- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Diyet listesi çözüm değil ben hiçbir listeye uyamıyorum sonunda çözümü buldum evde ne varsa hepsinden az az yemek diyorum ya 2 kepçe çorba yiyeceğime 1 kepçe, 1 tabak pilav yerine 2-3 kaşık eskiden tabağa 3-4 çeşit meyve koyardım hepsini yerdim şimdi 2 çeşit koyup az az yiyorum.
Hosgeldin canim. Pazartesiye kadar telafi etmek için elimden geleni yapacagim..
Bende vodafone cepsagliktan abone oldum diyetkolik e..bugün bana kısa mesaj yoluyla diyet listeleri gelmeye basladi..
aynen Denızcım ya , nasılda ortak dertlerımız var senle ya :)Diyet listesi yalnız yaşayanlar için daha iyi onlar rahatlıkla uygular biz hangi yemeği yapacağımızı şaşırıyoruz kızım bunu yemez eşim bunu yemez diyerek.
En çok da bu 8-5 çalışmak koyuyo bana var yaaa hareketsiz hareketsiz ramazan da iş de yoğun olmuyo sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorumaynen Denızcım ya , nasılda ortak dertlerımız var senle ya :)
ben b-fit e yazılacağım bugün. aranızda giden var mı b-fit e?
salon iyi oluyor bana, şimdi okulda kapandı evde bütün gün tez yazmak çok sıkıcı bu yüzden hava değişikliği de olur diye düşündüm. Bir aylık yazılayım bakalım nasıl olacak.İnternette baktım ne güzel heryerde varmış ben salona gidemiyorum maalesef.
Kızım küçük ya zaten akşama kadar ilgilenemiyorum ev işleri yemek derken zaman kalmıyo.salon iyi oluyor bana, şimdi okulda kapandı evde bütün gün tez yazmak çok sıkıcı bu yüzden hava değişikliği de olur diye düşündüm. Bir aylık yazılayım bakalım nasıl olacak.
sen niye salona gidemiyorsun canım?
Bunları uygulayabilsek süper olacak ama suyumu içemiyorum önceki gibi bol boll.ağustos başına kadar 60a inmeye çalışacağım. nasıl ama?bu yüzden bugün b-fite yazılacağım. haftanın 6 günü devam edeceğim, küçük porsiyonlarda yiyeceğim, tatlıyı sadece meyve olarak tüketeceğim, akşam geç yemeyeceğim ve bol su içeceğim (günlük gibi oldu mübarek )
valla çok haklısın. zaten kızın peşinde koşturmaktan b-fite gitmekten fazlasını yapıyorsundurKızım küçük ya zaten akşama kadar ilgilenemiyorum ev işleri yemek derken zaman kalmıyo.
sen aç biz gelirizÇok inceledim var yaaa herkes diyo ya tatlı kurabiye yapmayı seviyorum işyeri açıcaam diye
inşallah ileride benm de böyle bir işim olur benim de hayalim spor salonu açmak inanınn..
meraba @milad2015 'cım, aman dikkat canım regli olduğumda birkaç gün durduramamıştım ben kendimi. sakın sen de öyle olma...
meraba kızlar...
helal Sana 70 lerden indin Ağustosa da az kaldi maşallahağustos başına kadar 60a inmeye çalışacağım. nasıl ama?bu yüzden bugün b-fite yazılacağım. haftanın 6 günü devam edeceğim, küçük porsiyonlarda yiyeceğim, tatlıyı sadece meyve olarak tüketeceğim, akşam geç yemeyeceğim ve bol su içeceğim (günlük gibi oldu mübarek )
teşekkürler hepberaber başarıyoruzhelal Sana 70 lerden indin Ağustosa da az kaldi maşallah
Hepimiz basarsak keşketeşekkürler hepberaber başarıyoruz
olcak olcak inşallahHepimiz basarsak keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?