♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ahahah bak günün bitmiş zaten bende 12 de çıkacağım bugün
ayy az kaldı ne güzel,ben 4 de çıkıcam akşamda,akşam ezanından sonra geçen hafta ölen tanıdığın 7 mevlidi var ona gidicem
nill dün kv. almış chia tohumunu,bimde bulamamış aktardan almış,ben bidaha gidersem markete bakıp alırım,şimdilik bunu yerim,yanlız dün biz yemek yedikten sonra getirdi bende yemedim bugün akşam yemeği yerine yemeyi düşünüyorum

Allah kabul etsin canım yakınlarına sabır versinChia tohumunu bende aktardan aldım açıkcası çokta yalan bir şey karıştırdıklarını sanmıyorum adı üstünde tohumKuzum yemek yerine yenir mi bilemem ben brokoliye kerevize ekliyorum açıkcası öyle yapmanı öneririm

amin canım çok sağol
şimdilik bunu yiyimde bidaha yolum düştüğünde marketten alır stok yaparım
bende yoğurdun yanına salata yaparım,bide tarhana çorbam vardı ondan yerim bide yeter

He anladım canım yarım gün sandım ben Kendine hakim ol emeklerin var onları düşün ben öyle hırslanıyorum hep yoksa salak kafam diye duvara vururum kafamı
6 da cıkcam tartım da bozulmus sabah cıktım 63.7 şok oldum uçtum sevıncten sonra olmaz bu dedım kapattım actım 64.7 ay sonu anca alıcam bı tartı bakalım

amin canım çok sağol
şimdilik bunu yiyimde bidaha yolum düştüğünde marketten alır stok yaparım
bende yoğurdun yanına salata yaparım,bide tarhana çorbam vardı ondan yerim bide yeter
Afiyet olsun canım güzel menü o zaman
6 da cıkcam tartım da bozulmus sabah cıktım 63.7 şok oldum uçtum sevıncten sonra olmaz bu dedım kapattım actım 64.7 ay sonu anca alıcam bı tartı bakalım

Anladım canım Allah kolaylık versin keşke sizinde yarım gün olsa Al al tartı böyle anlayamazsın ki kilonu bilerek devam etmek her zaman daha hırslandırır bizi ben her gün tartılırım mesela ne zaman bıraksam kilo aldım

bende hergün tartılmayı severm ona göre yönlendırıyorum kendımı alcam alcam hangı marka önerırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…