♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben genel günlere pek takılmam aslında doğum günü ve yıl dönümleri daha önemlidir benim için Bence de sizin en büyük hediyeniz oğlunuz sar sarmala ver
aynen canım bende böyle genel özel günlere pek önem vermem,bencede evlilik yıldönümü,doğum günü daha önemli
evde hediye paketleri vardı akşama bi güzellik yapayım ben eşime

Günaydın sevgililer gününüz kutlu olsun

sağolasın canım sizinde kutlu olsun

bugünün 14 şubat olduğunun farkında bile değilim.

Ben genel günlere pek takılmam aslında doğum günü ve yıl dönümleri daha önemlidir benim için Bence de sizin en büyük hediyeniz oğlunuz sar sarmala ver

bence de doğum günü ve yıl dönümü önemli. 3 şubat yıl dönümümüzdü hatırlamadı bile ertesi gün hatırlattım lafımı da soktum geri kalamam artık 14 şubatta telafi edersin dedim ama hiç sanmıyorum o şimdi yarın maaşı alınca yapacağı ödemelerin derdinde.

Hepimiz hayatın koşuşturmasındayız canım maalesef ama sağlıklı huzurlu olmak herşeyden önemli ne yapalım insan atlayabiliyor. Mesela illa hediye değil olayı normal zamanlarda bile beni düşünüp bir çekirdek alsa seversin sen diye hoşuma gider değer vermek önemli olan yoksa genel günlerde hediyeleşmeyi bende sevmem maneviyat daha önemli şimdi herşey para tuzağı

kesinlikle canım bir güzel söz de yeter o da bunu gayet iyi biliyor zaten hiçbir zaman bana hediye almadı görmedim ilk kez geçen sene yıl dönümünde 5. yıl bitti diye çiçek yaptırmıştı bir de pasta almış . bir de evlenirken nikahta almıştı çiçek. neymiş çiçeğe verilen paraya yazıkmış, kimse ona bir buket gül al demedi, önemli olan düşünmek hissettirmek. bundan sonra 5 yılda bir kutlarız diye de gafın alasını yapmıştı. insanın içinde olmalı romantizm zorla olmuyor. bak yine karamsar modumdayım.

Karamsar olma kuzum her insan maalesef ince düşünemez eşinde öyle biri demek ki öyle kabullendin evlendin değil mi seni üzmüyorsa kırmıyorsa güzel yanlarını görmeye çalış

böyle günler kesinlikle para tuzağı,sevgili günü,anne günü,baba günü,kardeş günü falanda çıkar yakında,bende önemsemem o yüzden

eşin yıldönümü unutmakla ayıp etmiş illa hediye şart değil hatırlayıp önemsemek gerekir
kesinlikle nil in dediği gibi,normal zamanda sevdiğin bişeyi alıp gelse insan buna bile mutlu oluyo maksat buket buket güller değil,önemsendiğini hissettirmesi ama malesef canım odun lar,kütükler yontulmamışlar,hiçç karamsar olma bitek seninki öyle değil,geneli böyle,haa bazılarıda ilk başlarda yapar göze yaranmaya çalışır zamanla emin ol onlardada kalmaz
anacım günlerde bitmiyoki,doğum günü,evlilik yıldönümü,tanışma,nişan,evlilik teklifi günü,sevgili günü,anne günü,baba günüen iyisi hergünü kutla gitsin bize hergün bayram

bu en iyisi gerçekten,hiç şüphe etme gönül rahatlığıyla kullan canım,burda tanıdığım eczacılar hep bu marka ürünü kullanırlar
kaça almış bunu?
bende perşembe izin alabilirsem kontrole gidicem doktor bakarsa d vitaminimi ölçtürcem,kanıma baktırcam

böyle günler kesinlikle para tuzağı,sevgili günü,anne günü,baba günü,kardeş günü falanda çıkar yakında,bende önemsemem o yüzden
Aynen canım çok pahalı herşey

Kilo yapmaz mı diyorsun balığın karaciger yağı mı ne varmış içinde bir yerde yazıyor Hiç sormadım ama bir sitede 37 TL olduğunu okudum çokmuş ya

Aynen canım çok pahalı herşey

Kilo yapmaz mı diyorsun balığın karaciger yağı mı ne varmış içinde bir yerde yazıyor Hiç sormadım ama bir sitede 37 TL olduğunu okudum çokmuş ya
d vitamini kabız yapıyodu heralde nill,oda tartıda artı gözüksede vücutta yağ tutturacağını sanmıyorum,bence şüphe etme kullan,fiyatı çok ama olsun sağlık için değer,millet hergün 10-12 lira sigaraya veriyo....

Aynen canım 2-3 ay rahat kullanılacak böldügünde aylık 10-12 TL bir sağlık için nedir ki Bir yerde bir yazı okudum vücudunuzda D vitamini varsa doydum yeter diyebiliyormuş vücut ama yoksa eksikse daha da salgılanıyormuş nasıl önemli bir şey bu meret demek ki aç olmasam da bazı istekler bununla alakalı

aynen öyle canım sağlık için değer
yanii aslında biz yemiycez ama hep bu eksik vitaminlerden sebep yiyiyoruz

kilo yapar mı bilmem ama güneşli günler gelene kadar kullan canım bu arada ben o geçen bahsettiğim ilaçlar varıd ya çörek otu yağını 36 tl ye, diğer probiyotik hapı da 55 dedi 91 tl eczaneye bayıldım ama söve söve zaten dedim bu fiyattan sonra bagırsaklarımın çalışmama ihtimali yok bu nedir yaa niye bu kadar pahalı ki dedim çok sinirlendim alamyacağım bir daha. yalnız bu çörek otu için instagramda da gördüm aktardan alınan ucuz olanların tadı kötüymüş ve acıymış benim bu içtiğim o kadar yumusak ki hiç rahatsız etmedi beni onun gibi bulrusam aktardan alacağım gezeceğim bir kaç yer inşallah bulurum

senin aldığın çörek yağının markası ne canım özelden yaz istersen
bide fayda ettimi? yani bağırsaklarınımı çalıştırıyo çörek yağı?

