♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben haşladığım brokolinin üzerine dökmüşüm yoğurtla yetiyor bugünde kerevize ekleyeceğim

akşama ne yyiyeceğim derdim yok 1 hafta

eşimi aradım bugün boş günü. söyledim söyledim hurmayı .... şurdan, tohumu burdan orda yoksa öbür yerden. önce ptt ye git dönüşte şunu al. ha dedim bir de ananas al çok canım istiyor...ohoho dedi öyle bir anlattın ki sanki çok zormuş gibi tamam alırım dedi. sıkıyorsa almam de, gitmem diyetisyene bırakayım istersen dedim. yok canım bırakma diyor, alırım tamam dedi. ananasta 7,5 tl dedi ay dedim öldürcen beni maşallah diyor 45 tl den hurma canıın sağolsun onlar da olmasa ne yiyecen zaten diyor...

Hadi bakalım ben aldım artık bittikten sonra bakarım

Ahahah vallahi kilo almak masraf diyet yapmak masraf O gün bende çörek otu yağıyla chia tohumuna 50 TL verdim

Selam kızlar ben geldim gün itibariyle 31 haftamız bitti ve ben 75 kiloyu gördüm
Neyse artık yapacak bir şey yok 80 i geçicem galiba inşallah sonrasında veririm

canım hoşgeldinseni gördüğüme sevindim,oğluşun nasıl?sen nasılsın?hepiniz nasılsınız?
sen hayırlısıyla oğlunu kucağına alda kilolar için burda buluşuruz

m.g.r.s. değilde b.i.m olsa olmamı yada a.1..1 falan

ooo baya faydalıymış,uçalım kız bizde
akşama bende çıkayım bari uff yemeğimde yoktu hiç çarşıya çıkmak istemiyodum ama olmadı eşime aldırayım heveslendim şimdi

15 TL verdim canım normal bir boy Çörek otu yağı 35 TL

çörek otu benim aldığımla aynı fiyatmış...chia markette 1/2 kg luk 10 tl diyor. bakalım eşim kaç tl ye alacak
m.g.r.s. değilde b.i.m olsa olmamı yada a.1..1 falan
olur olur hepsi olur. yalnız tatsız birşey miş. sordum da tadı yok dedi. saman gibi yiyeceğiz galiba
ooo baya faydalıymış,uçalım kız bizde
akşama bende çıkayım bari uff yemeğimde yoktu hiç çarşıya çıkmak istemiyodum ama olmadı eşime aldırayım heveslendim şimdi

denemekten ne kaybederiz

İyiymiş acaba çeşit çeşit mi soğuk sıkma daha faydalı diyorlardı benimki öyle Chia 15 TL idi kazıklandım mı yani

sanırım azıcık kazıklandın yok yok ne kazıklanması zaten İstanbul da herşey pahalı yes kuzum soğuk sıkım olan alınacakmış

kızlar cok acıktım iki üç fındık kalmıs cantamda kemırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…