çikolata cok saorun değil benım için ya belli dönemlerde abur cubur cekıyo canım sadeceişte varya yanımızda,evimizde dolabımızda olunca akıl kalıyo yemek istiyoruzda olmayınca bi süre işkence çekip sonra yokluğuna alışıyoruz istek falanda kalmıyo
hımmm benimde tatlı şeylerleçikolata cok saorun değil benım için ya belli dönemlerde abur cubur cekıyo canım sadecebenım sorunum kardonhıdratlarla
ekmekde cok canım ıstemıyo ama makarna pilav dıyınce gözüm dönüyo remenhımmm benimde tatlı şeylerle
işte bi şekilde azaltıcaz ama bunu güçlü bi duruşla yapabiliriz,iradeli olmalıyız ufak sandığımız kaçamaklar sonra pahalıya patlıyor
ekmeği mesela tam buğday falan ye,en azından isteğini köreltir belki
makarna pilav önüme konmasa hiç aklıma gelmez,normaldede aram çok yoktur ama olunca bayıla bayıla yerim o ayrı,bi tatlı aşererim daha doğrusu çikolata onuda eve almıyorum artık,börek çörekte çok arada az az yapıyorum oğlumla eşime yetecek kadar,bitek haftada 1 kere kek mutlaka yaparım ondanda yemem çünkü alıştım artık canım çekmiyo ama inan bu zamanla oluyo öyle bir anda kesemedimekmekde cok canım ıstemıyo ama makarna pilav dıyınce gözüm dönüyo remenbı de şerbetli tatlı pasta börek çörek
makarnasız pilavsız yemek yemez eşimmakarna pilav önüme konmasa hiç aklıma gelmez,normaldede aram çok yoktur ama olunca bayıla bayıla yerim o ayrı,bi tatlı aşererim daha doğrusu çikolata onuda eve almıyorum artık,börek çörekte çok arada az az yapıyorum oğlumla eşime yetecek kadar,bitek haftada 1 kere kek mutlaka yaparım ondanda yemem çünkü alıştım artık canım çekmiyo ama inan bu zamanla oluyo öyle bir anda kesemedim
gerçi bir anda kesin diyolar ama ben yapamadım,aklımda olduğu müddetçe kafamı bile toparlayamadım,ama zamanla alıştım tabi
seninde bi halçere bulman lazım,evde makarna pilav yapma bisüre,tabağına hiç alma,börek çöreğede ara ver olmaz mı
ben çıkıyorum mesai bitti,sana iyi hafta sonları dilerim,pazartesi güzelbir rakamla görüşmek üzere inşallah
kızlar ben az yiyince daya enerjik oluyorum size de öyle oluyo mu ? makarna pilav yiye yiye uyuklıyodum hep az yiyince bı enerji doluyo içime
ne sessiz bi topicherkes pasta börek yiyiyo galiba
kız ask olsun birakir miyim yetisemiyorum kizda büyüdü o kadar cok konuşuyor ki benim beyin error annem de aynı . bu ara gezdik baya yoruluyoruz bol bol. annem gidiyo sali gunu gunu. spora devam edecem kaldigim yerden 1 ayim kaldi ondan sonra az ara veririm sinav yaklasir çünkü 10 ders icin bolca calscm. kendi kendime zayiflamaya çalışmıyorum ne istersen istedigim an yiyorum hic kilo almadim hayretlerdeyim annem azcik kaçırsa fazla cikiyor bense yerimde sayiyrm. carsamba diyetime son gaz devam edicem insallahhatırlattığın iyi oldu,grup sahibi ama artık eskisi gibi uğramıyorbıraktı bizi,hep bahane hep bahane en son ara vermişti spora gidemiyordu,şimdi evde sanırım kendi kendine zayıflamaya çalışıyor,bende çok bilemiyorum açıkcası
annem yanımda canim ondan pek ugrayamiyrum. ondan oncede spordan yorgunlk pek giremiyrm ev isi kalıyo cok uyuyorm vs . spor beni yoruyor yaklasik 3 saat orda kaliyorum. ekimde 1 ay gittim.. ara verip ocakta tekrar basladim 3 aylik yazildim martin sonuna yani. annem gidiyor çarşamba diyete basliyrm insallahhmm dıyosun tamam canım yarın boş vaktımde bi inceleyım cok sağolburdaki arkadaşlar da ne kullanıyo öğreneyım de bu arada sbeden nerelerde ? 3 ay önce spora falan başlamıstı nasıl neler yapıyo neden gelmıyo buralar bılıyomusun _?
ayy buna güldüm
bende hergün tartılmayı severm ona göre yönlendırıyorum kendımıalcam alcam hangı marka önerırsınız
Her şey yiyorum çok yemiyorum ama bünyem kilo almaya uygun spor da yapmayınca almam kaçınılmaz oluyorAl canım ben Bimde görmemiştim aktardan aldım
Sağlıklı şeyler yiyerek mi alıyorsun peki yoksa hamur işi tatlıyla mı alıyorsun canım belki tuzlu yiyorsan o da şişkinlik yapıyor olabilir verirsin dert etme sen bebegin sağlıklı olunda doğumdan sonra hızla dönersin buralara
Ben aktardan aldım şu gösterdiğim kapta sana nereleri önerdi canım tüh bilseydim almazdım amca çok iyi biri ama
Ne güzel maşallah eşine nazar değmesin eşim olsa yoğurt ye verirsin kiloları derdiakşama ne yyiyeceğim derdim yok 1 hafta
eşimi aradım bugün boş günü. söyledim söyledim hurmayı .... şurdan, tohumu burdan orda yoksa öbür yerden. önce ptt ye git dönüşte şunu al. ha dedim bir de ananas al çok canım istiyor...ohoho dedi öyle bir anlattın ki sanki çok zormuş gibi tamam alırım dedi. sıkıyorsa almam de, gitmem diyetisyene bırakayım istersen dedim. yok canım bırakma diyor, alırım tamam dedi. ananasta 7,5 tl dedi ay dedim öldürcen beni maşallah diyor 45 tl den hurmacanıın sağolsun onlar da olmasa ne yiyecen zaten diyor...
Hamileyken yürüyüş + pilates öneriyorlardı hiç yapamadın mı canımHer şey yiyorum çok yemiyorum ama bünyem kilo almaya uygun spor da yapmayınca almam kaçınılmaz oluyor
İyiyiz çok şükür dün kızımın doğum günüydü 4 ü bitirdik maşallahcanım hoşgeldinseni gördüğüme sevindim,oğluşun nasıl?sen nasılsın?hepiniz nasılsınız?
sen hayırlısıyla oğlunu kucağına alda kilolar için burda buluşuruz
İşe yürüyerek gidip geliyorum zaten onar dakikadan en az 40 dakika ev 4. katta in çık alışverişe devam hala bugün yoğurt almam lazım mesela hareketsiz değilim ama benim metabolizmayı hızlandırmaya günlük 10 000 adım şartHamileyken yürüyüş + pilates öneriyorlardı hiç yapamadın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?