♥haftalık kilo verme yarışması♥

sağol canım bakarım. sen hangısını kullanıyosun

ay sonu kipadan teknosadan falan bakıyım bakalım canım ya da netten mı alıyım dedıgın gbı

teknosa sanki biraz daha pahalı oluyo gibi geliyo bana,bence hepsiburada,n11 den falan bak fiyatlarına oralardan al
hmm dıyosun tamam canım yarın boş vaktımde bi inceleyım cok sağol burdaki arkadaşlar da ne kullanıyo öğreneyım de bu arada sbeden nerelerde ? 3 ay önce spora falan başlamıstı nasıl neler yapıyo neden gelmıyo buralar bılıyomusun _?

hatırlattığın iyi oldu,grup sahibi ama artık eskisi gibi uğramıyor bıraktı bizi,hep bahane hep bahaneen son ara vermişti spora gidemiyordu,şimdi evde sanırım kendi kendine zayıflamaya çalışıyor,bende çok bilemiyorum açıkcası

vermiş ama galiba biraz.. yok pes mi etti sbeden

yemedim yaa çalışan abının kızı burda ona aldık marketten de bi tanesını ben aldım gerısını coktan yedı kız zaten
işte varya yanımızda,evimizde dolabımızda olunca akıl kalıyo yemek istiyoruzda olmayınca bi süre işkence çekip sonra yokluğuna alışıyoruz istek falanda kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…