♥haftalık kilo verme yarışması♥

3 haftadır vermedi. ve ben demiştim sabahla öğle arası ara öğün istiyorum diye. su içeyim diye verdi ama zaten içiyorum ki, zaten veremedim de kilo. geçen akşam bende öyle oldum 5 tane zeytin yedim salatayı yapana kadar. aynı durumdayım seninle.

herhalde kahvaltı yapmadığım bir günüm yok. akşam yemek yemeyebilirim ama kahvaltısız asla. o peynir zeytin yenilecek mutlaka. açlık hissetmemek de çok ilginç eşim de öyle. öğlene kadar bişi yemese yemiyor sanırım mide ona alışıyor.

bence de tatlım 1 yumurta, 1 zeytin bile olsa sabah ye bişiler.

ben su içtikçe daha çok acıkıyorum sanki

napicaz biz seninle bunu aşmanın bir yolu var mı acaba?

napicaz biz seninle bunu aşmanın bir yolu var mı acaba?

hadi benim kilom belli diyeceğim ki aç kalamıyorum ama bunun sanırım zayıf ya da kilolu olmakla alakası yok bünyeyle ilgili.

ama değiştirebilir miyiz bilmiyorum ki ben iş yerinde aralarda ıhlamur böğürtlen çayı falan da içiyorum

kiloyla alakası yok kesinlikle,bünye meselesi bencede

sabahtan içiyorum ıhlamuruda öğlen yemeğinden eve gidene kadar birşey içesim gelmiyo

Aslında en sağlıklısı seninki sabahı sağlam yapıp akşamı çok az yapmak gerek hatta bir saatten sonra hiç yemesek daha da güzel benim yaptığım sağlıksız sen bakma bana
ben su içtikçe daha çok acıkıyorum sanki

Benim stabil ne şişiriyor, ne acıktırıyor spordan sonra sadece şişiriyor terlemeyden sanırım yoksa günlük içmede etkilenmiyorum sudan bence senin en büyük eksikliğin su içmemek bir içsen çok şey değişecek göreceksin benim gibi sağ tarafına elinin altına şişeyi koy sürekli içesin gelecek alışacaksın

evet benim yanımda önümde elimde sürekli su :) alışıyorsun gerçektende.

canım hergün 1,5litre suyumu içerim,çayı ıhlamuru hariç,bu kışın böyle yazın dahada artar tüketimim,
bak sana snapten bardağımı atayım şimdi bu kupadaki suyum bitti yenisini almaya gidiyorum
spordan sonra su içince bende şişiyorum ama olsun o şişlik yağ değilki sabaha kalmıyo bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…