Cok guzel sevindim canim. Yani eksiler büyüyecekgünaydınnn ablanız dün aksam salona gıttı zumba yaptı
az önce 2 yumurta yedim yarım saat ev işim var onları halletcem ve yıne gıtcem bu sefer kardıyo yapıcamsiz de kaldırın popoları hadıı
bu arada bu sabah 64.600sbeden
Kizz ağzından bal damliyosen bu sporla tığ gibi olursun ben sana diyim,sakın kaçamak yapma valla çok beğendim,benimde salona gidesim geldi
kızınada maşallah
Sabah tartiyla tartistim...
bana dedi ki dun 76.8 din bugun 77.6
Aksam 8 de yemek yersen kilo artisi olur dedi.
Dedim haklisin napayim eve anca o vakitte geliyorum cok acim dedim
oda
beni ilgilendirmez dedi!e
Edicem canım suursuzluk oldu biraz acikincabalık ve salata yetermiş,makarnaheleki akşam
gidişin çok güzel beslenmenede lütfen dikkat et
Mrb listeye eklicem aramiza hoşgeldin. Bildirim Günlerimizi unutmamrb bayanlar bende zayiflamal istiyorum boy160. kilo 88,8hedef simdilik 70sbeden
Allah bagislasin. olsun yemene icmene dikkat et aksam yogurt vs gecirtirmeye çalış tamamdiryalniz spor yapma imkanim pek yok ancal evde plates yapabikirim emziriyorum bu arada 5 aylik bebegim var
tsk ederim hb mutlaka bildirim yapmaya calisicam dikkat edicem elimde. geldigi kadar ins zayiflayabilirimMrb listeye eklicem aramiza hoşgeldin. Bildirim Günlerimizi unutma
Allah bagislasin. olsun yemene icmene dikkat et aksam yogurt vs gecirtirmeye çalış tamamdir
nehirnil111 ciğim ve taydin ciğim işte benim menüm
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
İnşallah canım, sağolasin..Allah yardimcin olsun canim ya .Gerçekten zor stresli ve ciddi bir is. Sorumluluk ince mesele cok. Umarim en kisa zamanda çözüme ulaşırsin inşallah
günaydınnn ablanız dün aksam salona gıttı zumba yaptı
az önce 2 yumurta yedim yarım saat ev işim var onları halletcem ve yıne gıtcem bu sefer kardıyo yapıcamsiz de kaldırın popoları hadıı
bu arada bu sabah 64.600sbeden
yarın sabah ,1 yumurta,10 zeytin,ceviz,salatalık,peynirli kahvaltımı yapayım tamam canım
pekitaydin cim ben meyvayı hangi öğün yada öğün arası yiyeyim peki?söyle bakim
Allah kolaylık versin,inşallah çıkarsınız işin içinden
yanlız yediğin poğaçalar,gözlemeler hoşuma gittiyani arada herkese olabiliyomuş düşüncemi doğruladın ama yineden bunu göstermem gerek
yoğurt çorbasında pirinç yerine ne vardı acep?
Puding değil aslında kakaolu tatlandırıcı gibi bir tatlıydı canım ufacık bir sup kase kabındaydı usta kendi yapmış şekeri çok az ama puding olarak hesapladım:)
Bu sabah - 400 gram daha düştüm spor yapsam var ya on numara olacakta evde durduğum yok ya :/begum75
Sabah tartiyla tartistim...
bana dedi ki dun 76.8 din bugun 77.6
Aksam 8 de yemek yersen kilo artisi olur dedi.
Dedim haklisin napayim eve anca o vakitte geliyorum cok acim dedim
oda
beni ilgilendirmez dedi!e
kızlar kızlar günaydın,dün çok yemişim sabah aç değildim ama kahvaltı yaptım aslında hiç acıkmamıştım
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık
Ara Öğün (saat 09:30)
Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek
Akşam (saat 18:30)
* kuru fasulye
* turşu
* ayran
Son Öğün (saat 20:30)
* yarım kepçe çorba
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 2 fırın köfte
* 5 etli yaprak sarma
* fırında kabaklı,patlıcanlı,kıymalı bi meze gibi bişey(bende ilk defa yedim adını bilmiyorum)
* revaniden 2 çatal
son öğünde şöyle oldu,dün akşam eltime gittik,yemeğemi çayamı bilemediğimden ben evde yemeğimi yedim ama oda bir sofra kurmuş,yemezsen küserim vs..herbişeylerden azcık da olsa tattırdı,başka şeylerde vardı ama onlardan yemedim
bu sabahta şunları yedim,bugün hiç bişey yemesem yeridir,o kadar kötü hissediyorum kendimi,ama akşama spor yapıcam inşallah
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Canım bana aslında pek tatlı krizi gelmiyor çoktan aştım o durumu ben pis boğazım canım illa mesela dolaptaki dondurmayı yemek istiyorsa onu yerim affetmem yoksa elim ayağım titresin illa ağzıma çikolata atayımcılardan olmadım diyette hiçEn azından bugün tartı göstermemiş pudingi.
Aslında tatlı krizlerinin çözümü, sabah kahvaltıda 2_3 kuru kayısı ya da erik yemek. Onu yiyince gün içinde kriz pek gelmiyor, zamanla onu bile yemeye ihtiyaç kalmıyor.
