- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
senle benim metabolizma tamamen aynı birimiz bu işi çözersek iyi olcak
bende 2 haftadır günde 1 saat spor,kaçamak yok,hatta geceleri midem ağrıyo açlıktan ama 2 haftadır kilom sabit,çıldıracam
acaba regl in falan mı yaklaştı canım,bide ara öğünde çikolata yerine,tarçınlı süt, yoğurt tercih etsen, yada yoğurt içine yarım elma yada başka meyva ve tarçın serpsen,bide öyle dene,ama diyetisyene danış tabi
bide şu kaçamak kek çikolatayı bir süre hiç yeme,az da olsa yediklerin acaba onlar mı etkiliyoki,mercimek şişirebilir,özellikle akşamları yeme,akşam sebze yada salata tarzı yemeye çalış
yediklerini saatleriyle birlikte burda paylaşsana belki gözümüze çarpan bişey olur
Sanırım ay falan büyüyor (suçu ona atalım hadi gel )çünkü bende dün çok dikkat ettim 1000 kalori üstüne bile çıkmadım ama bu sabah tartı + çıktı poşetlerce abur cubur yediğimde bile çıkmıyordu düşün
geçen eşimde diyo bu tartıda bi bozuklar var diye
kilosu fazla çıkınca suçlu hemen tartı oluyo
bu arada ay harbiden büyüyomuş hemde daha yeni, 28 ocakta başlamış büyümeye ve 15 gün büyüyecek
Bu akşam spora da başlıyorum dün annemlerdeydik geç geldik yapamadımafiyet olsun
göster bakalım gücünü pikaçuu kim yamanmış
merak etme canım o iş bende takipteyim sürekli
aynen nehir ben neler yiyipte artı çıkmadığımı biliyorum. yemediğim halde bir anda oldu ama yaa ne güzel her gün -200 gidiyordum. moralim bozuldu
oda sana vay he he deraynen öyle ay büyüyor satürn etkisindeyiz sanırım. ben diyetisyene ay büyüyor ondan öyle oldu derim
Bu akşam spora da başlıyorum dün annemlerdeydik geç geldik yapamadımMarketten brokoli karnabahar falanda alıyım ton balığı da olur
Vücudumuz o an hissettirmiyor sonra mı acısını çıkarıyor acaba vücuda bak oyun oynuyorBozma moralini vereceğiz inşallah bahara kadar tam zamanı bu zamanlarda insan güzel kilo veriyor inan bana
Vallahi kilo oranına göre vermek yetiyor ben 3-4 kilo versem yeter onuda vereceğim inşallah spor çok etkiliyor ben kıssam da boğazdan veremiyorumayy nehirr bugün ben de ton balığı getirdim. dün brokoli yedim. hatta dedim ki akşama da karnabahar yerim .ayy bıktım valla onlar da gaz yapıor çok fenayani verilecek öyle böyle. instagram da millet nasıl vermiş kiloları paylaşıyorlar sporlarını ben o kadar azimli değilim onlar 25 40 50 kg vermişler
Vallahi kilo oranına göre vermek yetiyor ben 3-4 kilo versem yeter onuda vereceğim inşallah spor çok etkiliyor ben kıssam da boğazdan veremiyorum
Verirsin canım çünkü menülerin güzel sadece sporla desteklemelisin günde en az diğer sporları yapamıyorsan 1 saat yürümelisin orta hızlabence de...yani benim kavitasyona güvenipte rahat olmamam lazım...bir türlü yürüyüş yapamadım. en azından mart bitene kadar azar azar verebilsem o da yetecek.
