https://www.morhipo.com/fl598-smart...978591/detay?gclid=CMeVoM6Zq9ICFUgo0wodIJYNYgNE KADAR
sağol canım bakarım. sen hangısını kullanıyosunhttps://www.morhipo.com/fl598-smart...978591/detay?gclid=CMeVoM6Zq9ICFUgo0wodIJYNYg
sanırım en uygun burada,kv dem almıştı a101 den di sanırım 35 tl idi,şimdi normal sitelerde 100 küsür diyo ama burda 39,90 bide kargo olsa 45 e falan gelir heralde
bak buda var,bu sitelerde incele hem kullanıcı yorumlarıda var
http://www.hepsiburada.com/fakir-hercules-vucut-analiz-baskulu-p-SGFAKIR49613?magaza=Arslan Ticaret
benimki bunlardan değil,tanita marka kullanıyorumsağol canım bakarım. sen hangısını kullanıyosun
hee tamam o zman ben kenara çekiliyimbenimki bunlardan değil,tanita marka kullanıyorum
farketmez bence fakir yada arzumda işini görür,normal baskülüde aynı fiyata alacaksın bunlarada az bi fark verirsin alırsın,en azından sürekli aynı tartıda tartılınca aradaki farktan değişimini gözlemlersin,daha iyi olurhee tamam o zman ben kenara çekiliyim
ay sonu kipadan teknosadan falan bakıyım bakalım canım ya da netten mı alıyım dedıgın gbıfarketmez bence fakir yada arzumda işini görür,normal baskülüde aynı fiyata alacaksın bunlarada az bi fark verirsin alırsın,en azından sürekli aynı tartıda tartılınca aradaki farktan değişimini gözlemlersin,daha iyi olur
teknosa sanki biraz daha pahalı oluyo gibi geliyo bana,bence hepsiburada,n11 den falan bak fiyatlarına oralardan alay sonu kipadan teknosadan falan bakıyım bakalım canım ya da netten mı alıyım dedıgın gbı
hmm dıyosun tamam canım yarın boş vaktımde bi inceleyım cok sağolteknosa sanki biraz daha pahalı oluyo gibi geliyo bana,bence hepsiburada,n11 den falan bak fiyatlarına oralardan al
hatırlattığın iyi oldu,grup sahibi ama artık eskisi gibi uğramıyorhmm dıyosun tamam canım yarın boş vaktımde bi inceleyım cok sağolburdaki arkadaşlar da ne kullanıyo öğreneyım de bu arada sbeden nerelerde ? 3 ay önce spora falan başlamıstı nasıl neler yapıyo neden gelmıyo buralar bılıyomusun _?
vermiş ama galiba biraz.. yok pes mi ettihatırlattığın iyi oldu,grup sahibi ama artık eskisi gibi uğramıyorbıraktı bizi,hep bahane hep bahane en son ara vermişti spora gidemiyordu,şimdi evde sanırım kendi kendine zayıflamaya çalışıyor,bende çok bilemiyorum açıkcası
kahve iyidirben kendime bi kahve yapıyım minnak bi çikolatayla yiyim diyorum ne dersınız
ülker sütlü çikolata kızz cocukken aldıklarımız tek tek cıkanlardan olur mu kikahve iyidir
çikolata ne kadar minnak acaba1kare kadar sa kafi derim
1 tane yersen olur ama tadına bakınca duramıyorum dersen karışmamülker sütlü çikolata kızz cocukken aldıklarımız tek tek cıkanlardan olur mu ki
yok yok bı tane yicem tatlım zaten bı tane var1 tane yersen olur ama tadına bakınca duramıyorum dersen karışmam
naptın kalanını ne ara yidinyok yok bı tane yicem tatlım zaten bı tane var
yemedim yaanaptın kalanını ne ara yidin
işte varya yanımızda,evimizde dolabımızda olunca akıl kalıyo yemek istiyoruzda olmayınca bi süre işkence çekip sonra yokluğuna alışıyoruz istek falanda kalmıyoyemedim yaaçalışan abının kızı burda ona aldık marketten de bi tanesını ben aldım gerısını coktan yedı kız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?