- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.bende cok severim mantıyı kendın mı yapıyorsun ? hamurunuda mı açtın tatlım ? maşaqllah sana
Zor tarafı da o zatenn yap yap bitmiyo ben kıymalı makarna yapıp yoğurtlayıp üzerine sosunu döküyorum tembellik yapıyorum yaniii.Evet tatlım kendim yaptım yaparken özellikle iç koyup kapatırken yoruldum biraz ama değdi
Allah razı olsun canım benim.
Aynenn kilo almamın tek sebebi bu hiç sevmediğim şey yok ki yeter ki yemek olsunnSagolun hepiniZ tatlım bana cok cok iyi geliyor o cimcikler. Haftaya pazartesi ne kadar iyi geldigini hep beraber göreceğiz zaten insallah:))
Annenede maşallah bende genc çıtır bir anne olacagim kizlarr yazdım buraya:))
Supersin canim iradene bravo
Ben sevmedigim seyleride yiyorum genelde galiba:))
Oooo süpersin dostum yaaa çak bi beşlik
Ben de vitrinden olsun içerden olsun çok severim yiyeceklere bakmayı biraz köyden indim şehire gibi oluyorum ama
Eskiden hiç bakmazdım vitrinlere kendi yansımamı görmemek için şimdi bi vitrine bi kendime bakıyorum
Benim babam mesela boyu baya uzundur iki yıl önce çok kilo aldı 90 a çıktı sonra adam dikkat etti heryere yürüyerek gitti 78 e düştü ya ve beni şu anda çok destekliyor kilo ömrü kısaltır diyor.
Ya benim eğer sevmediğim bi şeyse kesseler yiyemem öyle bi adetim var
tebrıkler canım ,
he yaaaa, kız çıtırlıktan ölcek yakında(hasetliğimden böle diyomŞİmdi kendini görünce vitrinde vitrindekileri de almak istemezsin zatennn
Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.
Zor tarafı da o zatenn yap yap bitmiyo ben kıymalı makarna yapıp yoğurtlayıp üzerine sosunu döküyorum tembellik yapıyorum yaniii.
Aynenn kilo almamın tek sebebi bu hiç sevmediğim şey yok ki yeter ki yemek olsunn
İşte yemicez onları yok gönlü kalır yok bu kırılır demek yok ya da hatır içinse tadımlıkla kalmayı bileceğizSagolun hepiniZ tatlım bana cok cok iyi geliyor o cimcikler. Haftaya pazartesi ne kadar iyi geldigini hep beraber göreceğiz zaten insallah:))
Annenede maşallah bende genc çıtır bir anne olacagim kizlarr yazdım buraya:))
Supersin canim iradene bravo
Teşekkür ederim canım benim.su sen ne kadar beceriklisiin böyle
Yani alsam da artık 1 kilo ver yok kendim mi varım 2 adet en fazlaŞİmdi kendini görünce vitrinde vitrindekileri de almak istemezsin zatennn
Evet ya bizim ora öyledir.Bornova da pazara gitmiştik bir gelişide allahım o ne güzel yeşilliklerdi var yaaa ben hiçbir yerde o kadar güzel yeşillik bulunan pazar görmedim üstelik de temmuz ayında.
Evet ya çok seviyorum gelenim gidenim olsun ramazanı da hem misafirsiz geçirmek istemiyorum.Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.
Hepimiz birbirimize örnek oluyoruz burada ne güzelayyy onu bende yapıom ama ben beğendiğim için değil, popoma bakıp vazgeçiyim diye
ayyy maşallah babana
he yaaaa, kız çıtırlıktan ölcek yakında(hasetliğimden böle diyomyoksa maşallah )
he ya bizde mesai bitsin diye bekliyoh
Hepimiz birbirimize örnek oluyoruz burada ne güzel
onu bende yapıom üstüne de az kızarmış tereyağ sumak, çalışan bayanın mantı dramı
walla yavrum bana sen örnek oluosun desem yeridirHepimiz birbirimize örnek oluyoruz burada ne güzel
Çok sevindim valla ya.walla yavrum bana sen örnek oluosun desem yeridirsu olsa kesin yürürdü bahane etmezdi diye diye bacaklarım acırken yürüyüş yaptım
Çok sevindim valla ya.
Mesela benimde bazı günler ne dışarı çıkasım ne evde hareket edesim geliyor ama diyorum sonra birincisi birgün asarsan alışkanlık yapacak bu ikincisi akşam arkadaşlarına menü spor yazarken hiç utanmayacak mısın insanlar ne hastalıklarla bilmem kaç çocukla spor yapıyor hadi marş marş
sagol bebegimiyi vermıssın bile 300 gr mını tatlım , memlekette tatılde rejime devam öyleyse .. ben memlekette asla rejim yapamam ya helal sana :)
sagol bebegimmecbur gobegim kocaman hamile sananlar oldu
İşte yemicez onları yok gönlü kalır yok bu kırılır demek yok ya da hatır içinse tadımlıkla kalmayı
Ben insanlar icin degilde kendim için yiyorum ne yalan soyleyeyim. Yoksa yemicem dediğim şeyi hatır için yemiyorum. Nefsimle benim imtihanim.
Onuda dizginleyecegim evelallah:)
gercek canim malesef gobegim buyuk annemde diyo artik mekik cekebilirsn dogumdan sonra bir bucuk sene gecti. bana bakanin ilk dikkatini ceken yer gobek oluyor. ama cokta takmiyorum zayifladikca nasilsa kuculuyor hatta 57 kilolardayken tamamen gider bence. suyu ornek alman cok guzelabartmayi insanlar ne kadarda seviyor. neyse onemli olan seni kamcilamis ki eksiler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?