadığı yemeği bi daha yapma diyolar eleye eleye kuru fasulye pilavdan başka bişey kalmadıSizin aşçıya da bi ayar vermek lazımm
Canimmmm coook tebrik ederim .Emindim olacagina sana cok dua etmistim cok istedigin icin .kızmiraycan84 doktorum bana sucuk yemeyi yasaklamıştı hamileyken. sucuk, sakatat falan yasak bildiğim. bir sor istersen.
sağolasın canım benimCanimmmm coook tebrik ederim .Emindim olacagina sana cok dua etmistim cok istedigin icin .
Hemen de gidip öğrenmişKızlar yandım ben yarın aşçı aşure yapıyor
Vay bee maşallah. Bi ben kan toplayamiyorum . Neden o kadae zaman hamile olduğunu söylemedin cicimO kadar çay da içmeme rağmen kan değerim 15 çıktı ben de şaşırdım
Cok iyi sevindim canim. Tamamen gecer inşallah canin cok isterse bir iki lokma ye eziyet etme kendine.Selam kızlar, okudum ama alıntı yapamadim bugün.
Ben biraz daha iyiyim şimdi. Evdeyim bugün. Sukur sancı yok denecek kadar azaldi.Sabah az çorba icip ilaç ictim. Annem geldi sonra kahvaltı hazırladı. Biraz ekmekle domates biber peynir zeytin atistirdim. Ekmeksiz kusacakmisim gibi geldi.
Var
yer varmi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?