- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
İş yine sana düşmüşayy nill,cumartesi işten geldim suratı bi tuhaf,belli çookk sıkılmış evde,nereye gitsek napsak beni yokluyo,tamam gidelim dedim uygun yer bulamadı,ee hafta sonu herkesin tatili,en sonunda misafir çağırmaya karar verdi,bende tamam deyince ne mutlu oldu görsen,normalde dışarı çıkıp alışverişi sevmez koşa koşa gitti balık aldı geldi,bende hemen çorba yaptım salata yaptım,2,5 kiloda mezgit pişirdim,ayy bi mutlu olduki çocuk gibi
hay maşallah azimli hatun seni
hımm o zaman isimlerini yazarmısın,film izlemeyi bende seviyorum
Ohh hangi filme gittiniz kuzum ?geçtiğimiz hafta elim hep evin üzerindeydi doğum günlerinden dolayı mutfağı toparlamak dışında bir şey yapmadım bu hafta sonu çok halsizim dediğim gibi
Evet yaa eşim de bu ara kendini tatlıya verdi eskiden tatlı yemeyen adam her gün almaya başladı bir lokma da olsa yiyorum dayanamayıp abartmıyorum ama hiç
Benim her hafta yaptığım gibi bu ara zaten yavaş da yapınca 2 gün boyunca sürdü sözde hafta sonu dinlenecektim aile boyu hastaydık diye yatak yorgan her şeyi yıkayıp yerleştirmek beni resmen yorduhadi yaa maşallah sana
ben temizliğe verirdim heralde kendimi
cumartesi bizde misafirlerle film izledik,pazarda sinemadaydık
düştü ama balık pişirmeye alıştımİş yine sana düşmüş
hay maşallah azimli hatun seni
hımm o zaman isimlerini yazarmısın,film izlemeyi bende seviyorum
Çok şükür daha iyiyiz ctsi eşim duş aldı baktım dışarı çıkıcak aman dur dedim üşütüp de bizi de hasta etme dinlemez ki çıktı dün gelmiş ben de yine titreme var diyor sus dedim ben sana demiştim bari çocuğu hasta etmeinşallah miraycan artık bende hedefe ulaşsam iyi olcak çok süründüm
nasılsın iyimisin?ailecek iyileştiniz mi?
Hayat Işığım - The Light Between Oceans
Müttefik - Allied
Split
Canavarın Çağrısı - A Monster Calls
Sully
Trendeki Kız- The Girl on the Train
Cehennem - İnferno
Büyük Felaket- Deepwater Horizon
Me Before you
çok film izlemişim yaa hem de son 1 ay işimin olmadığından böyle oluyor :) en etkilendiğim 1,2,3,6,7,8,9
Uzun kış geceleri diyelim ama ben tabii ki meyveye ağırlık veriyorumolanlar olduya gittik
yaz gelsede bahar temizliği yapıp kurtarsak kış pisliği hiç bitmiyo
ayy bi tatlıcı koca dahaneden huy değişti eyvahh
Ben de üşenmem ayıklamaya da pişirmeye de en son eşim balıkçı da pişirtirim dedi yağı kötüymüş sonra da almadık hiçdüştü ama balık pişirmeye alıştım
balıkları ayıkladı yıkadı hazır verdi yoksa uğraşamam biterim
Benim her hafta yaptığım gibi bu ara zaten yavaş da yapınca 2 gün boyunca sürdü sözde hafta sonu dinlenecektim aile boyu hastaydık diye yatak yorgan her şeyi yıkayıp yerleştirmek beni resmen yordu
Ben diziciyim vakit geçiyor kızımla eşim izin verdikçetrendeki kızı izledim
sully yieşim bensiz izlemiş
canavarın çağrısı elimde var ama izleyip izlememek arasında kaldım
diğerlerini bilmiyorum
balıkçıda pişirme işini bizde denedik, bi yarı çiğ geldi bi kuru geldi,bizde vazgeçtik bende daha güzel yapıyorumBen de üşenmem ayıklamaya da pişirmeye de en son eşim balıkçı da pişirtirim dedi yağı kötüymüş sonra da almadık hiç
dizi izlemeyide severim ama hergüne bi dizim yok şimdi hafta sonu evde yapacak şey bulamayınca film açıyoruzBen diziciyim vakit geçiyor kızımla eşim izin verdikçe
Nevresim çarşaf yastık canım sadece yastıkların pamuğunu çıkarıp taktım hastalık sonrası iyi oldu süpürdüm sildim havalandırdım derken temizlendi evgeçmiş olsun canım. biri hasta mı oldu mu herkese bulaşıyor. ay canım ağır işler yapmamaya çalış bırak boşver kalsın yatak yorgan sonra yaparsın ya da kızkardeşin falan gelmeyecek mi doğum zamanı
10 aylık bebeğim var emziriyorum 10 ay sonra karar verdim bu Doğum kiloları gitmeli diye yaza da az kaldı 10 kiloyu Temmuz'a kadar verebilirmiyim sizce
trendeki kızı izledim
sully yieşim bensiz izlemiş
canavarın çağrısı elimde var ama izleyip izlememek arasında kaldım
diğerlerini bilmiyorum
Ben de üşenmem ayıklamaya da pişirmeye de en son eşim balıkçı da pişirtirim dedi yağı kötüymüş sonra da almadık hiç
Ben diziciyim vakit geçiyor kızımla eşim izin verdikçe
balıkçıda pişirme işini bizde denedik, bi yarı çiğ geldi bi kuru geldi,bizde vazgeçtik bende daha güzel yapıyorum
tamam kararımı verdim izlemiyorumizlemesende olur :) ama diğerlerini izle
aslında süper birşey ama güvenmek lazım kullandıkları yağ önemli
benim şu an izlediğim 1 yerli dizi var gerisi yabancı ama hepsi de ara verdi hem öyle böyle değil 6 ay 1 yıl ara veriyorlar.
ben de güzel yaparım
Kızartma yapmışlar da yağı kötüymüş bizimkinin eşim her zaman ki gibi salataya bahane buldu ama sonra baktı ki balık kötüymüşşbalıkçıda pişirme işini bizde denedik, bi yarı çiğ geldi bi kuru geldi,bizde vazgeçtik bende daha güzel yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?