- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
10 aylık bebeğim var emziriyorum 10 ay sonra karar verdim bu Doğum kiloları gitmeli diye yaza da az kaldı 10 kiloyu Temmuz'a kadar verebilirmiyim sizce
Nevresim çarşaf yastık canım sadece yastıkların pamuğunu çıkarıp taktım hastalık sonrası iyi oldu süpürdüm sildim havalandırdım derken temizlendi ev
Kızımda da doğuma gitmeden önceki akşam evi süpürmüştüm inşallah bu sefer de sağlığım yerinde olur da her işimi görebilirim
Aa nasıldı canım bizde merak ediyorduk onuolanlar olduya gittik
yaz gelsede bahar temizliği yapıp kurtarsak kış pisliği hiç bitmiyo
ayy bi tatlıcı koca dahaneden huy değişti eyvahh
tamam canim aksam gelecem eklerim hoşgeldin aramızasbeden güncel kilom 75 boyum 165 ilk hedefim 65 kilo sonraki hedefim 55
Aa nasıldı canım bizde merak ediyorduk onuAynen bende bu yaz güzel bir temizlik yapmak istiyorum bayramdan sonra hedefim inşallah
kaptanım hoşgeldin,nasılsın?merhaba kızlar ben bu hafta tartilmicam haftaya tartilirim.
ben beğendim ama eltim pek beğenmediğini söyledi
zevk meselesi tabiki,
ayy evet yaz gelsede miss gibi temizlesek evlerimizi
kaptanım hoşgeldin,nasılsın?
bu hafta tartılmıyorsun demeknasıl gidiyo peki? varmı değişiklikler?
Zevk meselesi dediğin gibi kuzum bence güzeldir senin zevkin güzel
günaydınGünaydın sevgililer gününüz kutlu olsun
Sağol Begüşgünaydın
teşekkür ederiz,seninde sevgililer günün kutlu olsun
Nasılsın kuzuBu akşam plan var mı
Güzel plan bizimde pek farklı değilregl bitti migren geliyorum diyo,sabah sabah tepemde bir ağırlıkla uyandım hala birlikteyiz akşama zirve yaparmı bilmem,kaç gün süründürür onuda bilmiyorum
akşama plan şöyle,iş çıkışı pazara gidicem,eve gelip pilav,çorba,salata yapıcam,pazar poşetlerini yerleştiririm,o arada eşim kuzeni için araba bakmaya gidicek,o gelince yemek yeriz,sonra bulaşık,sonra halim kalırsa anne dizisi ve spor
nasıl plan ama
sizin plan nedir canım?
senin planda çok ekşınlı,mutfakta yemek yapmakGüzel plan bizimde pek farklı değilEşimin ek dersi var gitmek zorunda maalesef bende akşam eve gidip yemek yapmayı düşünüyorum eşimin sevdigi bir tatlı ve yemek yapacağım. Ders dönüşü artık beraber yeriz en güzel hediye zaten eşlerimiz zaten kuzum
senin planda çok ekşınlı,mutfakta yemek yapmak
aman boşver ben böyle özel günmüş şeymiş çok önemsemem,önemseyecek çok daha önemli şeyler var
aynen en güzel hediye eşlerimiz ve oğluşum,aa oğlumu sarıp sarmalayıp eşime hediye mi versem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?