Kızlar bu arada biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım içtiğimiz günlük suyun olabildiğince soğuk olmasını öneriyorlar çünkü vücut kendi sıcaklığına o soğuk suyu getirene kadar bir efor harcıyor ve daha fazla çalışmasını sağlıyor vücudun bu da daha etkili olması demek
Çok sıcakta içme bari batmayacak şekilde olsunöyle mii ama ben soğuk su içemiyorum boğazım batıyor hemen. ne etcez şimdi
soğuk mideye dokunuyo zaten,ben ılık içiyorum hele şu soğuk günlerdeAslında şimdi bir kaç yerde okuyorum onlar da soğuk su içmeyin hiç bir şekilde ılık olmalı deniyor insanlar ne dediğini bilmiyorbegum75 H Heart of Gold
Kafamıza göre takılalım o vakitsoğuk mideye dokunuyo zaten,ben ılık içiyorum hele şu soğuk günlerde
ayrıca ılık şeyler bağırsakları daha çok çalıştırıyor
afiyet olsun canımSabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşama nasipse ya brokoli haşlama ya karnabahar haşlama var yoğurtlu olarak
Olmadı öyle yapayım kuzum ikisini de alacağımafiyet olsun canım
ben brokoliyle karnıbaharı birlikte haşlıyorum lezzet patlaması oluyor,daha yapmadıysan az az ikisindende yap istersen
Ay cok sukur• her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
•iki hafta bildirim yapmayan silinir.
Haftanın kayıpları
begum75 -300
sbeden -500
H Heart of Gold -600
smykmy -1.200
@Latrodec +800
@ICanDoThis +1.100
hedf kg 70 grubu ilk kg 16 OC 23 OC 30 OC 6 şbt 55/164 sbeden 82.5 78.4 77.9 62/158 H Heart of Gold 80.6 78.3 77.7 58/165 smykmy 78.6 78.2
hedf kg 60 grubu ilk kg 23 OC 30 OC 6 ŞB 13 ŞB 20 ŞB 27 ŞB 6 MRT 13 MRT 55/172 @ICanDoThis 68 67.4 68.5 58/160 begum75 68.5 60.1 59.8
hedf kg 50 grubu ilk kg 23 OC 30 OC 6 şbt 13 şbt 20 şbt 54/153 @miraycan84 60.2 50/165 @Latrodec 56 52.2 53
hedefine ulaşıp mezun olanlar @su321 _ 56 nehirnil111 _50 @ElifAlperMehmet _56 @Kafkanistan _65
Beni geçtin amaaaa olmaz ki böyle
77.900 da ben
Tebrik edrim iddaa kimle neyine girmistinVeeeee 63.100 kazandımmmm
Erken kahvalti cok onemli ya bende sabah simitleri kestim evde bi yumurta da olsa yiyp cikinca cok farkettiKas ve vücut suyu kaybettim diye korkuma erken kahvaltı yaptim kepek ekmegini bile mecbur hissedip korkumdan yedimyoksa ekmekten sogudum aramiyorum.
Vücut su oranim yüzde 43 düşük. Yag yüzde 40
Coook iyi canim hep tetikte olursun yediklerinide olcmus tartmis olursunTeşekkür ederimhosbuldum
Evet canim 10 gün böyle denicm. rica ettim 10 günde bir yag kas oranima bakcak hocalardan biri
Ay nehir insa senin kilolarini gorebiliriz canim ya bu arada kalori icin hangi programi kullaniyosunÇok güzel bir adım atmışsın canım bende hayırlısıyla sıkı bir şekilde başlıyorum artık
ben de öyle şu ana kadar 6 bardak su içtim ve 3 kez wc ye gittim düşün
ben
1 çay bardağı çay
1 çay bardağı ıhlamur
1 su bardağı su
ve wc ye 1 kere gittim
evet o önerdikleri bademin kilo 70-75 tl,alabilirsem yerim
günaydın kızlar
ben artışa geçtim neden bilmiyorum... c.tesiden beri böyle bir dengesizlik var. hatta 2 gündür acılı çorba içiyorum tarhana ve mercimek. bir tek ara öğün yaptım onda da tek atımlık pakette satılan bitter ya da dankek var ya 15 -20 gr lık olanlar ondan yedim ki ben zaten ara öğün öğle-akşam arası yapıyordum 2-3 kare bitter. yani lavaboya çıktım ama yanlış giden bir durum var. çözemedim. cuma kontrol var ben aynı kilodayım.
afiyet olsun
göster bakalım gücünü pikaçuu kim yamanmış
. Evet bende boyle biliyorum canımKızlar bu arada biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım içtiğimiz günlük suyun olabildiğince soğuk olmasını öneriyorlar çünkü vücut kendi sıcaklığına o soğuk suyu getirene kadar bir efor harcıyor ve daha fazla çalışmasını sağlıyor vücudun bu da daha etkili olması demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?