- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
yalnız cok acıktımçantama meyve atmayı unutmuşum yıne bi simit bi üçgen peynir yesem olur mu sence ?
maşşallaah
o zman napıyım aç aç türk kahvesi de içememOlmaz canım bütün emeklerin boşa gider o simit ne kadar zararlı biliyorsun o susamlar hele
o zman napıyım aç aç türk kahvesi de içemem
yaptım içiyorum vallaÖğlene kadar sık dişini ne kaldı şurada sonra yemek yersin ayrıca aç karnına türk kahvesi iyidir içilir
yaptım içiyorum valla12 gibi gidiyim ben eve o zman 1de gıdıyım dıyodum ama dayanamıcam D:
valla canım acayip poğaça cekti anneme dedım yapcak gecerken alcamçok fena gözümün önünden gecıyo valla bi tane yerim sözz
ayy az kaldı ne güzel,ben 4 de çıkıcam akşamda,akşam ezanından sonra geçen hafta ölen tanıdığın 7 mevlidi var ona gidicemAhahah bak günün bitmiş zaten bende 12 de çıkacağım bugün
ayy az kaldı ne güzel,ben 4 de çıkıcam akşamda,akşam ezanından sonra geçen hafta ölen tanıdığın 7 mevlidi var ona gidicem
nill dün kv. almış chia tohumunu,bimde bulamamış aktardan almış,ben bidaha gidersem markete bakıp alırım,şimdilik bunu yerim,yanlız dün biz yemek yedikten sonra getirdi bende yemedim bugün akşam yemeği yerine yemeyi düşünüyorum
yok kız ne bitmesi 1 saat öğle aram var hafta sonu. anneme gıtcem yemeğe geri gelcemAhahah bak günün bitmiş zaten bende 12 de çıkacağım bugün
o yüzden davul gibiyim
bu isteklerinle başa çıkmazsan hiçbir zaman engelleyemezsin kendini
yok kız ne bitmesi 1 saat öğle aram var hafta sonu. anneme gıtcem yemeğe geri gelcem
Allah kabul etsin canım yakınlarına sabır versinChia tohumunu bende aktardan aldım açıkcası çokta yalan bir şey karıştırdıklarını sanmıyorum adı üstünde tohum Kuzum yemek yerine yenir mi bilemem ben brokoliye kerevize ekliyorum açıkcası öyle yapmanı öneririm
6 da cıkcamHe anladım canım yarım gün sandım benKendine hakim ol emeklerin var onları düşün ben öyle hırslanıyorum hep yoksa salak kafam diye duvara vururum kafamı
Afiyet olsun canım güzel menü o zamanamin canım çok sağol
şimdilik bunu yiyimde bidaha yolum düştüğünde marketten alır stok yaparım
bende yoğurdun yanına salata yaparım,bide tarhana çorbam vardı ondan yerim bide yeter
6 da cıkcamtartım da bozulmus sabah cıktım 63.7 şok oldum uçtum sevıncten sonra olmaz bu dedım kapattım actım 64.7 ay sonu anca alıcam bı tartı bakalım
bende hergün tartılmayı severm ona göre yönlendırıyorum kendımıAfiyet olsun canım güzel menü o zaman
Anladım canım Allah kolaylık versin keşke sizinde yarım gün olsaAl al tartı böyle anlayamazsın ki kilonu bilerek devam etmek her zaman daha hırslandırır bizi ben her gün tartılırım mesela ne zaman bıraksam kilo aldım
arzumun yağ su ölçeni var ondan al derimbende hergün tartılmayı severm ona göre yönlendırıyorum kendımıalcam alcam hangı marka önerırsınız
NE KADARarzumun yağ su ölçeni var ondan al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?