♥haftalık kilo verme yarışması♥

spor yapmadım zaten. menüme uyuyorum. sırf belki şaşırır diye 2 gündür çorba içtim. arada yoğurt yemedim ama zaten öğlen akşam yoğurt kefir var diye. keşke yanıma ayran alsaydım kantinde kapalı öğrenci yok diye.

dün 78 çıktım bugün de 78.

kahvaltımı 8.30.-9.00 arası iş yerinde yapıyorum
12.30-13.00 arası öğlen yemeği
14:30-15:30 arası çayın durumuna göre 1 minik kek ya da bitter hangisi varsa 2 bardak çayla onu yiyorum
18:30-19:30 arası da akşam yemeği....akşam zaten kefir ve salata kesin var. yanına ya sebze baklagil ya da köfte tavuk var

merak etme canım o iş bende takipteyim sürekli

aynen nehir ben neler yiyipte artı çıkmadığımı biliyorum. yemediğim halde bir anda oldu ama yaa ne güzel her gün -200 gidiyordum. moralim bozuldu

geçen eşimde diyo bu tartıda bi bozuklar var diye
kilosu fazla çıkınca suçlu hemen tartı oluyo
bu arada ay harbiden büyüyomuş hemde daha yeni, 28 ocakta başlamış büyümeye ve 15 gün büyüyecek

aynen öyle ay büyüyor satürn etkisindeyiz sanırım. ben diyetisyene ay büyüyor ondan öyle oldu derim

afiyet olsun
göster bakalım gücünü pikaçuu kim yamanmış
Bu akşam spora da başlıyorum dün annemlerdeydik geç geldik yapamadım Marketten brokoli karnabahar falanda alıyım ton balığı da olur
merak etme canım o iş bende takipteyim sürekli

aynen nehir ben neler yiyipte artı çıkmadığımı biliyorum. yemediğim halde bir anda oldu ama yaa ne güzel her gün -200 gidiyordum. moralim bozuldu

Vücudumuz o an hissettirmiyor sonra mı acısını çıkarıyor acaba vücuda bak oyun oynuyorBozma moralini vereceğiz inşallah bahara kadar tam zamanı bu zamanlarda insan güzel kilo veriyor inan bana

aynen öyle ay büyüyor satürn etkisindeyiz sanırım. ben diyetisyene ay büyüyor ondan öyle oldu derim
oda sana vay he he der
ama cidden bende 2 haftadır sabitim,bu iş çok moralimi bozuyo motivasyon düşüyo
bide ben sporda yapıyorum hergün 1 saat düşün yanii,buna rağmen gitmiyosa daha ne yapayım kiii

ayy nehirr bugün ben de ton balığı getirdim. dün brokoli yedim. hatta dedim ki akşama da karnabahar yerim .ayy bıktım valla onlar da gaz yapıor çok fena yani verilecek öyle böyle. instagram da millet nasıl vermiş kiloları paylaşıyorlar sporlarını ben o kadar azimli değilim onlar 25 40 50 kg vermişler

Vallahi kilo oranına göre vermek yetiyor ben 3-4 kilo versem yeter onuda vereceğim inşallah spor çok etkiliyor ben kıssam da boğazdan veremiyorum

Vallahi kilo oranına göre vermek yetiyor ben 3-4 kilo versem yeter onuda vereceğim inşallah spor çok etkiliyor ben kıssam da boğazdan veremiyorum

bence de...yani benim kavitasyona güvenipte rahat olmamam lazım...bir türlü yürüyüş yapamadım. en azından mart bitene kadar azar azar verebilsem o da yetecek.

bence de...yani benim kavitasyona güvenipte rahat olmamam lazım...bir türlü yürüyüş yapamadım. en azından mart bitene kadar azar azar verebilsem o da yetecek.
Verirsin canım çünkü menülerin güzel sadece sporla desteklemelisin günde en az diğer sporları yapamıyorsan 1 saat yürümelisin orta hızla

