Oooo büyük hedef basarilar dilerim. Hep beraber gorecez canim. Spor yapıyor musunTamam :) Hırslıyım 2,5 ayda 15 kg gidecek.
Bari ikiye uce böl kizHanım hanım günde kaç sayfa yazdığınızdan haberiniz var mı
METABOLİZMA yaşımin yüksek çıkma sebebi yagimin fazla olmasindanmis. Yag oranım yüksek cikti . Yag 38.9 :/Kizlar feci yoruldum. Git gel yol bebek arabasi derken. Kizim cok usluydu maşallah. Kızım küçük ama olgun anlayışlı tavırlara sahip canım benim. Öyle bekledi beni her aletin yaninda yöresinde otururak. Yürüyüş bandi 30 dk
Eliptik bisiklet 20 dk
Bisiklete benzer diğer alet 15 dk zor dura dura yaptim.
Merdiven cikma 15 dk dura dura ama
5 gün böyle ayni çalışma olacak.
Kilom ölçüldü 81.900 çıktı kıyafetle. Kol bacak ve diger ölçülerim alındı.
Kas oranim cok iyiymis 50 küsür dedi..
Metabolizma yaşım 41 miş
Vücudum susuz kalmis. Bunlari dedi.
Adim sayarima baktim simdi 11.188
mutluluktan ağlıcam
spor salonuna gıdıyım dıyorum eşim laf yapıyo daha önce 564842145 kez başlayıp bıraktıgım için
Var canim. Hassas yikamaya atmistim 30 derece 39 dk .birbirine degmis demek ki hepsini ters cevirmistim. Sivi deterjan daha mi iyi.
Sabah 10 aksam 10 arası. Istedigin zaman gidiliyor. Saat 1 buçuk gibi orada olmayi istiyorum bugun ki ders plates step ve aerobik saat 12 bucukta bitiyor bu dersler. Kalabalığa denk gelmiyim cocukla once alisalim ortama dedim sebest calisma zamaninda gitmis olcam.
Ayyy inşallah canim. Motivem artti faaliyet sart.oturdugun yerden 4 duvar arasi zor
Burda birkaç arkadaşımız da bebek istiyordu problem yaşamalarına rağmen tedavi oldular ve çok şükür artık hamileler inşallah Allahım sana da en kısa zamanda nasip eder
Fazla G leri kesme sözünü çok tuttum
Şaka maka ip atlayarak 3 ayda sarkan göbeğimde kaslar oluşmuştu
istediğin zaman gitmen çok güzel olmuş,her zaman insan aynı saatte müsait olamıyo,hadi bakalım senin adına çok sevindim,bir anda süper radikal bir karar aldın
sıvı detarjan daha mı iyi bilmiyorumda yazlık iyi tişörtlerimi onla yıkıyorum hem güzel koku kalıyo hemde kalıntı kalmaz yıpratmaz diye içime daha çok siniyo
kızlar bugünkü yerim günlük menüm
nehirnil111 taydin
Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek
ancak fakat lakin doymadım,sanırım 3,5da cevizli bir ara öğün yapabilirim
akşam eltimlerdeyiz,sanırım yemeği orda yiycez,kaynım dün aramış eşim geliriz demiş ama yemeğe mi çayamı bilmiyorum,ben ihtimale karşı kuru fasulyemi ısladım,yanına pilav yaparım (ama ben yemiycem tabiki),turşumda var ,bide ayran yaparım yeter sanırım
Sabah; 07:50 - 1 kupa yağlı süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 208 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşilçay
Öğle; 12:10 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği + 1 kase roka ve kırmızı lahana karışımı salata + 3 ymk kaşığı puding(canım çekti) - 388 kalori
nil,sabah bi üşüme boğaz şişliğiyle uyandım sonra bayadır meyva yemediğimi farkettim,dün akşam eşimle oğluma meyva tabağı hazırlamıştım onlardan arta kalanları yiyiyim bari dedim,meyva benim için bir yaşam biçimiher daim yerim derrmişim ama öyle yerim yanii
aslında ben yemekleri yapayım yinede evdekilere yedireyim,bende eltimde çayın yanına ne yaptıysa ondan yiyim daha iyi demi,illa bişey yapar çağırdığına göre
ben elmalı kurabıye yapmak ıstıyoruuuummm
Demin aradi ben bırakıyorm dedim bi sinirlendi para gitti ya tlf nu kapat tlf nu kapat diyo senin yapabilcgn bisey degildi zaten diyosaka saka dedim
Kizlar feci yoruldum. Git gel yol bebek arabasi derken. Kizim cok usluydu maşallah. Kızım küçük ama olgun anlayışlı tavırlara sahip canım benim. Öyle bekledi beni her aletin yaninda yöresinde otururak. Yürüyüş bandi 30 dk
Eliptik bisiklet 20 dk
Metabolizma yaşım 41 miş
Bari ikiye uce böl kizel insaf
Alintilari 4 sayfa da bir yapsan güzel olur.
