♥haftalık kilo verme yarışması♥

10 aylık bebeğim var emziriyorum 10 ay sonra karar verdim bu Doğum kiloları gitmeli diye yaza da az kaldı 10 kiloyu Temmuz'a kadar verebilirmiyim sizce

verirsin hiç merak etme kızkardeşim dığumdan 2 ay sonra başladı diyet ve yürüyüşe 10 kilo verdi 2 ayda

inşallah canım inşallah. ben de senin gibiyim. geçenlerde hastaydı perdeye varana kadar herşeyi yıkadım tüm yastıkları değiştirdim ölsün mikroplar

Aa nasıldı canım bizde merak ediyorduk onu Aynen bende bu yaz güzel bir temizlik yapmak istiyorum bayramdan sonra hedefim inşallah

ben beğendim ama eltim pek beğenmediğini söyledi
zevk meselesi tabiki,
ayy evet yaz gelsede miss gibi temizlesek evlerimizi

merhaba kızlar ben bu hafta tartilmicam haftaya tartilirim.
kaptanım hoşgeldin,nasılsın?
bu hafta tartılmıyorsun demeknasıl gidiyo peki? varmı değişiklikler?

Zevk meselesi dediğin gibi kuzum bence güzeldir senin zevkin güzel

Kızlar günlerdir yazamadım geçen perşembe - cumartesi çok sağlıksız beslendim :/ ama kaldığım yerden devam :) bugünkü menümü yazayım
Sabah : 1 yumurta haşlanmış 77 kalori
, çeyrek kibrit kutusu peynir 25 kalori , bitki çayı 7 kalori , 2 zeytin 8 kalori
Ara öğün : yarım muz 62 kalori , 2 dilim Mısır patlaklı gong 80 kalori
Öğlen : 5 kaşık ıspanak 110 kalori , 2 kaşık yoğurt 40 kalori
Ara : Türk kahvesi 7 kalori , yarım yağlı süt yarım bardak 55 kalori , 4 Ece çikolata ( bayram çikolatası ) 210 kalori
Akşam : 7 kaşık pırasa yiyeceğim 70 kalori
2 litre su
Toplam :751 kalori

Nasılsın kuzu Bu akşam plan var mı

regl bitti migren geliyorum diyo,sabah sabah tepemde bir ağırlıkla uyandım hala birlikteyiz akşama zirve yaparmı bilmem,kaç gün süründürür onuda bilmiyorum
akşama plan şöyle,iş çıkışı pazara gidicem,eve gelip pilav,çorba,salata yapıcam,pazar poşetlerini yerleştiririm,o arada eşim kuzeni için araba bakmaya gidicek,o gelince yemek yeriz,sonra bulaşık,sonra halim kalırsa anne dizisi ve spor
nasıl plan ama

sizin plan nedir canım?

Güzel plan bizimde pek farklı değil Eşimin ek dersi var gitmek zorunda maalesef bende akşam eve gidip yemek yapmayı düşünüyorum eşimin sevdigi bir tatlı ve yemek yapacağım. Ders dönüşü artık beraber yeriz en güzel hediye zaten eşlerimiz zaten kuzum

senin planda çok ekşınlı,mutfakta yemek yapmak
aman boşver ben böyle özel günmüş şeymiş çok önemsemem,önemseyecek çok daha önemli şeyler var
aynen en güzel hediye eşlerimiz ve oğluşum,aa oğlumu sarıp sarmalayıp eşime hediye mi versem ki

Ben genel günlere pek takılmam aslında doğum günü ve yıl dönümleri daha önemlidir benim için Bence de sizin en büyük hediyeniz oğlunuz sar sarmala ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…