♥haftalık kilo verme yarışması♥

İş yine sana düşmüş

hay maşallah azimli hatun seni
hımm o zaman isimlerini yazarmısın,film izlemeyi bende seviyorum

Hayat Işığım - The Light Between Oceans

Müttefik - Allied

Split

Canavarın Çağrısı - A Monster Calls

Sully

Trendeki Kız- The Girl on the Train

Cehennem - İnferno

Büyük Felaket- Deepwater Horizon

Me Before you

çok film izlemişim yaa hem de son 1 ay işimin olmadığından böyle oluyor :) en etkilendiğim 1,2,3,6,7,8,9

Ohh hangi filme gittiniz kuzum ? geçtiğimiz hafta elim hep evin üzerindeydi doğum günlerinden dolayı mutfağı toparlamak dışında bir şey yapmadım bu hafta sonu çok halsizim dediğim gibi

olanlar olduya gittik
yaz gelsede bahar temizliği yapıp kurtarsak kış pisliği hiç bitmiyo

Evet yaa eşim de bu ara kendini tatlıya verdi eskiden tatlı yemeyen adam her gün almaya başladı bir lokma da olsa yiyorum dayanamayıp abartmıyorum ama hiç

ayy bi tatlıcı koca dahaneden huy değişti eyvahh

hadi yaa maşallah sana
ben temizliğe verirdim heralde kendimi
cumartesi bizde misafirlerle film izledik,pazarda sinemadaydık
Benim her hafta yaptığım gibi bu ara zaten yavaş da yapınca 2 gün boyunca sürdü sözde hafta sonu dinlenecektim aile boyu hastaydık diye yatak yorgan her şeyi yıkayıp yerleştirmek beni resmen yordu

inşallah miraycan artık bende hedefe ulaşsam iyi olcak çok süründüm
nasılsın iyimisin?ailecek iyileştiniz mi?
Çok şükür daha iyiyiz ctsi eşim duş aldı baktım dışarı çıkıcak aman dur dedim üşütüp de bizi de hasta etme dinlemez ki çıktı dün gelmiş ben de yine titreme var diyor sus dedim ben sana demiştim bari çocuğu hasta etme

trendeki kızı izledim
sully yieşim bensiz izlemiş
canavarın çağrısı elimde var ama izleyip izlememek arasında kaldım
diğerlerini bilmiyorum

Benim her hafta yaptığım gibi bu ara zaten yavaş da yapınca 2 gün boyunca sürdü sözde hafta sonu dinlenecektim aile boyu hastaydık diye yatak yorgan her şeyi yıkayıp yerleştirmek beni resmen yordu

geçmiş olsun canım. biri hasta mı oldu mu herkese bulaşıyor. ay canım ağır işler yapmamaya çalış bırak boşver kalsın yatak yorgan sonra yaparsın ya da kızkardeşin falan gelmeyecek mi doğum zamanı

Nevresim çarşaf yastık canım sadece yastıkların pamuğunu çıkarıp taktım hastalık sonrası iyi oldu süpürdüm sildim havalandırdım derken temizlendi ev
Kızımda da doğuma gitmeden önceki akşam evi süpürmüştüm inşallah bu sefer de sağlığım yerinde olur da her işimi görebilirim

trendeki kızı izledim
sully yieşim bensiz izlemiş
canavarın çağrısı elimde var ama izleyip izlememek arasında kaldım
diğerlerini bilmiyorum

izlemesende olur :) ama diğerlerini izle

Ben de üşenmem ayıklamaya da pişirmeye de en son eşim balıkçı da pişirtirim dedi yağı kötüymüş sonra da almadık hiç

aslında süper birşey ama güvenmek lazım kullandıkları yağ önemli
Ben diziciyim vakit geçiyor kızımla eşim izin verdikçe

benim şu an izlediğim 1 yerli dizi var gerisi yabancı ama hepsi de ara verdi hem öyle böyle değil 6 ay 1 yıl ara veriyorlar.

balıkçıda pişirme işini bizde denedik, bi yarı çiğ geldi bi kuru geldi,bizde vazgeçtik bende daha güzel yapıyorum

ben de güzel yaparım

tamam kararımı verdim izlemiyorum
eline sağlık canım güzel yaparsın tabikide

balıkçıda pişirme işini bizde denedik, bi yarı çiğ geldi bi kuru geldi,bizde vazgeçtik bende daha güzel yapıyorum
Kızartma yapmışlar da yağı kötüymüş bizimkinin eşim her zaman ki gibi salataya bahane buldu ama sonra baktı ki balık kötüymüşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…