- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Çok çok katılıyorumKaramsar olma kuzum her insan maalesef ince düşünemez eşinde öyle biri demek ki öyle kabullendin evlendin değil mi seni üzmüyorsa kırmıyorsa güzel yanlarını görmeye çalış
Bende aktardan alayım canım bunu ya nasıl tüketilecek şimdi tam çıkaramadım suyla falan diyoraynen canım bu takviyeler dehşet ötesi pahalı..bir kadın da çocuğu için almıştı takviye 140 tl ödedi 2 kutuya ayy vallahi sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. ben faydasını gördüm nehir afedersin bağırsaklarım eskisi gibi çalışıyor iyiyim.
çörek otu yağıbegum75
- A, B, ve C vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi değerli bileşenleri içerir.
- Yaraları iyileştirici özelliği vardır.
- Baş ağrısına iyi gelerek baş ağrısını geçirir.
- Bağırsak kurtlarını düşürücü etki yapar. Bağırsak parazitlerini geçirir.
- Sindirim sistemini rahatlatır. Gaz giderici özelliği vardır.
- Kabızlığı gidermeye yardım eder.
- Dizanteriye karşı fayda sağlar.
- Hemoroid yani basur için de iyileştirici özelliği vardır.
- Burun tıkanıklığını giderir.
- Astım yada alerjik reaksiyonları olan kişilere de fayda sağlar.
- Bronşit ve öksürüğe iyi gelir. Özellikle kış hastalıkları olan nezle, grip için etkilidir.
- Ateş düşürmeye yardım eder.
- Amfizem rahatsızlığına karşı kullanılabilir.
- Kan basıncını ve yüksek tansiyon yani hipertansiyonu düşürür.
- Kolesterolü düşürücü etkisi de vardır. Kolesterolü dengeler.
- Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnç sağlar.
- Diş ağrılarını geçirmeye yardım eder.
- Gebelikten sonra emzirme dönemini arttırır, doğum yağmış annelerde süt artışı sağlar.
- Eklem ağrıları, artrit ve romatizmaya iyi gelir.
- Uykusuzluk çekiyorsanız şifayı çörek otu yağında bulabilirsiniz.
- Kas ağrıları için bir çay bardağı çörek otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.
- Mide bulantısı ve mide ağrıları için yarım tatlı kaşığı taze zencefil suyu ile yarım tatlı kaşığı çörek otu yağını karıştırıp günde iki kez içebilirsiniz.
- Kalbi korur.
- Kansere karşı koruma sağlar.
- Sinüzite iyi gelir.
- Saçların yapısını korur ve saçların kolay, sağlıklı uzamasına yardım eder.
- Saç dökülmesini önler, saçların erken beyazlamasını engeller.
- Sinir, stres depresyon ve gerginlikten uzaklaştırır.
- Diyabet diğer bir adıyla şeker hastalığı için de faydalıdır.
- Kan damarı duvarlarının esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.
- Kronik yorgunluğa iyi gelir.
- Safra kesesi taş oluşumu ve böbrek taş oluşumuna karşı etkilidir.
- Dolaşım sistemine yarar sağlar.
- Cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.
ÇÖREK OTU YAĞININ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?
- Cildi güzelleştirir. Eski zamanlarda ünlü Mısır kraliçesi Kleopatra’nın güzelliğinin çörek otu yağından geldiğine inanılırmış. Bu yüzden güzel görünmek için bu şifalı bitkinin yağı ve tohumları kullanılırmış.
- Cildin kurumasını, kuruyarak çatlamasını engeller. Cildi onarır.
- Bir deri hastalığı olan sedef hastalığının iyileşmesine yardım eder.
- Sedef hastalığının yanı sıra egzama gibi cilt hastalıkları için de kullanılabilir.
- Ayaklarda kaşıntı yapan tırnak mantarı ve deri mantarı ile mücadelede de etkilidir.
- Akneleri iyileştirici özelliği vardır.
D Vitaminini bilmiyorum ama Demir ilaçları çok kötü kabız yapıyo ot yiye yiye çözemiyorum bu aralard vitamini kabız yapıyodu heralde nill,oda tartıda artı gözüksede vücutta yağ tutturacağını sanmıyorum,bence şüphe etme kullan,fiyatı çok ama olsun sağlık için değer,millet hergün 10-12 lira sigaraya veriyo....
