- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Ben haşladığım brokolinin üzerine dökmüşüm yoğurtla yetiyor bugünde kerevize ekleyeceğim
Hadi bakalım ben aldım artık bittikten sonra bakarımbak onu bilmiyorum çünkü markasını bilmiyorumaynıysa neden olmasın anlaşıldı ben akşam market market gezeceğim.
yok kuzum 1 haftada giden geçen hafta yoktu 0 dı.
evet akşam yemeği yok 1 hafta sadece yoğurt ve ciha. sanırım arınma yapacak ödem de çıktı ya onun için verdi. ne yapıyormuş tok tutuyormuş metabolizmayı hızlandırıyormuş. böylece sabaha kadar herşey temizlenip gidiyor uçuyormuşşşş
Ahahah vallahi kilo almak masraf diyet yapmak masrafakşama ne yyiyeceğim derdim yok 1 hafta
eşimi aradım bugün boş günü. söyledim söyledim hurmayı .... şurdan, tohumu burdan orda yoksa öbür yerden. önce ptt ye git dönüşte şunu al. ha dedim bir de ananas al çok canım istiyor...ohoho dedi öyle bir anlattın ki sanki çok zormuş gibi tamam alırım dedi. sıkıyorsa almam de, gitmem diyetisyene bırakayım istersen dedim. yok canım bırakma diyor, alırım tamam dedi. ananasta 7,5 tl dedi ay dedim öldürcen beni maşallah diyor 45 tl den hurmacanıın sağolsun onlar da olmasa ne yiyecen zaten diyor...
Ahahah vallahi kilo almak masraf diyet yapmak masrafO gün bende çörek otu yağıyla chia tohumuna 50 TL verdim
akşam yemeği olarak yoğurt ve chia tohumu mu yıyoruz kızlarr
Selam kızlar ben geldim gün itibariyle 31 haftamız bitti ve ben 75 kiloyu gördüm
Neyse artık yapacak bir şey yok 80 i geçicem galiba inşallah sonrasında veririm
15 TL verdim canım normal bir boynill chia yı kaçtan aldın?
oyy canım benim hoşgeldin maşallah olsun verirsin takma düşünme bunları strese girme daha önce nasıl verdiysen yine verirsin.
evet evet süper oldu bu. bende instagram takip ediyordum hep chia yoğurt yiyorlardı bakalım ben de nasıl sonuç verecek
açıkcası bana bir iki yer önerdi onun dışındakilerden almayın deid özellikle de aktardan almayın dedi.
bak onu bilmiyorum çünkü markasını bilmiyorumaynıysa neden olmasın anlaşıldı ben akşam market market gezeceğim.
yok kuzum 1 haftada giden geçen hafta yoktu 0 dı.
evet akşam yemeği yok 1 hafta sadece yoğurt ve ciha. sanırım arınma yapacak ödem de çıktı ya onun için verdi. ne yapıyormuş tok tutuyormuş metabolizmayı hızlandırıyormuş. böylece sabaha kadar herşey temizlenip gidiyor uçuyormuşşşş
en yakın hangisiyse ona gitbime mi gitsem migrosa mı
bim yakınen yakın hangisiyse ona git
ama migrosa gidince çok para harcıyo insan bim daha masrafsız olur
aklın yolu birdirbim yakınama uzaga gidip yürümek var ama evde yemeğim yok ve haklısın cok harcarım bim iyidir
15 TL verdim canım normal bir boyÇörek otu yağı 35 TL
olur olur hepsi olur. yalnız tatsız birşey miş. sordum da tadı yok dedi. saman gibi yiyeceğiz galibam.g.r.s. değilde b.i.m olsa olmamı yada a.1..1 falan
ooo baya faydalıymış,uçalım kız bizde
akşama bende çıkayım bari uff yemeğimde yoktu hiç çarşıya çıkmak istemiyodum ama olmadı eşime aldırayım heveslendim şimdi
çörek otu benim aldığımla aynı fiyatmış...chia markette 1/2 kg luk 10 tl diyor. bakalım eşim kaç tl ye alacak
İyiymiş acaba çeşit çeşit mi soğuk sıkma daha faydalı diyorlardı benimki öyleChia 15 TL idi kazıklandım mı yani
sanırım azıcık kazıklandın yok yok ne kazıklanması zaten İstanbul da herşey pahalıyes kuzum soğuk sıkım olan alınacakmış
aklın yolu birdirbim iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?