♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ama hiç incecik olamadım yaaa boyum 153 54 tüm en son bakalım 50 lerde nasıl olacağım o zamana kadar spora devam yediklerimi kısamıyorum nasılsa
ben 47 kg da olmuştum cok zayıf duruyor bende gozlerımın altı morarıyor , kalce basen v.s hıc olmuyor kadın kadın degıl böyle hatsız bır sey olmuştum , ben hıc begenmemıstım kendımde , tabı herkes farklı .. Bana 52 nın altı yakışmıyor

Bence de Su zaten idolümüz gerçekten 57 ya hala kilo veriyo boyuna rağmenn
evet süper kılo verdı o ve sporla bu neden fiziği harika gorunuyor ama bence durması lazım artık onunda kızacak bana ama .. bir süre sonra güzel gorunmeyecektır artık . Yüzüde gider cunku

Çık sen yine de belki yediklerini azaltırsınnn.

su squat bacaklarda kas yapıyormuş. sen de nasıl bi etkisi oldu? benim bacaklar zaten kalında
Bu soruya ben de cevap vermek istiyorum Çünkü zamanında benim kafamı çok karıştırmışlardı ama hem squat hem de lunge hareketi bacakları inanılmaz sıkılaştırıyor ben de hiç kalınlaşma olmadı hatta görenler kilo mu verdin bacakların incelmiş diyorlardı.

Spor yapmayıp normalde yiyince belki gerçekten almıyosun ama göbek çıkıyo olabilir ya da ödem

meraba @milad2015 'cım, aman dikkat canım regli olduğumda birkaç gün durduramamıştım ben kendimi. sakın sen de öyle olma...
meraba kızlar...

Ben 54 altını görmedim o zaman da boğazımın altında kemikler görünüyodu ama basen bacak duruyo tabiii bu masabaşı iş yok mu bazen değiştiresim geliyo ama 20 yıl sonra pişman olurum diye korkuyorum

Hoşgeldiiin kııız nerdesin sennn?
hoşbuldum denizcim,
hiç sorma depresif takıldım ramazanın ilk günleri.
internette de sıkıntı oldu.
uzak kaldım biraz...
sizler nasılsınız bakem, diyetler sporlar tam gaz gibi duruyo..
ben bi çıktım bi indim, kilom oyuncak oldu iyice...

İyiyiz iyiyiz arkadaşlar çok kararlı gün boyu evde tıkınanlar ramazan da kilo veriyooo

iyi iyi versin herkes aman..
ben de iki gündür oruçluyum, biraz toparladım gibi.
pazartesiye kadar da iyice toparlanırım inşallah...
Ben diyet arkadaşım diye bir site var orda takılmaya başladım iyi oluyo yediklerimi azaltıcam artık
mesela çorbayı yemeği 2 kepçe değil de 1 kepçe herşeyden az az yemenin çaresini bulmaya çalışıyorum
Bir de çok peynir yediğimi farkettim mesela peynir alınca 50 şer gramlık poşetliyodum 1 kk peynir 30 gr mış 102 kalori ben nerdeyse 2 katını yiyorum her sabah. biraz takılınca farkediliyo neden kilo veremediğimiz.

Çık sen yine de belki yediklerini azaltırsınnn.

meraba @milad2015 'cım, aman dikkat canım regli olduğumda birkaç gün durduramamıştım ben kendimi. sakın sen de öyle olma...
meraba kızlar...

Hosgeldin canim. Pazartesiye kadar telafi etmek için elimden geleni yapacagim..

Bende vodafone cepsagliktan abone oldum diyetkolik e..bugün bana kısa mesaj yoluyla diyet listeleri gelmeye basladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…