♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet tatlım kendim yaptım yaparken özellikle iç koyup kapatırken yoruldum biraz ama değdi
Allah razı olsun canım benim.
Zor tarafı da o zatenn yap yap bitmiyo ben kıymalı makarna yapıp yoğurtlayıp üzerine sosunu döküyorum tembellik yapıyorum yaniii.

Aynenn kilo almamın tek sebebi bu hiç sevmediğim şey yok ki yeter ki yemek olsunn

ayyy onu bende yapıom ama ben beğendiğim için değil, popoma bakıp vazgeçiyim diye

ayyy maşallah babana

tebrıkler canım ,

Ben sevmedigim seyleride yiyorum genelde galiba:))

Şİmdi kendini görünce vitrinde vitrindekileri de almak istemezsin zatennn
he yaaaa, kız çıtırlıktan ölcek yakında(hasetliğimden böle diyom yoksa maşallah)

Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.

he ya bizde mesai bitsin diye bekliyoh

Zor tarafı da o zatenn yap yap bitmiyo ben kıymalı makarna yapıp yoğurtlayıp üzerine sosunu döküyorum tembellik yapıyorum yaniii.

onu bende yapıom üstüne de az kızarmış tereyağ sumak, çalışan bayanın mantı dramı

Aynenn kilo almamın tek sebebi bu hiç sevmediğim şey yok ki yeter ki yemek olsunn

İşte yemicez onları yok gönlü kalır yok bu kırılır demek yok ya da hatır içinse tadımlıkla kalmayı bileceğiz

su sen ne kadar beceriklisiin böyle
Teşekkür ederim canım benim.
Allah rahmet eylesin anneannem büyüttü beni bizimkiler gece gündüz çalışırdı annem babam hala daha derler işe güce aldandık senin en güzel zamanlarını göremedik diye.
Anneannem osmanlı kadınıydı çok hamarat ve sert mizaçlıydı o zamanlar çok kızardım ona ilkokul 3. 4. sınıftaydım tabi o aralar bana hamur yoğurturdu küçük bezeler açtırırdı ama nasıl komutlar verirdi ya şimdi diyorum iyi ki öğretmiş.

Bornova da pazara gitmiştik bir gelişide allahım o ne güzel yeşilliklerdi var yaaa ben hiçbir yerde o kadar güzel yeşillik bulunan pazar görmedim üstelik de temmuz ayında.
Evet ya bizim ora öyledir.
Hele ki akşamüstü çıktın pazara diyelim cebinde 20 tl var meyve sebze balık hepsini fazlasıyla o parayla alırsın hem taze hem ucuzdur

Tatilin keyfini çıkarıyo ne güzelll yemekler yapmalar misafir ağırlamalar.
Evet ya çok seviyorum gelenim gidenim olsun ramazanı da hem misafirsiz geçirmek istemiyorum.
Bizim taraf çok azız herkesin 1 er 2şer çocuk var sadece allah nasip ederse nişanlım tarafı kalabalık Doğu lu oldukları için öylece dengeledik güzel oldu

Hepimiz birbirimize örnek oluyoruz burada ne güzel

walla yavrum bana sen örnek oluosun desem yeridir su olsa kesin yürürdü bahane etmezdi diye diye bacaklarım acırken yürüyüş yaptım
Çok sevindim valla ya.
Mesela benimde bazı günler ne dışarı çıkasım ne evde hareket edesim geliyor ama diyorum sonra birincisi birgün asarsan alışkanlık yapacak bu ikincisi akşam arkadaşlarına menü spor yazarken hiç utanmayacak mısın insanlar ne hastalıklarla bilmem kaç çocukla spor yapıyor hadi marş marş

iyi iyi toplucana suçluluk psikolojisine girdik desene

abartmayi insanlar ne kadarda seviyor. neyse onemli olan seni kamcilamis ki eksiler geliyor
gercek canim malesef gobegim buyuk annemde diyo artik mekik cekebilirsn dogumdan sonra bir bucuk sene gecti. bana bakanin ilk dikkatini ceken yer gobek oluyor. ama cokta takmiyorum zayifladikca nasilsa kuculuyor hatta 57 kilolardayken tamamen gider bence. suyu ornek alman cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…