♥haftalık kilo verme yarışması♥

METABOLİZMA yaşımin yüksek çıkma sebebi yagimin fazla olmasindanmis. Yag oranım yüksek cikti . Yag 38.9 :/

günaydınn sbeden 64.100 65den tamamen kurtuldum galiba

mutluluktan ağlıcam
spor salonuna gıdıyım dıyorum eşim laf yapıyo daha önce 564842145 kez başlayıp bıraktıgım için

Pufff 9 kilo verdim, pantolonlar G den düşüyor adam görmüyor.. Yani bunlara fark etmiyor canım takma kafana

hadi bakalım, boş durmak yok artık ..

İnşallah canım ya.. Bir başarısız tüp bebek, senesi gelecek neredeyse. Arızalarım hiç bitmedi ki tekrar gideyim.. İki tane buz bebeğim var beni bekleyen..

Deterjannn Her türlüsüne hele de kokanına karşıyım İmza : Mandıra Avukatı

ohh şükür peynir zeytinin tadına bakmışsın. elma mandalina ekmek aynı öğünde yine şekerlemişsin kendini.

@begum75 canım senden ricam 1 gün ekmeksiz, 2 yumurta 10 zeytin kuruyemiş peynir ve salata ile kavaltı edip dener misin kendini...

eee puding ?? hani kesiyordunnn?

heh sabah fruktozları yüklen, akşam da çayın yanı... sonra ben niye şiştim

ben elmalı kurabıye yapmak ıstıyoruuuummm

Sakın ha, aman ha... Elmalı kurabiye de ne aman diyeyim

Demin aradi ben bırakıyorm dedim bi sinirlendi para gitti ya tlf nu kapat tlf nu kapat diyo senin yapabilcgn bisey degildi zaten diyo saka saka dedim

Bir hafta düzenli gittiğini görse daha tepki vermez böyle. adamın inanası gelmiyor tabi. Azminle şaşırt onu cicim

İlk günden biraz fazla olmamış mı? Ölçülerin alınması iyi olmuş, tartıya evde bakarsın, sabah her gün aynı kıyafetle. cm.lere de orda bakılır

Eveeettt alıntılarım da bittiğine göre... Size kendimden bahsedeyim

Oyy kızlar, son bir hafta beni bitirdi... Her gün dışardaydım. Meslek hayatımda belki de başıma bir defa gelecek bir iş buldu beni. Bir haftadır hakimi savcısı memuru müdürü işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. Henüz çıkamadık, yarından ümitliyim.. Hep birlikte sesli düşüne düşüne bir hal olduk

Hal böyle olunca bugün ipler elimden kaçtı gitti. Güne 2 poğaça ile başladım Öğleden sonra 15.30 gibi kahve içmeye girdiğim yerden bir gözleme 2 çay ile kalktım Eve gelirken bir ara pastaneye uğrayıp porsiyonluk pasta almak geldi içimden. Neyse ki durdurdum kendimi. Eve gelince usul usul yoğurt çorbası ile salatalık turşumu yedim. Hindistan ceviz yağlı duble kahvemi içtim. Çayla devam..

Şeyy çorba pirinçsizdi, kabul olur mu acaba

Pes etmisligim de yok neden güvenmiyorsa sanki. Ilk defa kalkistim böyle bişeye. Bu aksam yine dedi sen yurutemezsumin vs. Düşman mısın lan dedim sevkimi kirmaya çalışıyorsun basarizliga itmeye çalışıyorsun işine bak dedim. O böyle dedikce korkuyrm dedigi gibi birakir miyim ki acaba diyorum. Ama yok insallah les etmicem.

Yok canım bir sonra ki ölçümler tam bir ay sonra. Bana az bile geldi ama yorucuydu. Iyiki de daha fazla olmamış evde yemek yapamazdim yoksa :) gidis geliş yol yordu. Havalar 10 gün daha böyle idare eder ilk 10 gun en cok yurumeyle zayiflayacagima inaniyorum sonra soğuklarda minibüsle gidicem.

Sıkıntılı bir dava mi canım. Vaaaw sennn sabah iki pogoca onca vakit ac kal sonra bide gözleme uf uf ufff. Bisey olmaz bişey olmaz neyse ki gün sonunda olsa da sağlıklı biseyler yemissin. Peki bu gun sonu gece mi aksam mı

Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali benimkisi. Koskoca kanundaki boşluk geldi beni buldu. Hakim savcı kime dilekçe verdiysem haklı oldugumu, enteresan bir durum olduğunu ama bu konuda karar verebilmek için yetkileri olmadığını soyledi. Tek atımlık kursunum kaldi (yanlış anlamayin dilekçe) yarın da onu deniycem. Mutlu sona ulaşırım inşallah.

Bu işle boğuşurken bi duruşmaya girdim, ogle arası annemle buluşup onun mobilya işini hallettik. Mesai bitince ben de bittigim için ofise uğramadan eve attım kendimi, 6 gibi evdeydim. Geceye kalmadim yani.

Tek tesellim bütün gün oturmadim. Yurudum,merdiven in çık, koridorda volta at..

Allah yardimcin olsun canim ya .Gerçekten zor stresli ve ciddi bir is. Sorumluluk ince mesele cok. Umarim en kisa zamanda çözüme ulaşırsin inşallah

sen bu sporla tığ gibi olursun ben sana diyim,sakın kaçamak yapma valla çok beğendim,benimde salona gidesim geldi

kızınada maşallah

yarın sabah ,1 yumurta,10 zeytin,ceviz,salatalık,peynirli kahvaltımı yapayım tamam canım

peki taydin cim ben meyvayı hangi öğün yada öğün arası yiyeyim peki?söyle bakim

Allah kolaylık versin,inşallah çıkarsınız işin içinden
yanlız yediğin poğaçalar,gözlemeler hoşuma gitti yani arada herkese olabiliyomuş düşüncemi doğruladın ama yineden bunu göstermem gerek
yoğurt çorbasında pirinç yerine ne vardı acep?

eee puding ?? hani kesiyordunnn?
Puding değil aslında kakaolu tatlandırıcı gibi bir tatlıydı canım ufacık bir sup kase kabındaydı usta kendi yapmış şekeri çok az ama puding olarak hesapladım:)

Bu sabah - 400 gram daha düştüm spor yapsam var ya on numara olacakta evde durduğum yok ya :/ begum75

o sayılmaz sen eritmişindir zaten onu
-400 mü vaaaayy süpersin
aynen bide spor yapsan varya dimek hemen eski haline gelicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…