Anca cevap yazabiliyorum canimaslına bakarsan çok bir şey yok çok çeşit yemişsin ama azar azar yemişsin . ama gene de nasıl yedin kıs hepsini tıkanmadın mıekmek yememişsin yazmadığına göre. valla güzel bence. tek sakınca dolmaların içindeki pirinç olur o da iki yudumcuk ne zararı olcak demi ama afiyet olsun canım
Ben malesef çok seviyorum ya yapmasını.Birçok insanın hayali öyle şeyleer ben sevmiyorum yaaa eşim çocuğum olmasa yemek yapmam
canım gelirsen haber et . ben gezdirirm seni. eski yapılanmalarda hep aynı srun vardır. şu anda yeni yapılan şahane evler var siteler var.valla canım kaldığımız ev çok çok eskiydi. neyseki taşındılar sonunda. evde böcek varmış taşınınca anladılar ama iş işten geçti... bu gittiğimde o kadar gezelim dedim, yine olmadı :)
çok ilginç uşak normalde bilinmez forumda uşakla alakalı kaynıyor. merkezinde oturuyoruz canımyok canım aslan burcu
kahveeeeebayılıyorum kahve içmeye, içmeyince ayılamıyorum
kız sen uşaklı mısın? neresinden? ben 6 sene uşakta yaşadım
sinek , böcek her yerde var aslında ,ağaçlı yerlerde oturmayla ilgili , İstanbulda Beylikdüzünde oturuyorum ben , çok ağaçlık
mutlaka arada sinek böcek oluyor .. Uşak ta arkadaşım oturuyor , çok memnun yaşadığı yerden ,Şeker fabrıkası lojmanlarındalşardı sanırım cok ağaçlık süper diyordu .
canım benim çocuktan sonra oldu , ben bir rahat yemek yedıgımı bilmezdimÇocukluktan gelme oluyor galiba böyle şeyler.
Annem yavaş yer babam aşırı hızlı yer hep annm derdi atlı mı kovalıyor yavaş ye diye duya duya dolaylı öğrenme olmuş bende de
öğretmensin cnm ya o daha güzel geldi bana sanki :)Normalde şekerpare yapacaktım ama vazgeçtim bu biraz daha hafif en azından dedim.
Bi pastane türü bi şey hep hayalimdir. Şöyle kurabiyeler börekler tartlar yapabileceğim bi yer.
aynı o duygusal anlar bendede vardı , ama ben doğum sonrası daha cok yaşadım ve ilk 40 gun herkesın söylediği batıyordu .sağol canım,öyle pasta türü abur cubur yememiştim bir de çok hareketliydim oğlumda sanki içime çekirge kaçmış gibiydimyemeğimi normal yiyordum ama canım acayip portakal limon aşeriyordu bir oturuşta 3-4 limonu yiyip kalkıyordum ha bir de et hatta mangal ,mangal için ağladığımı biliyorum hormonlara bak sen!şimdi düşününce çocukca geliyor ama o zaman çok normal geliyordu.bir de kiloyla alakası yok ama konu açılmışken aklıma geldi çok duygusal oluyor insan saçma sapan şeyler düşünüp hıçkıra hıçkıra ağlardım,hamilelik doğum anne olmak çok farklı duygular ,inşallah o duyguyu yaşarsın ve anlarsın.
herkeste çok farklı yaşanıyor canım , hatta insanın her hamileliği bile farklı.. Bu nedenle takma canım allah isteyen herkese yasatsın o gunlerıayyyy hem yaparım üşenmem hem yerim, o yüzden az yapmaya çalışıyorum
yemek kısmı güzelmişte, o ağlama işini sevmedim. zaten çok kolay duygulanırım eyvah eyvah
aynı canım , bende daha yavaş yerdım eskiden çocuktan sonra , maalesef çocuğumda dur durak bilmez sagolsunEskiden ben de çok yavaş yerdim çocuktan sonra iş güç çocuk derken yemeğe bile zaman yok öyle arası 10 dk sürdü yemek yemem.
evet aslında cok degil Ama cok cesitliydiçok olmamış canım
ne güzel eşin cok şanslı , bende sevmem , zorla yapıyorum yemeklerı bile inan ,Ben malesef çok seviyorum ya yapmasını.
masaallah iyi vermişşin ya ben yemek atmayı sevmıyorum sebze ve proteın grubuya yıyorum degilse esime yediriyorumBenim yöntem bitsin diye kış boyu kızıma ve eşime yaptığım pilavları yedim galiba 4 kilo olarak geri geldi
artık atıyorum atmaya başladıktan sonra 7 kilo verdim
evlenince çaktırmadan daha neler yedirmeye çalışacak aman dikkat
benimki dün süpriz olsun diye kalpli fıstıklı çikolata almış, çakal dayanamayacağımı da bilio
Ayy o davetler zaten bide tabağımı kendi doldurmaya çalışanlar oluyor tepeleme.
Aynen oyle kendi adimaHele ben kış boyu uyuşuk uyuşuk büzüşerek gezerim yaz da başlayınca enerji dolar vücudum yerimde duramam
Hem güneş hem sıcak hem de deniz favorimmm kalanı boş yaz burçları böyle kış burçları da sıcakta uyuşuyo.
alt karın kareketleri, bacaklar havada yapılanlar. mümkün değil yapamıyorum benbi cebelleşiyorum ki görseniz gülmekten ölürsünüz
Çocukluktan gelme oluyor galiba böyle şeyler.
Annem yavaş yer babam aşırı hızlı yer hep annm derdi atlı mı kovalıyor yavaş ye diye duya duya dolaylı öğrenme olmuş bende de
canım benim çocuktan sonra oldu , ben bir rahat yemek yedıgımı bilmezdim
öğretmensin cnm ya o daha güzel geldi bana sanki :)
işte aramızdaki fark bu. ben hayal etmiyorum direk eyleme geçiyorum. sendeki irade bende de olduğu gün senin kiloya inmiş olacağımBen kendimi hep 1 kg lık nutellayı kucağıma almış kaşıklarken hayal ediyorum
Var ki zaten o irade şunun şurasında kalmış 9,10 kilon devede kulak sayılırişte aramızdaki fark bu. ben hayal etmiyorum direk eyleme geçiyorum. sendeki irade bende de olduğu gün senin kiloya inmiş olacağım
O da çok hamarattır maaşallah hele bir kuru fasulye yapar yaa benim diyen kadın yanından geçemez maşallah subhanallah diyimne güzel eşin cok şanslı , bende sevmem , zorla yapıyorum yemeklerı bile inan ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?