Brokoli ve karnabahardan kısır yapıyorum. Misafire de gidiyor, tavsiye ederimben spordan geldiimmmm
sabah 2 haşlanmıs yumurta yemıstım
salonda 20 dk yürüdüm
15dk yatay bısıklet
20 dk ekliptik bisiklet
geldim
brokoli haşladım yanına pul bıberlı yogurt aldım bana bana yıoyorum ve cok sevdım bunu kışın ıyı bı ara öğün olcak bana
Ayyy noldu bana bu seferde yanlislikla bastim tobe tobee
Makarna gereksiz olmuş.. onun dışında tartı da menü de güzel..Günaydın kızlar
Pazaetesi 82.400
Salı 82.200
Çarşamba 81.700
Bugün 81.300
Ben şok
Dün gec geldim 7 ye doğru ancak yemek yiyebildim. Bir kase ev makarnasi 1 tabak salata 2 alabalik bir adet turp bitirmistim. Sonuc -400
nehirnil111 ciğim ve taydin ciğim işte benim menüm
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Öğlen (saat 11:50)
* etli patates yemeği
* karışık salata
Güzel canım afiyet şeker olsun bende dün akşam arkadaşta kıymalı patates yemeği yedimBenim menümde aşağıda
Sabah; YOK
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:20 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon fırınlanmış karışık türlü + 1 kase yeşil salata + 2 ad.çiğ köfte(çiğ köfteye dayanamam) + 50 gr yoğurt - 385 kalori
Akşama nasipse yoğurt çorbası ve taze fasulye var
taydin
Canım bana aslında pek tatlı krizi gelmiyor çoktan aştım o durumu ben pis boğazım canım illa mesela dolaptaki dondurmayı yemek istiyorsa onu yerim affetmem yoksa elim ayağım titresin illa ağzıma çikolata atayımcılardan olmadım diyette hiç
Sabah kahvaltısını çok anlıyorsun, metabolizmani oglene kadar depolama modunda bekletiyorsun.
O zaman beyne bir reset, boğaza bir temizlik mümkünse
Demi demii çok sağlıklı ve guzeldi makarna haricBrokoli ve karnabahardan kısır yapıyorum. Misafire de gidiyor, tavsiye ederim
bana mi kizdin cicim.
Makarna gereksiz olmuş.. onun dışında tartı da menü de güzel..
Aksamı hafif gecirirsen iyidir canım..
Sabah kahvaltısını çok anlıyorsun, metabolizmani oglene kadar depolama modunda bekletiyorsun.
Kizz ağzından bal damliyo
Dun kahvaltıyla kaldım 7 ye doğru yemek anca yetisti gözüm döndü ilk gün acemilik ettim. Bugün daha dikkatli olucam
Zamanin var mi gidebilmek icin
ordaki hocaların söylemiştir ama spora sakın ola açgitme,en azından 1 muz+1 bardak süt yada 1 yumurta, yada yoğurt+elma gibişeyleri yarım saat önce falan ye de gitEdicem canım suursuzluk oldu biraz acikincabugün aksam elma ve yoğurt yemeyi dusunuyorum aksam yemegi olarak. Ama geldiğim gibi once kahve yapacam
İnşallah canım, sağolasin..
Oh oh maşallah. Bir de ben pestilim çıkmadan eve gidip ekstra birşeyler yapabilsem.
Hadi bakalım tam bir karatay kahvaltısı yapip akşama kadarki durumunu gozlemlemeni bekliyorum. Bunu haftasonu da deneyebilirsin.
Meyve yenecekse kahvaltıda canim. Ya da en kötü ihtimal ogunle birlikte.
Amin canım, inşallah. Son kurşunu attım,beklemedeyim. Bazen öyle yerlerde günüm geçiyor ki disime gore birşey bulamıyorum. Sonuç bugün +300 gr. Böyle zamanlarda en azından bu istisna, bütün beslenmem bunlardan ibaret değil, nadiren oluyor diyerek teselli ediyorum kendimi.
Çorbada tam buğday unu vardı. Akşam o yorgunluktan en kolayı yoğurt çorbasıydi.
En azından bugün tartı göstermemiş pudingi.
Aslında tatlı krizlerinin çözümü, sabah kahvaltıda 2_3 kuru kayısı ya da erik yemek. Onu yiyince gün içinde kriz pek gelmiyor, zamanla onu bile yemeye ihtiyaç kalmıyor.
şöyle ona haddini bilsin, gelir hepimiz cikariz ustune gorur gününü
Hey Maaşallah iki akşam yemeği olmuş. Hani sabah yumurta yiyordun? Yarın sana kahvaltı yazayım. Cumartesi onu hazırla ve dene. Sonucunu merak ediyorum
Brokoli ve karnabahardan kısır yapıyorum. Misafire de gidiyor, tavsiye ederim
bana mi kizdin cicim.
Makarna gereksiz olmuş.. onun dışında tartı da menü de güzel..
Aksamı hafif gecirirsen iyidir canım..
tabiiCok guzel sevindim canim. Yani eksiler büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?