- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 35
Evet ya acaba psikolojik bir şey mi yoksa gerçekten mi çıktı anlayamadım ki benArkadaşlar dün bahsediyodu aynı kilodayım ama göbeğim çıktı diye
ben 47 kg da olmuştum cok zayıf duruyor bende gozlerımın altı morarıyor , kalce basen v.s hıc olmuyor kadın kadın degıl böyle hatsız bır sey olmuştum , ben hıc begenmemıstım kendımde , tabı herkes farklı .. Bana 52 nın altı yakışmıyorAma hiç incecik olamadım yaaa boyum 153 54 tüm en son bakalım 50 lerde nasıl olacağım o zamana kadar spora devam yediklerimi kısamıyorum nasılsa
Bence kas yapmıyo da sıkılaştırıyo yürürken sallanır ya kalın bacaklar sallanma bayaa azaldısu squat bacaklarda kas yapıyormuş. sen de nasıl bi etkisi oldu? benim bacaklar zaten kalında
evet süper kılo verdı o ve sporla bu neden fiziği harika gorunuyor ama bence durması lazım artık onunda kızacak bana ama .. bir süre sonra güzel gorunmeyecektır artık . Yüzüde gider cunkuBence de Su zaten idolümüz gerçekten 57 ya hala kilo veriyo boyuna rağmenn
Çık sen yine de belki yediklerini azaltırsınnn.Selam kızlar
Dun akşamdan beri ne kadar yazmışsınız.. malesef okuyamadim çünkü okumayi bitirip yazayım derken ya kapi ya telefon çalıyor.. dunde misafirlerimiz vardi ve ben feci yedim.. dün ve bugun niyetli degildim.. regl oldum onunla beraber yediklerim tartida yuzume Şamar gibi inmesin diye hic cikmadim..
Bu soruya ben de cevap vermek istiyorumsu squat bacaklarda kas yapıyormuş. sen de nasıl bi etkisi oldu? benim bacaklar zaten kalında
olur cnm ınan bana , birden gider emın olİnşallah yaa hala pantolonlarım istediğim şekilde olmuyooo.
Selam kızlar
Dun akşamdan beri ne kadar yazmışsınız.. malesef okuyamadim çünkü okumayi bitirip yazayım derken ya kapi ya telefon çalıyor.. dunde misafirlerimiz vardi ve ben feci yedim.. dün ve bugun niyetli degildim.. regl oldum onunla beraber yediklerim tartida yuzume Şamar gibi inmesin diye hic cikmadim..
Ben 54 altını görmedim o zaman da boğazımın altında kemikler görünüyodu ama basen bacak duruyo tabiii bu masabaşı iş yok mu bazen değiştiresim geliyo ama 20 yıl sonra pişman olurum diye korkuyorumben 47 kg da olmuştum cok zayıf duruyor bende gozlerımın altı morarıyor , kalce basen v.s hıc olmuyor kadın kadın degıl böyle hatsız bır sey olmuştum , ben hıc begenmemıstım kendımde , tabı herkes farklı .. Bana 52 nın altı yakışmıyor
Hoşgeldiiin kııız nerdesin sennn?meraba @milad2015 'cım, aman dikkat canım regli olduğumda birkaç gün durduramamıştım ben kendimi. sakın sen de öyle olma...
meraba kızlar...
hoşbuldum denizcim,Hoşgeldiiin kııız nerdesin sennn?
ben squat popo kaldırıyor diye biliyorum ama,bacaklarda etkisi ne olur bilemem,aynen benim bacaklarda kalın sayılırsu squat bacaklarda kas yapıyormuş. sen de nasıl bi etkisi oldu? benim bacaklar zaten kalında
İyiyiz iyiyiz arkadaşlar çok kararlı gün boyu evde tıkınanlar ramazan da kilo veriyooohoşbuldum denizcim,
hiç sorma depresif takıldım ramazanın ilk günleri.
internette de sıkıntı oldu.
uzak kaldım biraz...
sizler nasılsınız bakem, diyetler sporlar tam gaz gibi duruyo..
ben bi çıktım bi indim, kilom oyuncak oldu iyice...
İyiyiz iyiyiz arkadaşlar çok kararlı gün boyu evde tıkınanlar ramazan da kilo veriyooo
Ben diyet arkadaşım diye bir site var orda takılmaya başladım iyi oluyo yediklerimi azaltıcam artık
iyi iyi versin herkes aman..
ben de iki gündür oruçluyum, biraz toparladım gibi.
pazartesiye kadar da iyice toparlanırım inşallah...
evet canım kullanmıştım ben de o siteyi bi ara...Hem oraya girdiğim bilgileri buraya yapıştırıyorum iyi oluyo aldığım kalori yaktığım kalori herşeyi görebiliyosunuz
Çık sen yine de belki yediklerini azaltırsınnn.
meraba @milad2015 'cım, aman dikkat canım regli olduğumda birkaç gün durduramamıştım ben kendimi. sakın sen de öyle olma...
meraba kızlar...
Ben diyet arkadaşım diye bir site var orda takılmaya başladım iyi oluyo yediklerimi azaltıcam artık
mesela çorbayı yemeği 2 kepçe değil de 1 kepçe herşeyden az az yemenin çaresini bulmaya çalışıyorum
Bir de çok peynir yediğimi farkettim mesela peynir alınca 50 şer gramlık poşetliyodum 1 kk peynir 30 gr mış 102 kalori ben nerdeyse 2 katını yiyorum her sabah. biraz takılınca farkediliyo neden kilo veremediğimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?