♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eveeett ben işte sıcağı hiç sevmem denize gitmem ocakta doğduğum için

Yaa aynen bana tutturmuş 5 kilo alman lazım en az diyo.
İftarda tıka basa yemişiz benim canım cips istiyor çikolata istiyor diyo halbuki istediğinden mi yoookkk bana yedirecek.
Yer mi Su yemeeezzz

bende her ne aldıysa yarısını onunla paylaşıyorum(!)

Evet onu anlatamıyorum işte hormonlar değişecek hamilelik doğum falan.
Herşeyi canın çekiyo ben 54 tüm istediğim herşeyi yedim 77 olmuştum yürüyüş yapabilsem 1 yılda giderdi babamız baktığı için kızıma ben koşa koşa eve gittim süt izinleri falan dikkat de etmeyince 3 yıla kaldı kilo vermek.

Haklısın manken mu olacaz Sanki bir kac gune memlekeye gidicez orada fazlaca yururuz umarim 2 kilo veririm bayrama kadar.ben 55 olsam yine çok zayif olmuyorum bacaklarim bile kalin olur :)
hımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdır belki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
kahve selülit yapıyormuş canım

pilates insanı bir güzel yapıyor , bir güzel yapıyor , hamile olmadan önce yapmıştım , gören ne kadar güzelleşmişsin çok hos oldun diyordu , hamile kalınca bırakmıştım
ben bu sebeple plates topu aldim ama cok büyük çıktı

geçmiş olsun canim

Galiba sen de düzenli spor yapıyorsun dimi
Sporu bırakınca kiloda durma olabiliyor malesef ama spor yapmayan birisi spora başlasın hemen faydasını görmeye başlıyor
İp atlıyorum onun dışında günlük yürüyüşler bazen onu bile yapamadığım oluyo

Teşekür ederim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu hafta kilom gitmedi neysee

benimde

Spora asılmadan olmuyor ya.
Ben de platese başlayacağımda hemen mi başlasam ramazandan sonra mı başlasam kararsızım

ayyyy canım sen yaptıklarına ekstra yapacaksan ramazan sonunu bekle ya da yürüyüşü azaltıp plates ekle vücut az şaşırsın. çünkü yaptığınız sporu ara ara değiştirin vücut alışmasın diyolar antrenörler

Evet maalesef bu ara önceki hafta kadar hareket edemedim yemesem de gitmedi kilolar

bende anladım sonunda bunu, bugün başlıyorum hırs yaptım

Platesi ben de seviyorum yormuyo insanı rahatlatıyo.

Evet em dinç hissediyor kendini insan hem de sıkılaşma süper oluyor

kızlar ben pilatesi beceremiyorum yaaa, bi türlü denge kuramıyorum ki hareketleri doğru dürüst yapayım

aynen yaz çocuğuyum ben, kışın çok üşüyorum

Galiba sen de düzenli spor yapıyorsun dimi
Sporu bırakınca kiloda durma olabiliyor malesef ama spor yapmayan birisi spora başlasın hemen faydasını görmeye başlıyor

ay inşallah ya

Yani hamilelikte şöyle kafadan bi 20 kilo geliyor galiba demi

O çok hızlı yer amma yedik falan der ben çok çiğnerim yavaş yerim beni de kendi kadar yedi sanıyor
Ben de evet ya şiştim iyice derim yoksa kendi yedirmeye çalışıyor:))

ben kendime aldığımı da paylaşıyorum özellikle çikolatayı kızıma veriyorum :)

süpersiniz, hoppaaaaaa yermiyiz yemeyiiiiiizzzzz

Evet benim vücut yürüyüşe alıştı galiba iyice bana mısın demiyor artık bi değişiklik şart.
Plates zor ama hakaten yani şu şekilde zor aynısını doğru şekilde nefeslerle sayılarla yapabilmek.
Ben en çok karın olanlarda zorlanıyorum ya

süpersiniz, hoppaaaaaa yermiyiz yemeyiiiiiizzzzz

evet yemiyoruz :) eşim dün kızımla gitmiş markete; soda gazoz limonata çeşitli çikolatalar alınmış.. oturup kızınla yersin içersin dedim.
Yani hamilelikte şöyle kafadan bi 20 kilo geliyor galiba demi

kişiye göre değişir. ben 16 kg aldım. ama 2 kişilik yiyordum normal yani almam.

alt karın kareketleri, bacaklar havada yapılanlar. mümkün değil yapamıyorum ben bi cebelleşiyorum ki görseniz gülmekten ölürsünüz

alt karın kareketleri, bacaklar havada yapılanlar. mümkün değil yapamıyorum ben bi cebelleşiyorum ki görseniz gülmekten ölürsünüz

ben 2 hafta dayanabildim platese; nerdeyse ağlıcaktım. o kadar zorladı ki hoca, sinirimden bıraktım. zaten 1 saat step bel bacak yapıyoruz üstüne de plates yeter dedim. ve o 2 hafta boyunca kilo vermek ne güne bir de aldım.

Hareketleri nefesle yapmak çok iyi geliyo ama galiba rahatlatan da o.

İyi kas yapmışsın galiba 1 saatten fazla yapmamak lazımmış sporu bugün bir yerde okudum step ve platesi farklı günlerde yapsan eminim faydasını görürdün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…