Nasılsın canım nasıl gidiyorÇok çok katılıyorum
Bu tür ürünlerde eczanelerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum her aktara güvenmemek lazımkilo yapar mı bilmem ama güneşli günler gelene kadar kullan canım bu arada ben o geçen bahsettiğim ilaçlar varıd ya çörek otu yağını 36 tl ye, diğer probiyotik hapı da 55 dedi 91 tl eczaneye bayıldım ama söve söve zaten dedim bu fiyattan sonra bagırsaklarımın çalışmama ihtimali yok bu nedir yaa niye bu kadar pahalı ki dedim çok sinirlendim alamyacağım bir daha. yalnız bu çörek otu için instagramda da gördüm aktardan alınan ucuz olanların tadı kötüymüş ve acıymış benim bu içtiğim o kadar yumusak ki hiç rahatsız etmedi beni onun gibi bulrusam aktardan alacağım gezeceğim bir kaç yer inşallah bulurum
Şanslısın değerini bil gelecek planları yapan insanları severim sanırım ben de öyleyim maalesef eşim öyle değil hazır adam güzel planlar yaparken sen de bir an önce kilolarını ver de bebiş çalışmalarına başlaöyle canım sadece hatırlanmak yani yoksa beklentim yok maddi olarak. yani enteresan bir adam zaten 2.çocuğun odasına şun alırız işte kızın odasını böyle yaparız olmazsa bunu böyle değerlendiririz diyor. hayırdır dedim. 2.çoçuk hatta 3. ü dedi de yok artık dedim. belki ikiz olur diyor. pek heveslisin dedim niye olmayacak mı dedi yani benimle hayalleri var
hayal kurmadan önce haketmek lazımöyle canım sadece hatırlanmak yani yoksa beklentim yok maddi olarak. yani enteresan bir adam zaten 2.çocuğun odasına şun alırız işte kızın odasını böyle yaparız olmazsa bunu böyle değerlendiririz diyor. hayırdır dedim. 2.çoçuk hatta 3. ü dedi de yok artık dedim. belki ikiz olur diyor. pek heveslisin dedim niye olmayacak mı dedi yani benimle hayalleri var
Arkadaşım ezip balla karıştırıp 1 yaşındaki bebeğine bile veriyormuş çörek otunu gebelik sonrası kilomu verirken ben de kullanıyım bari bir de prebiyotik hapı sindirimimizi düzenleyelimaynen canım bu takviyeler dehşet ötesi pahalı..bir kadın da çocuğu için almıştı takviye 140 tl ödedi 2 kutuya ayy vallahi sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz. ben faydasını gördüm nehir afedersin bağırsaklarım eskisi gibi çalışıyor iyiyim.
çörek otu yağıbegum75
- A, B, ve C vitaminlerinin yanı sıra kalsiyum, potasyum, magnezyum ve çinko gibi değerli bileşenleri içerir.
- Yaraları iyileştirici özelliği vardır.
- Baş ağrısına iyi gelerek baş ağrısını geçirir.
- Bağırsak kurtlarını düşürücü etki yapar. Bağırsak parazitlerini geçirir.
- Sindirim sistemini rahatlatır. Gaz giderici özelliği vardır.
- Kabızlığı gidermeye yardım eder.
- Dizanteriye karşı fayda sağlar.
- Hemoroid yani basur için de iyileştirici özelliği vardır.
- Burun tıkanıklığını giderir.
- Astım yada alerjik reaksiyonları olan kişilere de fayda sağlar.
- Bronşit ve öksürüğe iyi gelir. Özellikle kış hastalıkları olan nezle, grip için etkilidir.
- Ateş düşürmeye yardım eder.
- Amfizem rahatsızlığına karşı kullanılabilir.
- Kan basıncını ve yüksek tansiyon yani hipertansiyonu düşürür.
- Kolesterolü düşürücü etkisi de vardır. Kolesterolü dengeler.
- Vücudun bağışıklık sistemini güçlendirir ve hastalıklara karşı direnç sağlar.
- Diş ağrılarını geçirmeye yardım eder.
- Gebelikten sonra emzirme dönemini arttırır, doğum yağmış annelerde süt artışı sağlar.