Pes etmisligim de yok neden güvenmiyorsa sanki. Ilk defa kalkistim böyle bişeye. Bu aksam yine dedi sen yurutemezsumin vs. Düşman mısın lan dedim
Pufff 9 kilo verdim, pantolonlar G den düşüyor adam görmüyor.. Yani bunlara fark etmiyor canım takma kafana
hadi bakalım, boş durmak yok artık ..
İnşallah canım ya.. Bir başarısız tüp bebek, senesi gelecek neredeyse. Arızalarım hiç bitmedi ki tekrar gideyim.. İki tane buz bebeğim var beni bekleyen..
DeterjannnHer türlüsüne hele de kokanına karşıyım İmza : Mandıra Avukatı
ohh şükür peynir zeytinin tadına bakmışsın.elma mandalina ekmek aynı öğünde yine şekerlemişsin kendini.
@begum75 canım senden ricam 1 gün ekmeksiz, 2 yumurta 10 zeytin kuruyemiş peynir ve salata ile kavaltı edip dener misin kendini...
eee puding ?? hani kesiyordunnn?
heh sabah fruktozları yüklen, akşam da çayın yanı... sonra ben niye şiştim
Sakın ha, aman ha... Elmalı kurabiye de neaman diyeyim
Bir hafta düzenli gittiğini görse daha tepki vermez böyle. adamın inanası gelmiyor tabi. Azminle şaşırt onu cicim
İlk günden biraz fazla olmamış mı? Ölçülerin alınması iyi olmuş, tartıya evde bakarsın, sabah her gün aynı kıyafetle. cm.lere de orda bakılır
Yok canım bir sonra ki ölçümler tam bir ay sonra. Bana az bile geldi ama yorucuydu. Iyiki de daha fazla olmamış evde yemek yapamazdim yoksa :) gidis geliş yol yordu. Havalar 10 gün daha böyle idare eder ilk 10 gun en cok yurumeyle zayiflayacagima inaniyorum sonra soğuklarda minibüsle gidicem.
Pufff 9 kilo verdim, pantolonlar G den düşüyor adam görmüyor.. Yani bunlara fark etmiyor canım takma kafana
İnşallah canım ya.. Bir başarısız tüp bebek, senesi gelecek neredeyse. Arızalarım hiç bitmedi ki tekrar gideyim.. İki tane buz bebeğim var beni bekleyen..
ohh şükür peynir zeytinin tadına bakmışsın.elma mandalina ekmek aynı öğünde yine şekerlemişsin kendini.
@begum75 canım senden ricam 1 gün ekmeksiz, 2 yumurta 10 zeytin kuruyemiş peynir ve salata ile kavaltı edip dener misin kendini...
Bir hafta düzenli gittiğini görse daha tepki vermez böyle. adamın inanası gelmiyor tabi. Azminle şaşırt onu cicim
İlk günden biraz fazla olmamış mı? Ölçülerin alınması iyi olmuş, tartıya evde bakarsın, sabah her gün aynı kıyafetle. cm.lere de orda bakılır
Tamamartık çok geç, yazdım yine
bundan sonra öyle yapayım bari..
