♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay tarifini isterim

Kahvaltıda yedin ama hem bal hem ekmek hem meyve vardı kahvaltinda o yüzden kizdim.
Ne yiyeceksin ki kardeşinle. Borek mi yapican yoksa??

akşama meyva yesem sadece olurmu?

Sen bilirsin ama bütün gece yalnızca meyve ile acikirsin. Ben olsam çorba salata yoğurt tursu gibi bir akşam yapardım.
Hafif demek az demek değil. Hafif deyince 1 elmayla öğün geçirmeyi dusunmeyin noolur.

anladım sayın gurmemmeyva kahvaltıda ama ekmek,bal yokken
annemin kıymalı ıspanaklı böreği meşhurdur,kardeşim her geldiğinde onu yapar
tamam akşama çorba yapıcam bide roka+mor lahana salatası ( nehirnil111 in aşçısından çaldım) yapıp yiycem

ay tarifini isterim
Karnibaharla brokoliyi robotta cekiyorsun. Limon suyu, tuz ve zeytinyağını karıştırıp yarım saat falan bekletiyorsun. Sonra içine turşu baharat havuç rende maydanoz dereotu aklına ne gelir Canın ne isterse kısır gibi ekliyorsun. kaşık kaşık goturuyorsun

haşlamadan dümdük robotamı atıyosun

bulgur yok mu

haşlamadan dümdük robotamı atıyosun

Aynen canım dumduk robota

Yarım saat bekletmenin esprisi o. Fermente oluyorlar. Brokolinin içindeki maddenin en iyi açığa çıktı yapma şekli bu. Parcalanacak ve fermente olacak. Brokoliden en yüksek fayda için böyle yapınız efenim, başlayıp oldurmeyiniz.. :)

Kahvaltiya, atıştırmaya, misafire çayın yanına iyi gidiyor..

Gulmeee basina gelir he cok sinir oldum ya 3 defa bi suru sayfa tarayip alinti yapmistim butun laflar icimde kaldi
Simdi buraya bi yuz ifadedi koyardim ama korkuyom yine bise olcak diye :) :) ben bunla yetineyim eskiler gibi :)

Kiiiiizzzz masallah subhanallah saaanaa afferin bacim dewam ben yetiscem sana dur :)

bende 7 ye doğru yedim hatta lavoba ihtiyacım olmadi yine de -400 oldu kizzz bak hızlı gidiyorum şimdilik. Sende dikkat et ipleri eline al yakalarsam karismam .havalara girdim hale bak havam fos diye sonmesinde :)
Yok yok dewam :) insa 7 li rakam gorcen az kaldi :)
Yo yo o bana laziiimmm :) uff bu ifadede yetmiyo ama idare edin artik :)
Taydin aynen senle dalga gectim bu durumdayim :)

Muz yeme sakin bi saat once normal ogun yemegini ye.ac karna ben oyle bi hataya dusmustum sporda bayilcaktim gozlerim karardi cok kotu oldum.ac karna kastan gider tok karna yagdan gider bide

kizz bu nasil tariff robotta cok vitamin kaybi olmazmi ya ben buharda hasliyorum kizlaaarrr hem vitamin icinde kaliyo hemde metalde kesilme olmuyooo

Ayni seyi dusundum kisir deyince direk bulgur gelir akla
dumduk robota :)

Gulmeee basina gelir he cok sinir oldum ya 3 defa bi suru sayfa tarayip alinti yapmistim butun laflar icimde kaldi
Simdi buraya bi yuz ifadedi koyardim ama korkuyom yine bise olcak diye :) :) ben bunla yetineyim eskiler gibi :)
alıntı alamadım bende ıkı saattır ugrasıyorum hahahah

Niye boyle olduk ki hep taydin yuzunden

o naptı kı bızım becerıksızlığimiz

Taam icimden geceni soylediin
Olsun biz taydin e sucu atalim

Ayy çok guldum , Allah iyiliginizi versin. Ama durun ben soyliyim, siz şimdi dün aman bu taydin de ne cok biliyo, herkese yazacak bi lafı var, oku oku bitmiyor, nassı alıntı bu peh

Dediyseniz, ondan olmuş olabiler

Benden ugrasmayin picaklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…