- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ben
1 çay bardağı çay
1 çay bardağı ıhlamur
1 su bardağı su
ve wc ye 1 kere gittim
Bende aynı şekilde canım yazın dediğin gibi insan daha da çok içiyorcanım hergün 1,5litre suyumu içerim,çayı ıhlamuru hariç,bu kışın böyle yazın dahada artar tüketimim,
bak sana snapten bardağımı atayım şimdi bu kupadaki suyum bitti yenisini almaya gidiyorum
spordan sonra su içince bende şişiyorum ama olsun o şişlik yağ değilki sabaha kalmıyo bile
ciğerrrSabah; 09:00 - 1 kupa sallama yeşil çay + 1 ad.çikolatalı kestane şekeri - 51 kalori
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon ciger + 180 ml ayran - 266 kalori
Akşama tavuk çorbası ve az kuru fasulyem var bakalım
ciğerrrbayadır yemedim,özledim yemeyi
afiyet olsun canım
akşam kuruyu fazla kaçırma
benimde eşimle oğlum ağzına sürmez,ben bayılırımSağol canım ben bayılırım cigere her türlüsünü yerim sağolsunlar burada yapıyorlar bolca yoksa eşim yemez bende mahrum kalırdımİstesem de kaçıramam hatta eşimden kalanı yerim çok az kaldı dünden çünkü ben sadece çorba içebilirim belki pek duramayacağız akşam evde zaten annemlere geçebiliriz
Aynen öyle yapayım bari abi de Bursa'dan kestane şekeri getirmiş illa ikram ediyorlar kahvemin yanına 1 tane aldım mecburenbenimde eşimle oğlum ağzına sürmez,ben bayılırım
hee tamam o zaman çoğunu eşine ver sen çorba iç
oo ne güzel annene gidicen demek,iyi oturmalar size
evet o önerdikleri bademin kilo 70-75 tl,alabilirsem yerim
70 75 mi naptın canım ben geçen ay 50 tl den aldım kilosunu...çiğ daha ucuz kavrulmuş daha pahalı oluyor.
Sabah; 09:00 - 1 kupa sallama yeşil çay + 1 ad.çikolatalı kestane şekeri - 51 kalori
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon ciger + 180 ml ayran - 266 kalori
Akşama tavuk çorbası ve az kuru fasulyem var bakalım
aa evet örtmenim sonuçlar nedir?
afiyet olsun canım ben dde çok severim ciğerin her türlüsünü. ankaraya her gittiğimizde canım babam alır ciğer yapar yeriz maaile.
ciğerin kalorisi ne kadar bakayım bir
bende brokoli yoğurt salata yedim
Güzel kuzum 3 dersten girmiştim zaten matematiğe çalışmamıştım onu dönem sonu tek ders sınavından vermek istedim kardeşim çalıştıracak çünkü diğer 2 dersten güzel bir şekilde geçmişim şükürler olsunaa evet örtmenim sonuçlar nedir?
inşallah zayıf yoktur olsada önemli diil sen verirsin
nill senin nasıl sonuçlar?
işte buu tebrik ederim canımGüzel kuzum 3 dersten girmiştim zaten matematiğe çalışmamıştım onu dönem sonu tek ders sınavından vermek istedim kardeşim çalıştıracak çünkü diğer 2 dersten güzel bir şekilde geçmişim şükürler olsun
Sağol Begüşümişte buu tebrik ederim canım,matematiğide halledersin sen
Sağol Begüşümİnşallah meslek lisesinden 10 sene önce mezun olunca matematik sıfır oluyor ama kafayı verip 1-2 ay çalışırsam belki geçerli bir not alırınm dua et benim için bakalım bahar döneminde kaç dersim var çok kalmamıştı diye biliyorum bir mezun olsam yeter ya gözüm açık gidecek
Muhasebe ve vergi uygulamaları canım sanırım matematikle beraber 2 dersim kaldı verilecek düğün araya girdi veremedim 2 senem gitmişti öyleolursun canım merak etme...meslek liselerinden mezun olanlar hep aynı dertte matematik yapamıyorlar. ee temel olmayınca dershaneye gitsen de olmuyor. sen yine tek başına iyi halletmişsin. ne okuyordun bu arada?
Muhasebe ve vergi uygulamaları canım sanırım matematikle beraber 2 dersim kaldı verilecek düğün araya girdi veremedim 2 senem gitmişti öyleSorma dershaneye de gitmedik kardeşim çok iyidir matematikte sayılsalcıydı bakalım o Ramazan ayında falan öğretecek
Sağol Begüşümİnşallah meslek lisesinden 10 sene önce mezun olunca matematik sıfır oluyor ama kafayı verip 1-2 ay çalışırsam belki geçerli bir not alırınm dua et benim için bakalım bahar döneminde kaç dersim var çok kalmamıştı diye biliyorum bir mezun olsam yeter ya gözüm açık gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?