- Eklem ağrıları, artrit ve romatizmaya iyi gelir.
- Uykusuzluk çekiyorsanız şifayı çörek otu yağında bulabilirsiniz.
- Kas ağrıları için bir çay bardağı çörek otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.
- Mide bulantısı ve mide ağrıları için yarım tatlı kaşığı taze zencefil suyu ile yarım tatlı kaşığı çörek otu yağını karıştırıp günde iki kez içebilirsiniz.
- Kalbi korur.
- Kansere karşı koruma sağlar.
- Sinüzite iyi gelir.
- Saçların yapısını korur ve saçların kolay, sağlıklı uzamasına yardım eder.
- Saç dökülmesini önler, saçların erken beyazlamasını engeller.
- Sinir, stres depresyon ve gerginlikten uzaklaştırır.
- Diyabet diğer bir adıyla şeker hastalığı için de faydalıdır.
- Kan damarı duvarlarının esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.
- Kronik yorgunluğa iyi gelir.
- Safra kesesi taş oluşumu ve böbrek taş oluşumuna karşı etkilidir.
- Dolaşım sistemine yarar sağlar.
- Cinsel gücü arttırıcı etkisi vardır.
ÇÖREK OTU YAĞININ CİLDE FAYDALARI NELERDİR?
- Cildi güzelleştirir. Eski zamanlarda ünlü Mısır kraliçesi Kleopatra’nın güzelliğinin çörek otu yağından geldiğine inanılırmış. Bu yüzden güzel görünmek için bu şifalı bitkinin yağı ve tohumları kullanılırmış.
- Cildin kurumasını, kuruyarak çatlamasını engeller. Cildi onarır.
- Bir deri hastalığı olan sedef hastalığının iyileşmesine yardım eder.
- Sedef hastalığının yanı sıra egzama gibi cilt hastalıkları için de kullanılabilir.
- Ayaklarda kaşıntı yapan tırnak mantarı ve deri mantarı ile mücadelede de etkilidir.
- Akneleri iyileştirici özelliği vardır.
Olsun kııız strese sokma adamı sana bulaşmasın yeter
İyiyim çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum soğuk algınlığınıNasılsın canım nasıl gidiyor
5 miiD vitamin eksikliğinin bir çok faktöre etki ediyor ama kız ona bağlamıyorum vallahiÇok önemli bir vitamin
Evet canım zaten kutu bitene kadar bahar gelmiş olur iyice o zaman bol bol güneşe çıkmaya çalışacağım fakat ben senelerdir çekiyorum sanırım vücudum güneşten yiyeceklerden pek almıyor bu vitamini en son 5 çıktı tahlillerim aşırı düşüktüHerkeste 1 haftada etki etmeye başlamış inşallah bu halsizlik uyku hali yok olur Dediğin gibi ben olsam belki elim gitmezdi ama eşimin gitmiş almış O da b12 kullanıyor acayip düşük onda da o vitamin sürekli alıyor maalesef onunda kapsülleri bu fiyatlardan bile yukarıda mecbur kalıyoruz işte Sen faydasını gördün mü peki aldıklarından
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınİyiyim çok şükür yavaş yavaş atlatıyorum soğuk algınlığını
5 miikaç olmalı bilmiyorumda 5 de çok düşük geldi
sende eşinde kullanın vitaminlerinizi canım ikinizinde baya düşükmüş
merak ettim bende kaç ölçtürmem lazım
perşembe gidemiyorum doktora iş çıktıhaftaya giderim belki
eşinde iğnesini falan olsun hapla çok yavaş düzeliyo bu işler iğne çok daha etkiliGeçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınHamilelik nasıl gidiyor
En az 20-25 olması gerekiyor vücutta canım hatta 20 olduğunda ek takviye veriliyor düşün bende 5.25 gibi bir şeydiDoktorun asistanı vardı bildiğin damla verdi insan bari bunu yazar kapsül falan yazar iğne verirdi ya da resmen bilmeden yazmış. Demir eksikliği de çıkmıştı onunla beraber ağır gelmesin diye mi acaba vermedi anlamadım Baktır canım günümüzde çoğu kişide varmış D vitamini tamamen kan testini yaptır derim yediklerimiz çok sağlıksız hormonlu hiç bir şeyden vitamin alamıyoruz maalesef Eşimin b12 erkeklerde olmasını gereken atıyorum 200 ise eşimde 50 anca çıkmıştı