aynen öyle canım sağlık için değer
yanii aslında biz yemiycez ama hep bu eksik vitaminlerden sebep yiyiyoruz
D vitamin eksikliğinin bir çok faktöre etki ediyor ama kız ona bağlamıyorum vallahi Çok önemli bir vitamin

Evet canım zaten kutu bitene kadar bahar gelmiş olur iyice o zaman bol bol güneşe çıkmaya çalışacağım fakat ben senelerdir çekiyorum sanırım vücudum güneşten yiyeceklerden pek almıyor bu vitamini en son 5 çıktı tahlillerim aşırı düşüktüHerkeste 1 haftada etki etmeye başlamış inşallah bu halsizlik uyku hali yok olur Dediğin gibi ben olsam belki elim gitmezdi ama eşimin gitmiş almış O da b12 kullanıyor acayip düşük onda da o vitamin sürekli alıyor maalesef onunda kapsülleri bu fiyatlardan bile yukarıda mecbur kalıyoruz işte Sen faydasını gördün mü peki aldıklarından

öyle canım sadece hatırlanmak yani yoksa beklentim yok maddi olarak. yani enteresan bir adam zaten 2.çocuğun odasına şun alırız işte kızın odasını böyle yaparız olmazsa bunu böyle değerlendiririz diyor. hayırdır dedim. 2.çoçuk hatta 3. ü dedi de yok artık dedim. belki ikiz olur diyor. pek heveslisin dedim niye olmayacak mı dedi yani benimle hayalleri var

Bence de en güzel hediye aile boyu sağlık anne baba kardeş eş çoluk çocuk bizim için her gün özel

aynen canım bu takviyeler dehşet ötesi pahalı..bir kadın da çocuğu için almıştı takviye 140 tl ödedi 2 kutuya ayy vallahi sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. ben faydasını gördüm nehir afedersin bağırsaklarım eskisi gibi çalışıyor iyiyim.

çörek otu yağı begum75
  • A, B, ve C vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi değerli bileşenleri içerir.
  • Yaraları iyileştirici özelliği vardır.
  • Baş ağrısına iyi gelerek baş ağrısını geçirir.
  • Bağırsak kurtlarını düşürücü etki yapar. Bağırsak parazitlerini geçirir.
  • Sindirim sistemini rahatlatır. Gaz giderici özelliği vardır.
  • Kabızlığı gidermeye yardım eder.
  • Dizanteriye karşı fayda sağlar.
  • Hemoroid yani basur için de iyileştirici özelliği vardır.
  • Burun tıkanıklığını giderir.
  • Astım yada alerjik reaksiyonları olan kişilere de fayda sağlar.
  • Bronşit ve öksürüğe iyi gelir. Özellikle kış hastalıkları olan nezle, grip için etkilidir.
  • Ateş düşürmeye yardım eder.
  • Amfizem rahatsızlığına karşı kullanılabilir.
  • Kan basıncını ve yüksek tansiyon yani hipertansiyonu düşürür.
  • Kolesterolü düşürücü etkisi de vardır. Kolesterolü dengeler.
  • Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnç sağlar.
  • Diş ağrılarını geçirmeye yardım eder.
  • Gebelikten sonra emzirme dönemini arttırır, doğum yağmış annelerde süt artışı sağlar.
  • Eklem ağrıları, artrit ve romatizmaya iyi gelir.
  • Uykusuzluk çekiyorsanız şifayı çörek otu yağında bulabilirsiniz.
  • Kas ağrıları için bir çay bardağı çörek otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.

• Mide bulantısı ve mide ağrıları için yarım tatlı kaşığı taze zencefil suyu ile yarım tatlı kaşığı çörek otu yağını karıştırıp günde iki kez içebilirsiniz.
  • Kalbi korur.
  • Kansere karşı koruma sağlar.
  • Sinüzite iyi gelir.
  • Saçların yapısını korur ve saçların kolay, sağlıklı uzamasına yardım eder.
  • Saç dökülmesini önler, saçların erken beyazlamasını engeller.
  • Sinir, stres depresyon ve gerginlikten uzaklaştırır.
  • Diyabet diğer bir adıyla şeker hastalığı için de faydalıdır.
  • Kan damarı duvarlarının esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.
  • Kronik yorgunluğa iyi gelir.
  • Safra kesesi taş oluşumu ve böbrek taş oluşumuna karşı etkilidir.
  • Dolaşım sistemine yarar sağlar.
  • Cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.
ÇÖREK OTU YAĞININ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?
  • Cildi güzelleştirir. Eski zamanlarda ünlü Mısır kraliçesi Kleopatra’nın güzelliğinin çörek otu yağından geldiğine inanılırmış. Bu yüzden güzel görünmek için bu şifalı bitkinin yağı ve tohumları kullanılırmış.
  • Cildin kurumasını, kuruyarak çatlamasını engeller. Cildi onarır.
  • Bir deri hastalığı olan sedef hastalığının iyileşmesine yardım eder.
  • Sedef hastalığının yanı sıra egzama gibi cilt hastalıkları için de kullanılabilir.
  • Ayaklarda kaşıntı yapan tırnak mantarı ve deri mantarı ile mücadelede de etkilidir.
  • Akneleri iyileştirici özelliği vardır.

Olsun kııız strese sokma adamı sana bulaşmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…