♥haftalık kilo verme yarışması♥

işte varya yanımızda,evimizde dolabımızda olunca akıl kalıyo yemek istiyoruzda olmayınca bi süre işkence çekip sonra yokluğuna alışıyoruz istek falanda kalmıyo
çikolata cok saorun değil benım için ya belli dönemlerde abur cubur cekıyo canım sadece benım sorunum kardonhıdratlarla

çikolata cok saorun değil benım için ya belli dönemlerde abur cubur cekıyo canım sadece benım sorunum kardonhıdratlarla
hımmm benimde tatlı şeylerle
işte bi şekilde azaltıcaz ama bunu güçlü bi duruşla yapabiliriz,iradeli olmalıyız ufak sandığımız kaçamaklar sonra pahalıya patlıyor
ekmeği mesela tam buğday falan ye,en azından isteğini köreltir belki

ekmekde cok canım ıstemıyo ama makarna pilav dıyınce gözüm dönüyo remen bı de şerbetli tatlı pasta börek çörek

ekmekde cok canım ıstemıyo ama makarna pilav dıyınce gözüm dönüyo remen bı de şerbetli tatlı pasta börek çörek
makarna pilav önüme konmasa hiç aklıma gelmez,normaldede aram çok yoktur ama olunca bayıla bayıla yerim o ayrı,bi tatlı aşererim daha doğrusu çikolata onuda eve almıyorum artık,börek çörekte çok arada az az yapıyorum oğlumla eşime yetecek kadar,bitek haftada 1 kere kek mutlaka yaparım ondanda yemem çünkü alıştım artık canım çekmiyo ama inan bu zamanla oluyo öyle bir anda kesemedim
gerçi bir anda kesin diyolar ama ben yapamadım,aklımda olduğu müddetçe kafamı bile toparlayamadım,ama zamanla alıştım tabi

seninde bi halçere bulman lazım,evde makarna pilav yapma bisüre,tabağına hiç alma,börek çöreğede ara ver olmaz mı

ben çıkıyorum mesai bitti,sana iyi hafta sonları dilerim,pazartesi güzelbir rakamla görüşmek üzere inşallah

Son düzenleme:
makarnasız pilavsız yemek yemez eşim mecbur her akşam yapıyorum ama tabagıma almamaya calışcam artık börek çörek de sever eşim pek yapmam ama onun kılo alması lazım ona yapmaya başlıcam artık ama yememem de lazım nolcak bılmıyorum
ben uyanır uyanmaz makarna yesem hayır demem hatta cok severım sabah soguk makarnayı

kızlar ben az yiyince daya enerjik oluyorum size de öyle oluyo mu ? makarna pilav yiye yiye uyuklıyodum hep az yiyince bı enerji doluyo içime

kızlar ben az yiyince daya enerjik oluyorum size de öyle oluyo mu ? makarna pilav yiye yiye uyuklıyodum hep az yiyince bı enerji doluyo içime

Karbonhidrat yiyince şeker yükselir ve buda insana uyku yapar karbonhidrat i azaltirsan daha enerjik olursun

ne sessiz bi topic herkes pasta börek yiyiyo galiba

Kız ne pasta böreği hafta sonu ev işi gücü yle uğraşıyor um, diğerleri de hafta sonu gelmez

Gencler napiyonuz nasilsiniz
kusuruma bakmayin iyice yogunlastik is yerinde.sabahlari ise giderken donerken yaziyodum size kpss bakiyorum simdi .anlayacaginiz sbah 6 bucukta kalkiyorum.ise giderken kpss.iste zaten full ogrencilerle ilgileniyoruz 7de cikis otobuste yine kpss.8 de eve gelince full kizimla ilgileniyorum. 11 de yatis
allahim kimsenin emeklerini bosa goturmesin gayret icindeyim bakalim.bu arada sabahlari yine yumurtami yiyip cikiyorum.dikkt etmeye calisiyorum ama bu ara bi sislik var yarin iyi bi sonucla gelemicem sanirim

kız ask olsun birakir miyim yetisemiyorum kizda büyüdü o kadar cok konuşuyor ki benim beyin error annem de aynı . bu ara gezdik baya yoruluyoruz bol bol. annem gidiyo sali gunu gunu. spora devam edecem kaldigim yerden 1 ayim kaldi ondan sonra az ara veririm sinav yaklasir çünkü 10 ders icin bolca calscm. kendi kendime zayiflamaya çalışmıyorum ne istersen istedigim an yiyorum hic kilo almadim hayretlerdeyim annem azcik kaçırsa fazla cikiyor bense yerimde sayiyrm. carsamba diyetime son gaz devam edicem insallah

annem yanımda canim ondan pek ugrayamiyrum. ondan oncede spordan yorgunlk pek giremiyrm ev isi kalıyo cok uyuyorm vs . spor beni yoruyor yaklasik 3 saat orda kaliyorum. ekimde 1 ay gittim.. ara verip ocakta tekrar basladim 3 aylik yazildim martin sonuna yani. annem gidiyor çarşamba diyete basliyrm insallah

Her şey yiyorum çok yemiyorum ama bünyem kilo almaya uygun spor da yapmayınca almam kaçınılmaz oluyor

Ne güzel maşallah eşine nazar değmesin eşim olsa yoğurt ye verirsin kiloları derdi

canım hoşgeldinseni gördüğüme sevindim,oğluşun nasıl?sen nasılsın?hepiniz nasılsınız?
sen hayırlısıyla oğlunu kucağına alda kilolar için burda buluşuruz
İyiyiz çok şükür dün kızımın doğum günüydü 4 ü bitirdik maşallah
gezdirdim biraz dönüşte balon istedi gece yarısına kadar onunla oynadı anneciğim bugün çok eğlendim çok yoruldum diyor

Hamileyken yürüyüş + pilates öneriyorlardı hiç yapamadın mı canım
İşe yürüyerek gidip geliyorum zaten onar dakikadan en az 40 dakika ev 4. katta in çık alışverişe devam hala bugün yoğurt almam lazım mesela hareketsiz değilim ama benim metabolizmayı hızlandırmaya günlük 10 000 adım şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…