ay tarifini isterimBrokoli ve karnabahardan kısır yapıyorum. Misafire de gidiyor, tavsiye ederim
bana mi kizdin cicim.
Makarna gereksiz olmuş.. onun dışında tartı da menü de güzel..
Aksamı hafif gecirirsen iyidir canım..
Sabah kahvaltısını çok anlıyorsun, metabolizmani oglene kadar depolama modunda bekletiyorsun.
O zaman beyne bir reset, boğaza bir temizlik mümkünse
Kahvaltıda yedin ama hem bal hem ekmek hem meyve vardı kahvaltinda o yüzden kizdim.senin dediğin kahvaltıyı pazartesi yapayım,yarın akşam kız kardeşim geliyo hafta sonu birlikteyken yapamam
ben meyvayı kahvaltıda yedim sen bana kızdın amao zaman meyvamı kahvaltıda yada öğlen yemeğimde tam doymazsam birlikte yiyim olur mu?
örnek kahvaltı menünü bekliyorumtaydin yanlız işyerinde 11:50 de öğlen yemeğim çıkıyor akşamda 18:30 yada 19:00 da yediğimi düşünerek yaz tamam mı
akşama meyva yesem sadece olurmu?
anladım sayın gurmemKahvaltıda yedin ama hem bal hem ekmek hem meyve vardı kahvaltinda o yüzden kizdim.
Ne yiyeceksin ki kardeşinle. Borek mi yapican yoksa??
Sen bilirsin ama bütün gece yalnızca meyve ile acikirsin. Ben olsam çorba salata yoğurt tursu gibi bir akşam yapardım.
Hafif demek az demek değil. Hafif deyince 1 elmayla öğün geçirmeyi dusunmeyin noolur.
Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsunay tarifini isterim
haşlamadan dümdük robotamı atıyosunKarnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun
bulgur yok muKarnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun
Ayy afiyet olsun şekeranladım sayın gurmemmeyva kahvaltıda ama ekmek,bal yokken
annemin kıymalı ıspanaklı böreği meşhurdur,kardeşim her geldiğinde onu yapar
tamam akşama çorba yapıcam bide roka+mor lahana salatası (nehirnil111 in aşçısından çaldım) yapıp yiycem
haşlamadan dümdük robotamı atıyosun
Gulmeee basina gelir he cok sinir oldum ya 3 defa bi suru sayfa tarayip alinti yapmistim butun laflar icimde kaldi
Kiiiiizzzz masallah subhanallah saaanaa afferin bacim dewam ben yetiscem sana dur :)Günaydın kızlar
Pazaetesi 82.400
Salı 82.200
Çarşamba 81.700
Bugün 81.300
Ben şok
Dün gec geldim 7 ye doğru ancak yemek yiyebildim. Bir kase ev makarnasi 1 tabak salata 2 alabalik bir adet turp bitirmistim. Sonuc -400
Yok yok dewam :) insa 7 li rakam gorcen az kaldi :)bende 7 ye doğru yedim hatta lavoba ihtiyacım olmadi yine de -400 oldu kizzz bak hızlı gidiyorum şimdilik. Sende dikkat et ipleri eline al yakalarsam karismam .havalara girdim hale bak havam fos diye sonmesinde :)
Yo yo o bana laziiimmm :) uff bu ifadede yetmiyo ama idare edin artik :)İnşallah canım, sağolasin..
Oh oh maşallah. Bir de ben pestilim çıkmadan eve gidip ekstra birşeyler yapabilsem.
Hadi bakalım tam bir karatay kahvaltısı yapip akşama kadarki durumunu gozlemlemeni bekliyorum. Bunu haftasonu da deneyebilirsin.
Meyve yenecekse kahvaltıda canim. Ya da en kötü ihtimal ogunle birlikte.
Amin canım, inşallah. Son kurşunu attım,beklemedeyim. Bazen öyle yerlerde günüm geçiyor ki disime gore birşey bulamıyorum. Sonuç bugün +300 gr. Böyle zamanlarda en azından bu istisna, bütün beslenmem bunlardan ibaret değil, nadiren oluyor diyerek teselli ediyorum kendimi.
Çorbada tam buğday unu vardı. Akşam o yorgunluktan en kolayı yoğurt çorbasıydi.
En azından bugün tartı göstermemiş pudingi.
Aslında tatlı krizlerinin çözümü, sabah kahvaltıda 2_3 kuru kayısı ya da erik yemek. Onu yiyince gün içinde kriz pek gelmiyor, zamanla onu bile yemeye ihtiyaç kalmıyor.
şöyle ona haddini bilsin, gelir hepimiz cikariz ustune gorur gününü
Hey Maaşallah iki akşam yemeği olmuş. Hani sabah yumurta yiyordun? Yarın sana kahvaltı yazayım. Cumartesi onu hazırla ve dene. Sonucunu merak ediyorum
Taydin aynen senle dalga gectim bu durumdayim :)Brokoli ve karnabahardan kısır yapıyorum. Misafire de gidiyor, tavsiye ederim
bana mi kizdin cicim.
Makarna gereksiz olmuş.. onun dışında tartı da menü de güzel..
Aksamı hafif gecirirsen iyidir canım..
Sabah kahvaltısını çok anlıyorsun, metabolizmani oglene kadar depolama modunda bekletiyorsun.
O zaman beyne bir reset, boğaza bir temizlik mümkünse
Muz yeme sakin bi saat once normal ogun yemegini ye.ac karna ben oyle bi hataya dusmustum sporda bayilcaktim gozlerim karardi cok kotu oldum.ac karna kastan gider tok karna yagdan gider bideordaki hocaların söylemiştir ama spora sakın ola açgitme,en azından 1 muz+1 bardak süt yada 1 yumurta, yada yoğurt+elma gibişeyleri yarım saat önce falan ye de git
spordan sonrada 1 saat içinde hafif yiyerek günü tamamla,asla aç bırakma kendini
kizz bu nasil tariff robotta cok vitamin kaybi olmazmi ya ben buharda hasliyorum kizlaaarrr hem vitamin icinde kaliyo hemde metalde kesilme olmuyoooKarnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun
Ayni seyi dusundum kisir deyince direk bulgur gelir aklabulgur yok mu
dumduk robota :)Aynen canım dumduk robota
Yarım saat bekletmenin esprisi o. Fermente oluyorlar. Brokolinin içindeki maddenin en iyi açığa çıktı yapma şekli bu. Parcalanacak ve fermente olacak. Brokoliden en yüksek fayda için böyle yapınız efenim, başlayıp oldurmeyiniz.. :)
Kahvaltiya, atıştırmaya, misafire çayın yanına iyi gidiyor..
alıntı alamadım bende ıkı saattır ugrasıyorum hahahahGulmeee basina gelir he cok sinir oldum ya 3 defa bi suru sayfa tarayip alinti yapmistim butun laflar icimde kaldi
Simdi buraya bi yuz ifadedi koyardim ama korkuyom yine bise olcak diye :) :) ben bunla yetineyim eskiler gibi :)
o naptı kı
o naptı kıbızım becerıksızlığimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?