Bende aktardan alayım canım bunu ya nasıl tüketilecek şimdi tam çıkaramadım suyla falan diyor
Bu tür ürünlerde eczanelerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum her aktara güvenmemek lazım
Şanslısın değerini bil gelecek planları yapan insanları severim sanırım ben de öyleyim maalesef eşim öyle değil hazır adam güzel planlar yaparken sen de bir an önce kilolarını ver de bebiş çalışmalarına başla
Arkadaşım ezip balla karıştırıp 1 yaşındaki bebeğine bile veriyormuş çörek otunu gebelik sonrası kilomu verirken ben de kullanıyım bari bir de prebiyotik hapı sindirimimizi düzenleyelim
Eşim iğne istemiyor canım korkuyor sanırımeşinde iğnesini falan olsun hapla çok yavaş düzeliyo bu işler iğne çok daha etkili
ayy ikinizinde çok düşük gerçekten nill
ayy bende çok merak ettim şimdi
sanada belki dediğin gibi demirden dolayı ağır gelmesin diye damla vermiştir,bazende doktorların boş anı mı diyim öyle bi anına geliyosun asıl yazması gerekeni atlayabiliyolar yani böyle bişeyde olmuş olabilir
Bende yapayım canım bağırsaklarımı büyük ihtimal çalıştırmaya ihtiyacım olacak günlük D vitamini 1000 ıu olursa kabızlık yapabilirmiş etkileri arasında var o yüzden gerekecek sağol canımyetişemiyorum yorumlara....çörek otu yağını sabah aç karnına 1 tk kullanıyorum... su ile karıştırmıyorum canım
çok geçmiş olsun canım,düzenli kullansın bari eşin korkuyosa napıcan zorlada olmaz ya :))Eşim iğne istemiyor canım korkuyor sanırımİkna edemedim kapsülü de çok etkiliymiş bilmiyorum ikimizinde aslında tekrardan gidip ölçtürmesi gerek Sedef hastalığı da var (egzama gibi çok yoğun ilerlemedi çok şükür)eşimde maalesef ailecek haplarla kremlerleyiz
Git git baktır kuzu belki de ondan damla verdi işe de yaradı ama bilseydim bunu alırdım
Aynen canım B12, D vitamini, demir eksikliği kısacası kan testi yaptırıp hepsine baktırmak istiyorum diye belirt yapacaklardırcumaya aldım randevumu inşallah iş çıkmazda bu sefer giderim
baktırcaklarımıda yazayımda doktorun yanına gidince unutuyorum
İyi gidiyor canım çok şükür inşallah herkes hamileliğini sorunsuz atlatır sabah arkadaşlar diyor kendimi düşünemiyorum böyle diye sorun yaşayanlar tekrar cesaret edemiyor ama çok şükür benim rahat bir gebeliğim var ve ne iş ne ev yaşamımı etkilemiyorGeçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlarsınHamilelik nasıl gidiyor
En az 20-25 olması gerekiyor vücutta canım hatta 20 olduğunda ek takviye veriliyor düşün bende 5.25 gibi bir şeydiDoktorun asistanı vardı bildiğin damla verdi insan bari bunu yazar kapsül falan yazar iğne verirdi ya da resmen bilmeden yazmış. Demir eksikliği de çıkmıştı onunla beraber ağır gelmesin diye mi acaba vermedi anlamadım Baktır canım günümüzde çoğu kişide varmış D vitamini tamamen kan testini yaptır derim yediklerimiz çok sağlıksız hormonlu hiç bir şeyden vitamin alamıyoruz maalesef Eşimin b12 erkeklerde olmasını gereken atıyorum 200 ise eşimde 50 anca çıkmıştı
Eşim iğne istemiyor canım korkuyor sanırımİkna edemedim kapsülü de çok etkiliymiş bilmiyorum ikimizinde aslında tekrardan gidip ölçtürmesi gerek Sedef hastalığı da var (egzama gibi çok yoğun ilerlemedi çok şükür)eşimde maalesef ailecek haplarla kremlerleyiz
Git git baktır kuzu belki de ondan damla verdi işe de yaradı ama bilseydim bunu alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?