Kızlar bu arada biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım içtiğimiz günlük suyun olabildiğince soğuk olmasını öneriyorlar çünkü vücut kendi sıcaklığına o soğuk suyu getirene kadar bir efor harcıyor ve daha fazla çalışmasını sağlıyor vücudun bu da daha etkili olması demek

öyle mii ama ben soğuk su içemiyorum boğazım batıyor hemen. ne etcez şimdi

Aslında şimdi bir kaç yerde okuyorum onlar da soğuk su içmeyin hiç bir şekilde ılık olmalı deniyor insanlar ne dediğini bilmiyor begum75 H Heart of Gold
soğuk mideye dokunuyo zaten,ben ılık içiyorum hele şu soğuk günlerde
ayrıca ılık şeyler bağırsakları daha çok çalıştırıyor

ılık içiyorum ben de. hatta pazar günü su almıştım arabada kalsın dedi eşim ne de olsa yarın işe götüreceksin. olur dedim. neyse sabah getirdim anammm buzz buzz su donmamış ama içemedim ağzıma aldım dondu dişlerim. 2 saat peteğin üstünde kaldı su içemedim yani soğuk su içemem mümkün değil .

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama nasipse ya brokoli haşlama ya karnabahar haşlama var yoğurtlu olarak

afiyet olsun canım
ben brokoliyle karnıbaharı birlikte haşlıyorum lezzet patlaması oluyor,daha yapmadıysan az az ikisindende yap istersen

Ay cok sukur hep boyle dewam eder insa hep ekside olalim hedefimize gelene kadar

10 sayfa okudum wc muhabbetlerinizden tutun da sinav maas muhabbetlerine kadar ayyy basim dondu
Beni geçtin amaaaa olmaz ki böyle
77.900 da ben
yaa yaa bana yrtis dersin sen bi daha ohh olsunn kız hadi ayni kiloda sayiliriz insa berbaber 58 59 lari gorelim

Veeeee 63.100 kazandımmmm
Tebrik edrim iddaa kimle neyine girmistin

Kas ve vücut suyu kaybettim diye korkuma erken kahvaltı yaptim kepek ekmegini bile mecbur hissedip korkumdan yedim yoksa ekmekten sogudum aramiyorum.
Vücut su oranim yüzde 43 düşük. Yag yüzde 40
Erken kahvalti cok onemli ya bende sabah simitleri kestim evde bi yumurta da olsa yiyp cikinca cok farketti
Teşekkür ederim hosbuldum

Evet canim 10 gün böyle denicm. rica ettim 10 günde bir yag kas oranima bakcak hocalardan biri
Coook iyi canim hep tetikte olursun yediklerinide olcmus tartmis olursun

Çok güzel bir adım atmışsın canım bende hayırlısıyla sıkı bir şekilde başlıyorum artık
Ay nehir insa senin kilolarini gorebiliriz canim ya bu arada kalori icin hangi programi kullaniyosun

ben de öyle şu ana kadar 6 bardak su içtim ve 3 kez wc ye gittim düşün

ben
1 çay bardağı çay
1 çay bardağı ıhlamur
1 su bardağı su
ve wc ye 1 kere gittim

Wc wc wc muhabbetleriniz su bizi bu duruma getiriyo ama birakmamk lazim.limonlu suda cok wc ye goturuyo (bi wc muhabbeti de benden )

evet o önerdikleri bademin kilo 70-75 tl,alabilirsem yerim

A101 de falan taze ve uygun fiyata var kizlar. 7- 8 lira gibi bise ama bi hafta yetecek kadar bi paket zaten her gun bi avuc sadece ara ogunde

Diyetisyenler bunun icin var iste canım yediklerini biliyosun sonucta o bubduraksamanın nedenlerini soyleyecektir.aklında ne kadar soru varsa sor ona isi bu
afiyet olsun
göster bakalım gücünü pikaçuu kim yamanmış

. Evet bende boyle biliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…