- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet böyle yalnız hiç çekilmiyorduBende saniyorum ki 51 52 sinbaktin kimse zayiflamiyo aramiza katilmak istedin
aynen canım
çarşamba perşembe yoğurt kürü yaptum geçen hafta inanırmısın akşam baş dönmesi başladı sabahta aynı şekilde başım döndü
senin diyetisyen neden ara öğün vermiyor hayret onlar hep ara öğünden yanalar seninkide değişikmiş
ben dün ara öğün yapmıyım dayanırım dedim,işten gelip mutfağa girdiğimde halim canım gitmişti,1 dilim ekmekle 3 zeytin yedim,bide aşırı tatlı krisim vardı yarımda muz yedim
Ben pek açlık hissetmem canım sabah hiç yemesem öğlene kadar aramam diyetten önce hiç yemiyordum hatta ama sabah kahvaltı yapmak daha sağlıklı o yüzden yiyeceğim zoraki sabah 1 tane yumurta ya da yulaflı sütSade nescafe akşama kadar beni tok tutuyor bir de gün içerisinde en az 1-1,5 lt su içiyorum yanı başımda hep akşam yemekten sonra normalde canım abur cubur istiyor ama dün yemedim sanırım artık canım istemiyor diyetteyken de istemezdi yemekten yarım saat sonra spor yapardım bol su içtiğimden şişirirdi
Ben pek açlık hissetmem canım sabah hiç yemesem öğlene kadar aramam diyetten önce hiç yemiyordum hatta ama sabah kahvaltı yapmak daha sağlıklı o yüzden yiyeceğim zoraki sabah 1 tane yumurta ya da yulaflı sütSade nescafe akşama kadar beni tok tutuyor bir de gün içerisinde en az 1-1,5 lt su içiyorum yanı başımda hep akşam yemekten sonra normalde canım abur cubur istiyor ama dün yemedim sanırım artık canım istemiyor diyetteyken de istemezdi yemekten yarım saat sonra spor yapardım bol su içtiğimden şişirirdi
napicaz biz seninle bunu aşmanın bir yolu var mı acaba?3 haftadır vermedi. ve ben demiştim sabahla öğle arası ara öğün istiyorum diye. su içeyim diye verdi ama zaten içiyorum ki, zaten veremedim de kilo. geçen akşam bende öyle oldum 5 tane zeytin yedim salatayı yapana kadar. aynı durumdayım seninle.
herhalde kahvaltı yapmadığım bir günüm yok. akşam yemek yemeyebilirim ama kahvaltısız asla. o peynir zeytin yenilecek mutlaka. açlık hissetmemek de çok ilginç eşim de öyle. öğlene kadar bişi yemese yemiyor sanırım mide ona alışıyor.
bence de tatlım 1 yumurta, 1 zeytin bile olsa sabah ye bişiler.
ben su içtikçe daha çok acıkıyorum sanki
napicaz biz seninle bunu aşmanın bir yolu var mı acaba?
su çok şişiriyor beni de, başka şey içecek yiyecek yer kalmıyor.
bende çok su içince wc den çıkamıyorum,sonrada sanki midem bomboşgibi geliyo ve açlık hissediyorum
hadi benim kilom belli diyeceğim ki aç kalamıyorum ama bunun sanırım zayıf ya da kilolu olmakla alakası yok bünyeyle ilgili.
ama değiştirebilir miyiz bilmiyorum ki ben iş yerinde aralarda ıhlamur böğürtlen çayı falan da içiyorum
ben de öyle şu ana kadar 6 bardak su içtim ve 3 kez wc ye gittim düşün
ben
1 çay bardağı çay
1 çay bardağı ıhlamur
1 su bardağı su
ve wc ye 1 kere gittim
Aslında en sağlıklısı seninki sabahı sağlam yapıp akşamı çok az yapmak gerek hatta bir saatten sonra hiç yemesek daha da güzel benim yaptığım sağlıksız sen bakma banaherhalde kahvaltı yapmadığım bir günüm yok. akşam yemek yemeyebilirim ama kahvaltısız asla. o peynir zeytin yenilecek mutlaka. açlık hissetmemek de çok ilginç eşim de öyle. öğlene kadar bişi yemese yemiyor sanırım mide ona alışıyor.
bence de tatlım 1 yumurta, 1 zeytin bile olsa sabah ye bişiler.
ben su içtikçe daha çok acıkıyorum sanki
Aslında en sağlıklısı seninki sabahı sağlam yapıp akşamı çok az yapmak gerek hatta bir saatten sonra hiç yemesek daha da güzel benim yaptığım sağlıksız sen bakma bana
sağol canım. zaten diyetisyen de öğlen ki miktarla akşamı aynı vermiyor akşam hep daha az.
Benim stabil ne şişiriyor, ne acıktırıyor spordan sonra sadece şişiriyor terlemeyden sanırımyoksa günlük içmede etkilenmiyorum sudan bence senin en büyük eksikliğin su içmemek bir içsen çok şey değişecek göreceksin benim gibi sağ tarafına elinin altına şişeyi koy sürekli içesin gelecek alışacaksın
Uzun süre tok kalmak icin yumurta sabahlari.. gun icinde çiğ badembende çok su içince wc den çıkamıyorum,sonrada sanki midem bomboşgibi geliyo ve açlık hissediyorum
Aslında en sağlıklısı seninki sabahı sağlam yapıp akşamı çok az yapmak gerek hatta bir saatten sonra hiç yemesek daha da güzel benim yaptığım sağlıksız sen bakma bana
Benim stabil ne şişiriyor, ne acıktırıyor spordan sonra sadece şişiriyor terlemeyden sanırımyoksa günlük içmede etkilenmiyorum sudan bence senin en büyük eksikliğin su içmemek bir içsen çok şey değişecek göreceksin benim gibi sağ tarafına elinin altına şişeyi koy sürekli içesin gelecek alışacaksın
evet o önerdikleri bademin kilo 70-75 tl,alabilirsem yerimUzun süre tok kalmak icin yumurta sabahlari.. gun icinde çiğ badem
Biliyoruz bunlari ama hatirlamalara cok ihtiyac var
evet benim yanımda önümde elimde sürekli su :) alışıyorsun gerçektende.
Kızlar günde en az 2 litre suyu gune yayarak icmenizi onerr ve hatirlatrm. Gece bloglardan okudum bişeyler. Suyu düzenli içmemek vucut sivisini asagilara çekiyor cilt kan akışı mtblk hiz herşey etkileniyor.
Ben hayatimda hic almadim pahali yawevet o önerdikleri bademin kilo 70-75 tl,alabilirsem yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?