♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende aktardan alayım canım bunu ya nasıl tüketilecek şimdi tam çıkaramadım suyla falan diyor

D Vitaminini bilmiyorum ama Demir ilaçları çok kötü kabız yapıyo ot yiye yiye çözemiyorum bu aralar

Bu tür ürünlerde eczanelerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum her aktara güvenmemek lazım

Şanslısın değerini bil gelecek planları yapan insanları severim sanırım ben de öyleyim maalesef eşim öyle değil hazır adam güzel planlar yaparken sen de bir an önce kilolarını ver de bebiş çalışmalarına başla

hayal kurmadan önce haketmek lazım

Arkadaşım ezip balla karıştırıp 1 yaşındaki bebeğine bile veriyormuş çörek otunu gebelik sonrası kilomu verirken ben de kullanıyım bari bir de prebiyotik hapı sindirimimizi düzenleyelim

5 mii kaç olmalı bilmiyorumda 5 de çok düşük geldi
sende eşinde kullanın vitaminlerinizi canım ikinizinde baya düşükmüş
merak ettim bende kaç ölçtürmem lazım
perşembe gidemiyorum doktora iş çıktı haftaya giderim belki

İyiyim çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum soğuk algınlığını
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınHamilelik nasıl gidiyor

En az 20-25 olması gerekiyor vücutta canım hatta 20 olduğunda ek takviye veriliyor düşün bende 5.25 gibi bir şeydi Doktorun asistanı vardı bildiğin damla verdi insan bari bunu yazar kapsül falan yazar iğne verirdi ya da resmen bilmeden yazmış. Demir eksikliği de çıkmıştı onunla beraber ağır gelmesin diye mi acaba vermedi anlamadımBaktır canım günümüzde çoğu kişide varmış D vitamini tamamen kan testini yaptır derim yediklerimiz çok sağlıksız hormonlu hiç bir şeyden vitamin alamıyoruz maalesefEşimin b12 erkeklerde olmasını gereken atıyorum 200 ise eşimde 50 anca çıkmıştı

eşinde iğnesini falan olsun hapla çok yavaş düzeliyo bu işler iğne çok daha etkili
ayy ikinizinde çok düşük gerçekten nill
ayy bende çok merak ettim şimdi
sanada belki dediğin gibi demirden dolayı ağır gelmesin diye damla vermiştir,bazende doktorların boş anı mı diyim öyle bi anına geliyosun asıl yazması gerekeni atlayabiliyolar yani böyle bişeyde olmuş olabilir

Bende aktardan alayım canım bunu ya nasıl tüketilecek şimdi tam çıkaramadım suyla falan diyor

yetişemiyorum yorumlara....çörek otu yağını sabah aç karnına 1 tk kullanıyorum... su ile karıştırmıyorum canım

Bu tür ürünlerde eczanelerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum her aktara güvenmemek lazım

muhakkak ama çok pahalı canım 50 ml 36 tl idi ve 1 haftaya kalmaz bitecek daha 10 gündür kullanıyorum

öyle öyle hayalleri vardır planları o konuda evini falan düşünür. bence de planında biz varız gibi amin diyeyim ne diyeyim canım bebiş için düşünülen temmuz ağustos du ama son zamanlardaki olaylar erteletti ben de. bilmiyorum yani duruma göre bakacağım

Arkadaşım ezip balla karıştırıp 1 yaşındaki bebeğine bile veriyormuş çörek otunu gebelik sonrası kilomu verirken ben de kullanıyım bari bir de prebiyotik hapı sindirimimizi düzenleyelim

demek ki 1 yaşta bile veriliyor çok iyi çok güzel.

Eşim iğne istemiyor canım korkuyor sanırım İkna edemedim kapsülü de çok etkiliymiş bilmiyorum ikimizinde aslında tekrardan gidip ölçtürmesi gerek Sedef hastalığı da var (egzama gibi çok yoğun ilerlemedi çok şükür)eşimde maalesef ailecek haplarla kremlerleyiz
Git git baktır kuzu belki de ondan damla verdi işe de yaradı ama bilseydim bunu alırdım

yetişemiyorum yorumlara....çörek otu yağını sabah aç karnına 1 tk kullanıyorum... su ile karıştırmıyorum canım
Bende yapayım canım bağırsaklarımı büyük ihtimal çalıştırmaya ihtiyacım olacak günlük D vitamini 1000 ıu olursa kabızlık yapabilirmiş etkileri arasında var o yüzden gerekecek sağol canım

çok geçmiş olsun canım,düzenli kullansın bari eşin korkuyosa napıcan zorlada olmaz ya :))
cumaya aldım randevumu inşallah iş çıkmazda bu sefer giderim
baktırcaklarımıda yazayımda doktorun yanına gidince unutuyorum

İyi gidiyor canım çok şükür inşallah herkes hamileliğini sorunsuz atlatır sabah arkadaşlar diyor kendimi düşünemiyorum böyle diye sorun yaşayanlar tekrar cesaret edemiyor ama çok şükür benim rahat bir gebeliğim var ve ne iş ne ev yaşamımı etkilemiyor

geçmiş olsun canım işte söz konusu sağlık olunca dediğin gibi insan her çareye başvuruyor, bence alternatif olması güzel iğne kapsül damla kime hangisi uygunsa. aslında ben den de istemişti diyetisyen d vitaminize baktırın diye ama kaldı öyle hem kendimi ihmal ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…