- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Her gün onu yapsın o zamanağzından bal damlıyo,ama bizim burdakilerin bulduğu çözüm şu yapamadığı yemeği bi daha yapma diyolar eleye eleye kuru fasulye pilavdan başka bişey kalmadı
Çok teşekkür ederim canım sana yetişsem iyi olacaktı şimdiye büyütmüştümCanimmmm coook tebrik ederim .Emindim olacagina sana cok dua etmistim cok istedigin icin .
Sorumsuzluk yapanları çıkardım. Sagol tatlım.
Bu arada ben senin iş durumunu merak ediyorum biliyorum ki maddi olarak ihtiyacınız var inşallah herşey yolunda gider de sen de yine çalışırsınCanimmmm coook tebrik ederim .Emindim olacagina sana cok dua etmistim cok istedigin icin .
Öğlen yiyeceksin nasılsa sıkıntı yokKızlar yandım ben yarın aşçı aşure yapıyor
Ben de yapıcam iş yerine getiririmHemen de gidip öğrenmişAşure ayı aşureden kaçmak olmaz
Ben de yapıcam iş yerine getiririmHemen de gidip öğrenmişAşure ayı aşureden kaçmak olmaz
Ayyy bu kadar istediğini bilmiyordum çabuk zayıfla o zamanVay bee maşallah. Bi ben kan toplayamiyorum . Neden o kadae zaman hamile olduğunu söylemedin cicim
Hayırlı olsun. Inşallah sağlıklıca vakti gelince kucağına alırsın bebeğini. Zayif olsam bende istiyorum camdan bakiyorum küçük bebek görünce içim gidiyor oyyy
Sen de iddialısıııınn yaş kaç çoluk çocuk var mıTesekkur derim :)
Ben kendime topik actim oradaki amacim gunluk tutmak boylece okuyunca fazla kacirmismiyim neler yapmisim ....
Kilom 66 kg
Boyum 158 cm
Hedefim 58 kg
10/10 tarihinde basladim diyete
Cok agir olmayip bol bol su (1 l detoks suyu + 1l normal su) dengeli beslenle ara ogunler 18den sonra yememek olarak diyete start verdim
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
Nasılsın Begüşgünaydın canım
herkeşlere günaydınlarr
Ben de yapıcam iş yerine getiririm
Bakıldığında güzel görünüyor ama bence çok az canım sen bilirsin ama bir süre sonra vücut sıkılacak ve saldırmaya başlayacak sabah kahvaltını güzel yap derim sabah hadi sütle geçiştirdin öğle çok çok az bir sebze yemeği et yemeği yiyebilirsin yoğurt meyve ara öğünlerde alabilirsin akşamın güzelBugünün menüsünü yazayım
10:00 sabah
süt ve müsli (40gr)
13:30 ara öğün
tarçınlı muz ve yanında 3 adet eti form'un herhangi bir bisküvisi
17:30 akşam
domates çorbası, yeşil salata ve 1 dilim etimek
(2lt su ve günde 2 kez 30dk'lık tempolu yürüyüş.)
Güncel kilo: 82,9Hoşgeldin 82, güle güle 83
Allah yardımcıları olsun. Nasipte varsa o ruhlarin yaşayacağı hic bisey engel olamaz. Tüm engeller aşılir.
Teşekkür ederimm, vücut bu düzene alıştığı için daha fazlasını yemiyim diyorum. Ama haftaya biraz arttıracağım yiyecek miktarınıBakıldığında güzel görünüyor ama bence çok az canım sen bilirsin ama bir süre sonra vücut sıkılacak ve saldırmaya başlayacak sabah kahvaltını güzel yap derim sabah hadi sütle geçiştirdin öğle çok çok az bir sebze yemeği et yemeği yiyebilirsin yoğurt meyve ara öğünlerde alabilirsin akşamın güzel
Öğlen yiyeceksin nasılsa sıkıntı yok
teşekkür ederim canım bugün +200 deyim biraz keyifsizimNasılsın Begüş
Ne güzel canım Allah kabul etsin
Yavaş yavaş artırabilirsin evet canımTeşekkür ederimm, vücut bu düzene alıştığı için daha fazlasını yemiyim diyorum. Ama haftaya biraz arttıracağım yiyecek miktarını
teşekkür ederim canım bugün +200 deyim biraz keyifsizim
sen nasılsın?
canı 60grubunda neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?