♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende aynı şekilde canım yazın dediğin gibi insan daha da çok içiyor At bakayım

Sabah; 09:00 - 1 kupa sallama yeşil çay + 1 ad.çikolatalı kestane şekeri - 51 kalori
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon ciger + 180 ml ayran - 266 kalori

Akşama tavuk çorbası ve az kuru fasulyem var bakalım

ciğerrr bayadır yemedim,özledim yemeyi
afiyet olsun canım
akşam kuruyu fazla kaçırma

ciğerrr bayadır yemedim,özledim yemeyi
afiyet olsun canım
akşam kuruyu fazla kaçırma

Sağol canım ben bayılırım cigere her türlüsünü yerim sağolsunlar burada yapıyorlar bolca yoksa eşim yemez bende mahrum kalırdımİstesem de kaçıramam hatta eşimden kalanı yerim çok az kaldı dünden çünkü ben sadece çorba içebilirim belki pek duramayacağız akşam evde zaten annemlere geçebiliriz

benimde eşimle oğlum ağzına sürmez,ben bayılırım
hee tamam o zaman çoğunu eşine ver sen çorba iç
oo ne güzel annene gidicen demek,iyi oturmalar size

benimde eşimle oğlum ağzına sürmez,ben bayılırım
hee tamam o zaman çoğunu eşine ver sen çorba iç
oo ne güzel annene gidicen demek,iyi oturmalar size
Aynen öyle yapayım bari abi de Bursa'dan kestane şekeri getirmiş illa ikram ediyorlar kahvemin yanına 1 tane aldım mecburenSağol canım ama pek oturma olmayacak erkek kardeşime direksiyon çalıştıracak eşim nasipse annemleri görüp çıkacağız gibi olacak

70 75 mi naptın canım ben geçen ay 50 tl den aldım kilosunu...çiğ daha ucuz kavrulmuş daha pahalı oluyor.

geçen kuruyemişcide gördüm inan,alacağımdan değil görünce falan oldum o yüzden eminim fiyatından
ama çiğ mi kavrulmuşmu anlamamçünkü hiç ayrıyetten badem satın almadım

afiyet olsun canım ben dde çok severim ciğerin her türlüsünü. ankaraya her gittiğimizde canım babam alır ciğer yapar yeriz maaile.
ciğerin kalorisi ne kadar bakayım bir

bende brokoli yoğurt salata yedim

afiyet olsun canım ben dde çok severim ciğerin her türlüsünü. ankaraya her gittiğimizde canım babam alır ciğer yapar yeriz maaile.
ciğerin kalorisi ne kadar bakayım bir

bende brokoli yoğurt salata yedim

Afiyet olsun canım çok abartı bir kalorisi yok olsa da çok sağlıklı bir şey

aa evet örtmenim sonuçlar nedir?
inşallah zayıf yoktur olsada önemli diil sen verirsin
nill senin nasıl sonuçlar?
Güzel kuzum 3 dersten girmiştim zaten matematiğe çalışmamıştım onu dönem sonu tek ders sınavından vermek istedim kardeşim çalıştıracak çünkü diğer 2 dersten güzel bir şekilde geçmişim şükürler olsun

işte buu tebrik ederim canım,matematiğide halledersin sen

işte buu tebrik ederim canım,matematiğide halledersin sen
Sağol Begüşümİnşallah meslek lisesinden 10 sene önce mezun olunca matematik sıfır oluyor ama kafayı verip 1-2 ay çalışırsam belki geçerli bir not alırınm dua et benim için bakalım bahar döneminde kaç dersim var çok kalmamıştı diye biliyorum bir mezun olsam yeter ya gözüm açık gidecek

olursun canım merak etme...meslek liselerinden mezun olanlar hep aynı dertte matematik yapamıyorlar. ee temel olmayınca dershaneye gitsen de olmuyor. sen yine tek başına iyi halletmişsin. ne okuyordun bu arada?

olursun canım merak etme...meslek liselerinden mezun olanlar hep aynı dertte matematik yapamıyorlar. ee temel olmayınca dershaneye gitsen de olmuyor. sen yine tek başına iyi halletmişsin. ne okuyordun bu arada?
Muhasebe ve vergi uygulamaları canım sanırım matematikle beraber 2 dersim kaldı verilecek düğün araya girdi veremedim 2 senem gitmişti öyle Sorma dershaneye de gitmedik kardeşim çok iyidir matematikte sayılsalcıydı bakalım o Ramazan ayında falan öğretecek

işinle alakalı okuyorsun çok çok iyi. mutlaka maaşında etkisi olacaktır. zaten mutlaka birşeyler araya giriyor neyseki ben evlenmeden önce hallettim eminim zor olurdu şimdi. ki ben 2.ünv diye 2 sene önce aöf ye kayıt oldum çalışamadım kalınca da bıraktım gerek yokmuş dedim. şimdi sadece görevde yükselme için çalışıyorum esas o zaman derece maaş artıyor.

ben düz lise mezunuyum bendede matematik sıfır merak etme aradan zaman geçince ister istemez unutuyo,kendine haksızlık etme,çalışıp öğrenirsin,şanslısınki kardeşin var
ederim tabi canım etmem mi,keşke benim etmemle kabul olsa hep ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…