♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yani hamilelikte şöyle kafadan bi 20 kilo geliyor galiba demi
canım ben kızımda 30 kilo aldım verene kadar canım çıktı ama o zaman senin gibi çok hırslı ve istikrarlıydım insan zamanla değişirmiymiş değişirmiş demek ki nerdeee benim eski azmim.sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yedim oğlumda da 10 kilo aldım,ama gel gör ki 30 kiloyu 4-5 ayda verdim ,10 kiloyu 4 sene de veremedim

verirsin canım, elbet direnci kırılacak vücudunun. ama 10 kilo süpermiş idolümsün

hay maşallah tabi dayanamazsın, bacak mı dayanır ona

yaaa sorma, hamilelikten bende korkuyorum

ha tabi ya bi tatlı kaşığı alıp, ertesi güne bırakıyorsun demi canım

bende bende ha domates ha ben
Eveeettt sadece ama sadece bir kaşıkcık
Zaten kumralım ben tenimde buğday teni dediklerinden sarı ile kara arasında sıkışıp kalmışım. Hemen kızarıveriyorum

en güzeli zaten çok çiğnemek yavaş yavaş yemek , ben de çok hızlı yerim , şu huyumdan vazgecemedım
Çocukluktan gelme oluyor galiba böyle şeyler.
Annem yavaş yer babam aşırı hızlı yer hep annm derdi atlı mı kovalıyor yavaş ye diye duya duya dolaylı öğrenme olmuş bende de

Verirsin inşaallah canım burada birlikte başarcaz bunu

Tatlı yaptım daha doğrusu kakaolu puding yaptım alta döktüm kup un. Sonra muzluyu üstüne döktüm görüntü süper oldu.
Üstüne de hurma ceviz ve kuru kayısı ile süsleme yapcam.

Normalde şekerpare yapacaktım ama vazgeçtim bu biraz daha hafif en azından dedim.
Bi pastane türü bi şey hep hayalimdir. Şöyle kurabiyeler börekler tartlar yapabileceğim bi yer.

Birçok insanın hayali öyle şeyleer ben sevmiyorum yaaa eşim çocuğum olmasa yemek yapmam

verirsin canım, elbet direnci kırılacak vücudunun. ama 10 kilo süpermiş idolümsün
sağol canım,öyle pasta türü abur cubur yememiştim bir de çok hareketliydim oğlumda sanki içime çekirge kaçmış gibiydimyemeğimi normal yiyordum ama canım acayip portakal limon aşeriyordu bir oturuşta 3-4 limonu yiyip kalkıyordum ha bir de et hatta mangal ,mangal için ağladığımı biliyorum hormonlara bak sen!şimdi düşününce çocukca geliyor ama o zaman çok normal geliyordu.bir de kiloyla alakası yok ama konu açılmışken aklıma geldi çok duygusal oluyor insan saçma sapan şeyler düşünüp hıçkıra hıçkıra ağlardım,hamilelik doğum anne olmak çok farklı duygular ,inşallah o duyguyu yaşarsın ve anlarsın.

Eveeettt sadece ama sadece bir kaşıkcık
Zaten kumralım ben tenimde buğday teni dediklerinden sarı ile kara arasında sıkışıp kalmışım. Hemen kızarıveriyorum

Tatlı yaptım daha doğrusu kakaolu puding yaptım alta döktüm kup un. Sonra muzluyu üstüne döktüm görüntü süper oldu.
Üstüne de hurma ceviz ve kuru kayısı ile süsleme yapcam.

offfff çok güzel olmuş, bende mi yapsam

woow canım ıstedı sımdı .

benimde

Hiç öyle bir durumum olmadı çok şükür ne bulantı ne başka birşeyy belirtisini bile hissetmedimmm

poponu kaşı

Birçok insanın hayali öyle şeyleer ben sevmiyorum yaaa eşim çocuğum olmasa yemek yapmam

ayyyy hem yaparım üşenmem hem yerim, o yüzden az yapmaya çalışıyorum

yemek kısmı güzelmişte, o ağlama işini sevmedim. zaten çok kolay duygulanırım eyvah eyvah

kızlar ben yine menümü önceden bildireyim diğer türlü çok aşıyorum kendimi

iftar
1,5 kepçe şehriye çorba
fırında somon(yanına patates atıcam yağsız, birazda ondan yerim)
salata
1 bardak zero

saat 22:00
1 kase yoğurt
kiraz 10 adet+4 adet kayısı

saat 23:00
1 neskafe sek
1 kaymaklı lokum(kaç günüdür yiyemedim içimde kaldı )

saat 00:30 sahur
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1-2 çatal kaymak yerim 1-2 lokma ekmekle
2 ceviz
domates-salatalık-kapya biber(yarımşar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…