işinle alakalı okuyorsun çok çok iyi. mutlaka maaşında etkisi olacaktır. zaten mutlaka birşeyler araya giriyor neyseki ben evlenmeden önce hallettim eminim zor olurdu şimdi. ki ben 2.ünv diye 2 sene önce aöf ye kayıt oldum çalışamadım kalınca da bıraktım gerek yokmuş dedim. şimdi sadece görevde yükselme için çalışıyorum esas o zaman derece maaş artıyor.
ahh canım o maaş yükselmeleri devlette oluyoda özelde pek bi geçerliliği yok,sadece ilk işe girerken lazım,sonrasında çokta önemsenmiyor malesef
doğrudur canım özel sektörü pek bilmiyorum ama mutlaka her sene zam alıyorsunuzdur değil mi ?
zam mı aa haninerde
biz ona zamcık diyelim de öyle anlaşalım
İnşallah sende hakettiğini alırsın canım pek maaşımda bir değişiklik olacağını sanmıyorum özel sektör sonuçta ama kendim için okuyorum devam da ettireceğim inşallah en azından ileri de başka işlerde işime yarayacaktırişinle alakalı okuyorsun çok çok iyi. mutlaka maaşında etkisi olacaktır. zaten mutlaka birşeyler araya giriyor neyseki ben evlenmeden önce hallettim eminim zor olurdu şimdi. ki ben 2.ünv diye 2 sene önce aöf ye kayıt oldum çalışamadım kalınca da bıraktım gerek yokmuş dedim. şimdi sadece görevde yükselme için çalışıyorum esas o zaman derece maaş artıyor.
ben düz lise mezunuyum bendede matematik sıfır merak etmearadan zaman geçince ister istemez unutuyo,kendine haksızlık etme,çalışıp öğrenirsin,şanslısınki kardeşin var
ederim tabi canım etmem mi,keşke benim etmemle kabul olsa hep ederim
bize değişiyor işte biliyorsunuz % 3 4 5
ocakta %3 aldık çok şükür
ne yapacaksın begüm aç değiliz açıkta değiliz.
İnşallah sende hakettiğini alırsın canım pek maaşımda bir değişiklik olacağını sanmıyorum özel sektör sonuçta ama kendim için okuyorum devam da ettireceğim inşallah en azından ileri de başka işlerde işime yarayacaktır
İnşallah bakalım kuzum dediğin gibi unutuluyor zaten matematik seven bir tipte değildim benSenin kalbin temiz canım arkadaşım
kesinlikle,bende öyle düşünüyorum,çok şükür,yıllardır bu işyerinden ekmek yiyiyorum,hep iyi günleri olsun diye duacılarıyım,azda olsa maaşım var,ona göre plan yapıyorum,harcıyorum,rabbim eksikliğini göstermesin
canım benim çok sağol,seninde öyle,güzel bakan güzel görür
2 lt su an itibariyle bitti akşamda bir yarım içerim
Afiyet olsun canım2,5 da benim bitti. yarım litreyi ben de akşama sakladım
1 taneydi canım BC geldi senin nasildi
Aa çok iyi canım tebrik ederim1 taneydi canım BC geldi senin nasildi
günaydın kızlar
ben artışa geçtim neden bilmiyorum... c.tesiden beri böyle bir dengesizlik var. hatta 2 gündür acılı çorba içiyorum tarhana ve mercimek. bir tek ara öğün yaptım onda da tek atımlık pakette satılan bitter ya da dankek var ya 15 -20 gr lık olanlar ondan yedim ki ben zaten ara öğün öğle-akşam arası yapıyordum 2-3 kare bitter. yani lavaboya çıktım ama yanlış giden bir durum var. çözemedim. cuma kontrol var ben aynı kilodayım.
Sanırım ay falan büyüyor (suçu ona atalım hadi gel )günaydın kızlar
ben artışa geçtim neden bilmiyorum... c.tesiden beri böyle bir dengesizlik var. hatta 2 gündür acılı çorba içiyorum tarhana ve mercimek. bir tek ara öğün yaptım onda da tek atımlık pakette satılan bitter ya da dankek var ya 15 -20 gr lık olanlar ondan yedim ki ben zaten ara öğün öğle-akşam arası yapıyordum 2-3 kare bitter. yani lavaboya çıktım ama yanlış giden bir durum var. çözemedim. cuma kontrol var ben aynı kilodayım.
Sanırım havalardan kuzum ya da vücut tutuyor kendini salmadan önce kendimi daha az şişik ve iyi hissediyorum mesela ama tartı başka söylüyorsenle benim metabolizma tamamen aynı birimiz bu işi çözersek iyi olcak
bende 2 haftadır günde 1 saat spor,kaçamak yok,hatta geceleri midem ağrıyo açlıktan ama 2 haftadır kilom sabit,çıldıracam
acaba regl in falan mı yaklaştı canım,bide ara öğünde çikolata yerine,tarçınlı süt, yoğurt tercih etsen, yada yoğurt içine yarım elma yada başka meyva ve tarçın serpsen,bide öyle dene,ama diyetisyene danış tabi
bide şu kaçamak kek çikolatayı bir süre hiç yeme,az da olsa yediklerin acaba onlar mı etkiliyoki,mercimek şişirebilir,özellikle akşamları yeme,akşam sebze yada salata tarzı yemeye çalış
yediklerini saatleriyle birlikte burda paylaşsana belki gözümüze çarpan bişey olur
Sanırım ay falan büyüyor (suçu ona atalım hadi gel )çünkü bende dün çok dikkat ettim 1000 kalori üstüne bile çıkmadım ama bu sabah tartı + çıktı poşetlerce abur cubur yediğimde bile çıkmıyordu düşün
Sanırım havalardan kuzum ya da vücut tutuyor kendini salmadan önce kendimi daha az şişik ve iyi hissediyorum mesela ama tartı başka söylüyor
Bak sen şu aya işte bizi etkileyen şeygeçen eşimde diyo bu tartıda bi bozuklar var diye
kilosu fazla çıkınca suçlu hemen tartı oluyo
bu arada ay harbiden büyüyomuş hemde daha yeni, 28 ocakta başlamış büyümeye ve 15 gün büyüyecek
afiyet olsunBak sen şu aya işte bizi etkileyen şeyBu sabah sütümü içtim yulaflı sonrada ada çayımı bakalım el mi yaman ben mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?