♥haftalık kilo verme yarışması♥

ağzından bal damlıyo,ama bizim burdakilerin bulduğu çözüm şu yapamadığı yemeği bi daha yapma diyolar eleye eleye kuru fasulye pilavdan başka bişey kalmadı
Her gün onu yapsın o zaman
Şaka tabii de kuru fasulye nohut mercimek sıraya koyun belli ki bencileyin kolay yemekleri yapabiliyor haşla soğanını kavur pişsin

Ayyy bu kadar istediğini bilmiyordum çabuk zayıfla o zaman
Ben biraz hassasım burda çok isteyip de kayıplar yaşayan arkadaşlarım var eminim her hamile haberi aldıklarında içleri cız ediyor onları düşündüm mavimli Y YESIMBOZ

Bugünün menüsünü yazayım
10:00 sabah
süt ve müsli (40gr)
13:30 ara öğün
tarçınlı muz ve yanında 3 adet eti form'un herhangi bir bisküvisi
17:30 akşam
domates çorbası, yeşil salata ve 1 dilim etimek
(2lt su ve günde 2 kez 30dk'lık tempolu yürüyüş.)
Güncel kilo: 82,9Hoşgeldin 82, güle güle 83

Sen de iddialısıııınn yaş kaç çoluk çocuk var mı

Bakıldığında güzel görünüyor ama bence çok az canım sen bilirsin ama bir süre sonra vücut sıkılacak ve saldırmaya başlayacak sabah kahvaltını güzel yap derim sabah hadi sütle geçiştirdin öğle çok çok az bir sebze yemeği et yemeği yiyebilirsin yoğurt meyve ara öğünlerde alabilirsin akşamın güzel

Allah yardımcıları olsun. Nasipte varsa o ruhlarin yaşayacağı hic bisey engel olamaz. Tüm engeller aşılir.
Bide zayıflarim ki sorma
Esim kiziminda kardese ihtiyacı var diyo
Bende kizima baktigim zaman hep yanlız kardeşi olsa beraber büyür eglenirlerdi diye düşünüyorum. O duyguyu yasamasini isterim. Böyle duygularım yoktu pek yeni geldi

Teşekkür ederimm, vücut bu düzene alıştığı için daha fazlasını yemiyim diyorum. Ama haftaya biraz arttıracağım yiyecek miktarını

selam kızlar dün işte değildim yazamadım ama dışarda da olsam ölçüyü hiç kaçırmadım.
bugünü yazayım sabah kahvaltım:
1 domates, 2 salatalık, 1 dilim ekmek ,az peynir,şekersiz çay
öğlen: 1 kepçe tutmaç çorbası, bir tane rosto köfte ve salata (iş yeri menüsü başka alternatif yok malesef)

Teşekkür ederimm, vücut bu düzene alıştığı için daha fazlasını yemiyim diyorum. Ama haftaya biraz arttıracağım yiyecek miktarını
Yavaş yavaş artırabilirsin evet canım
teşekkür ederim canım bugün +200 deyim biraz keyifsizim
sen nasılsın?

Olsun kuzum belki şişlik vardır dur bakalım aşureyi az ye İyiyim bende bugün orucum bir kaç gün tutayım diyorum akşamı hafif atlatacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…