♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şimdiden çok kısıtlama zaten normal yediğinin 2 kaşık azını yemekle başla bu bile haftada rahat 1 kg verdirecek sana

Şimdiden çok kısıtlama zaten normal yediğinin 2 kaşık azını yemekle başla bu bile haftada rahat 1 kg verdirecek sana
İNŞALLAH canim.. reglin bittigini umarak niyet getirecegim yarin oruclu olurum insallah. Kac beden giyiyorsun şimdi?

Sahur menüm
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kase cacik
Yarim kk beyaz peynir
1 tatli kaşığı kendi yaptığım az sekerli karışık meyve reçeli
Yarim ay dilimi karpuz

Sahur menüm
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kase cacik
Yarim kk beyaz peynir
1 tatli kaşığı kendi yaptığım az sekerli karışık meyve reçeli
Yarim ay dilimi karpuz
Ay bak soracaktım unutmuşum.
Şu reçeli bi anlatsana bana sanki çok güzelmiş gibi geliyor da

Sen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin idealindir tatlım zaten.
Bi ara foto paylaşır mısın canım bu arada
Evet ya alışık değilim kendimi böyle görmeye bir de çevremden olumlu yorum almadım hiç
Senin şansın varmış ki baban kilo vermeni destekliyor benim babam her gün sofrada şunu ye bunu ye baskısı yapıyor zor işler bunlar. Biraz da dikkat etmeden vermeye çalışayım bakayım zaten eskisi gibi yiyemiyorum çok uzun zaman oldu tatlı yemeyeli hiç de çekmiyor canım mesela.

Annemle nişanlım delirtecek beni ya bugün bildiğiniz kavga ettik benim yürüyüşüm başında çok iyi anlıyorum seni valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…