- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
o sayılmaz sen eritmişindir zaten onu
-400 müvaaaayy süpersin
aynen bide spor yapsan varya dimek hemen eski haline gelicen
Sanırım regl şişkinliği gitti canım açıkcası pazartesiden itibaren 800 gram vermiş oldum hayır olsun bakalım
günaydın canımGuuunaaaaaayyyydiiiinnnlaaaarrrr guzel fit hanimlarmusmutlu gununuz olsun iciniz nese dolsun
Hamdolsun bugunumuze bu aldigimiz nefese
Sabah tartiyla tartistim...
bana dedi ki dun 76.8 din bugun 77.6
Aksam 8 de yemek yersen kilo artisi olur dedi.
Dedim haklisin napayim eve anca o vakitte geliyorum cok acim dedim
oda
beni ilgilendirmez dedi!e
Dedim ki son soz senin degil benim bekle gor bu isinde ustesinden gelecegim elbet bi care bulcamSabah tartiyla tartistim...
bana dedi ki dun 76.8 din bugun 77.6
Aksam 8 de yemek yersen kilo artisi olur dedi.
Dedim haklisin napayim eve anca o vakitte geliyorum cok acim dedim
oda
beni ilgilendirmez dedi!e
benım gıttıgım yer beledıyenın bayanlara özel ve ücretsiz canım para sorun degıl yanı
anaaaa o zaman ne karisıyor ya Allah Allah hadi ordan de
kızlar kızlar günaydın,dün çok yemişim sabah aç değildim ama kahvaltı yaptım aslında hiç acıkmamıştım
Sabah (saat 07:45)
* peynir
* yarım dilim ekmek
* 3 zeytin
* 1 mandalina
* yarım elma
* salatalık
Ara Öğün (saat 09:30)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen (saat 11:45 )
* karnabahar yemeği
* yoğurt
* 1 dilim ekmek
Akşam (saat 18:30)
* kuru fasulye
* turşu
* ayran
Son Öğün (saat 20:30)
* yarım kepçe çorba
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 2 fırın köfte
* 5 etli yaprak sarma
* fırında kabaklı,patlıcanlı,kıymalı bi meze gibi bişey(bende ilk defa yedim adını bilmiyorum)
* revaniden 2 çatal
son öğünde şöyle oldu,dün akşam eltime gittik,yemeğemi çayamı bilemediğimden ben evde yemeğimi yedim ama oda bir sofra kurmuş,yemezsen küserim vs..herbişeylerden azcık da olsa tattırdı,başka şeylerde vardı ama onlardan yemedim
bu sabahta şunları yedim,bugün hiç bişey yemesem yeridir,o kadar kötü hissediyorum kendimi,ama akşama spor yapıcam inşallah
Sabah (saat 07:45)
* 1 dilim ekmek
* 3 zeytin
* peynir
* maydanoz
* 1 tatlı kaşığı bal
* azcık terayağı
Ara Öğün (saat 09:00)
* 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Hanım hanım günde kaç sayfa yazdığınızdan haberiniz var mı
Bari ikiye uce böl kizel insaf
Alintilari 4 sayfa da bir yapsan güzel olur.
METABOLİZMA yaşımin yüksek çıkma sebebi yagimin fazla olmasindanmis. Yag oranım yüksek cikti . Yag 38.9 :/
artık çok geç, yazdım yine
bundan sonra öyle yapayım bari..
Eveeettt alıntılarım da bittiğine göre... Size kendimden bahsedeyim
Oyy kızlar, son bir hafta beni bitirdi... Her gün dışardaydım. Meslek hayatımda belki de başıma bir defa gelecek bir iş buldu beni. Bir haftadır hakimi savcısı memuru müdürü işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. Henüz çıkamadık, yarından ümitliyim.. Hep birlikte sesli düşüne düşüne bir hal olduk
Hal böyle olunca bugün ipler elimden kaçtı gitti. Güne 2 poğaça ile başladımÖğleden sonra 15.30 gibi kahve içmeye girdiğim yerden bir gözleme 2 çay ile kalktım Eve gelirken bir ara pastaneye uğrayıp porsiyonluk pasta almak geldi içimden. Neyse ki durdurdum kendimi. Eve gelince usul usul yoğurt çorbası ile salatalık turşumu yedim. Hindistan ceviz yağlı duble kahvemi içtim. Çayla devam..
Şeyy çorba pirinçsizdi, kabul olur mu acaba
Pes etmisligim de yok neden güvenmiyorsa sanki. Ilk defa kalkistim böyle bişeye. Bu aksam yine dedi sen yurutemezsumin vs. Düşman mısın lan dedimsevkimi kirmaya çalışıyorsun basarizliga itmeye çalışıyorsun işine bak dedim. O böyle dedikce korkuyrm dedigi gibi birakir miyim ki acaba diyorum. Ama yok insallah les etmicem.
hahahAyyy noldu bana bu seferde yanlislikla bastim tobe tobee
Günaydın kızlar
Pazaetesi 82.400
Salı 82.200
Çarşamba 81.700
Bugün 81.300
Ben şok
Dün gec geldim 7 ye doğru ancak yemek yiyebildim. Bir kase ev makarnasi 1 tabak salata 2 alabalik bir adet turp bitirmistim. Sonuc -400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?