Sıkıntılı bir dava mi canım. Vaaaw sennn sabah iki pogoca onca vakit ac kal sonra bide gözleme uf uf ufff. Bisey olmaz bişey olmaz neyse ki gün sonunda olsa da sağlıklı biseyler yemissin. Peki bu gun sonu gece mi aksam mıEveeettt alıntılarım da bittiğine göre... Size kendimden bahsedeyim
Oyy kızlar, son bir hafta beni bitirdi... Her gün dışardaydım. Meslek hayatımda belki de başıma bir defa gelecek bir iş buldu beni. Bir haftadır hakimi savcısı memuru müdürü işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. Henüz çıkamadık, yarından ümitliyim.. Hep birlikte sesli düşüne düşüne bir hal olduk
Hal böyle olunca bugün ipler elimden kaçtı gitti. Güne 2 poğaça ile başladımÖğleden sonra 15.30 gibi kahve içmeye girdiğim yerden bir gözleme 2 çay ile kalktım Eve gelirken bir ara pastaneye uğrayıp porsiyonluk pasta almak geldi içimden. Neyse ki durdurdum kendimi. Eve gelince usul usul yoğurt çorbası ile salatalık turşumu yedim. Hindistan ceviz yağlı duble kahvemi içtim. Çayla devam..
Şeyy çorba pirinçsizdi, kabul olur mu acaba
Sıkıntılı bir dava mi canım. Vaaaw sennn sabah iki pogoca onca vakit ac kal sonra bide gözleme uf uf ufff. Bisey olmaz bişey olmaz neyse ki gün sonunda olsa da sağlıklı biseyler yemissin. Peki bu gun sonu gece mi aksam mı
Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali benimkisi. Koskoca kanundaki boşluk geldi beni buldu. Hakim savcı kime dilekçe verdiysem haklı oldugumu, enteresan bir durum olduğunu ama bu konuda karar verebilmek için yetkileri olmadığını soyledi. Tek atımlık kursunum kaldi (yanlış anlamayin dilekçe) yarın da onu deniycem. Mutlu sona ulaşırım inşallah.
Bu işle boğuşurken bi duruşmaya girdim, ogle arası annemle buluşup onun mobilya işini hallettik. Mesai bitince ben de bittigim için ofise uğramadan eve attım kendimi, 6 gibi evdeydim. Geceye kalmadim yani.
Tek tesellim bütün gün oturmadim. Yurudum,merdiven in çık, koridorda volta at..
benım gıttıgım yer beledıyenın bayanlara özel ve ücretsiz canım para sorun degıl yanıSahsen esimde kararıma bişey demez ama ben calismiyorum para onun cebinden çıktığı icin bana birakip tekrar baslamak istesem kızar
Kizlar feci yoruldum. Git gel yol bebek arabasi derken. Kizim cok usluydu maşallah. Kızım küçük ama olgun anlayışlı tavırlara sahip canım benim. Öyle bekledi beni her aletin yaninda yöresinde otururak. Yürüyüş bandi 30 dk
Eliptik bisiklet 20 dk
Metabolizma yaşım 41 miş
Eveeettt alıntılarım da bittiğine göre... Size kendimden bahsedeyim
Oyy kızlar, son bir hafta beni bitirdi... Her gün dışardaydım. Meslek hayatımda belki de başıma bir defa gelecek bir iş buldu beni. Bir haftadır hakimi savcısı memuru müdürü işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. Henüz çıkamadık, yarından ümitliyim.. Hep birlikte sesli düşüne düşüne bir hal olduk
Hal böyle olunca bugün ipler elimden kaçtı gitti. Güne 2 poğaça ile başladımÖğleden sonra 15.30 gibi kahve içmeye girdiğim yerden bir gözleme 2 çay ile kalktım Eve gelirken bir ara pastaneye uğrayıp porsiyonluk pasta almak geldi içimden. Neyse ki durdurdum kendimi. Eve gelince usul usul yoğurt çorbası ile salatalık turşumu yedim. Hindistan ceviz yağlı duble kahvemi içtim. Çayla devam..
Şeyy çorba pirinçsizdi, kabul olur mu acaba
Puding değil aslında kakaolu tatlandırıcı gibi bir tatlıydı canım ufacık bir sup kase kabındaydı usta kendi yapmış şekeri çok az ama puding olarak hesapladım:)eee puding ?? hani kesiyordunnn?
o sayılmaz sen eritmişindir zaten onuPuding değil aslında kakaolu tatlandırıcı gibi bir tatlıydı canım ufacık bir sup kase kabındaydı usta kendi yapmış şekeri çok az ama puding olarak hesapladım:)
Bu sabah - 400 gram daha düştüm spor yapsam var ya on numara olacakta evde durduğum yok ya :/begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?