- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aslında başta eşim istiyodu ama ben hiç düşünmüyodum ücretsiz izin falan kullanmadım süt izni de koşturmacayla geçti çok zorlandım ama kızımın da bir kardeşi olsun istiyorum geleceği düşününce. Evet bir de 2 nin çok zorlamayacağını düşünüyorum ben de alıştım çünkü tam zamanı aslında bakalım hayırlısı.
Selamun aleykum kizlarrr.Iyisinizdir insaallh. Bu sabah regl oldum cok mutluyum ya bugun olmasaydim kadir gecesinde tutamayacaktim cunku. Kilom da az once tartildim kizlar regl olmama ragmen almamisim sukur ayniyim.
merhaba kızlar
56,2
Şu taşınma işim olmasaydı ben de o rakamlardaydım şimdimerhaba kızlar
56,2
fırında kabak mücver nasıl oluyor canım kuru kuru olmuyor mu?ben de hafif olur diye denemek istiyorum ama kuru olur diye düşünüyorum,malum diyetten dolayı kızartamıyoruzBen bugun iftardan once tartilacagim merakliyim.ayyy iftara esim menemen istemez mi. Benim de dun canim cok istemisti dedim.biz genenlde oyle oluyoruz. Ya canimin istedigini ben soylemeden almis gelmis oluyor.Ya da boyle iste...
Aksam menum
menemen
firinda kabak mucver
cacik
fırında kabak mücver nasıl oluyor canım kuru kuru olmuyor mu?ben de hafif olur diye denemek istiyorum ama kuru olur diye düşünüyorum,malum diyetten dolayı kızartamıyoruz
Ya kızlar merhaba ben birkaç gündür misafirlikteydim, gerçekten nefret ediyorum bu durumdan. Zorla yedirdiler tatlıları ya, neredeyse ağlayarak Allah rızası için karışmayın yediğime diyecektim artık insanlardaki bu baskı neden hiç anlamıyorumBen o kadar kilo veriyorum yemelerime dikkat ediyorum sırf senin gönlün olsun diye tüm çabalarımı suya atıyorum olacak şey mi bu şimdi Bir de üstüne kabız oldum, karnım bir şiş hiç tartılasım bile yok çok mutsuzum.
bende hıc 2. ye cesaret edemiyorum yasımda oldu 37 korkuyorum valla tatlıcım , oğlum tek kalacak dıyede korkuyorum , yaparsam sorun yasarım dıye de korkuyorum , zaten 1. sı benım cok yaramaz birde aynı olur dıye ,Ilk çocuk stresli ve acemice geciyor. 2 .çocuk oyle degil daha tecrubeli ve sakin. Kendini yiprtamadan buyuyor.ama buyuk çocuğun kiskançliklari insani yoruyor bu sefer.
tam zamani bence de. Hafi hayirlisi olsun bakalim
ay bende cok severım künefeCanim bende ilk deneyecem.. benim esim de yagda seviyor ama onu kizartirken ne kadar yag cektigini gordugum icin yiyemem ben onu kilodan degil zararindan. Borek gibi borcama yayarak yatim gecen kalin oldu. Ici yumsacik kaldi. Simdi kasik kasik yagli kagida koyacam. Kuru da olsa kitir kitir yerim ben onu. esimle iddiaya girdim 20 temmuz 79.4 olursam kunefe yiyecem.
canım bir dahakine midem agırıyor de bak o zaman ısrar etmıyorlar .. ama üzülme artık olan olmuşYa kızlar merhaba ben birkaç gündür misafirlikteydim, gerçekten nefret ediyorum bu durumdan. Zorla yedirdiler tatlıları ya, neredeyse ağlayarak Allah rızası için karışmayın yediğime diyecektim artık insanlardaki bu baskı neden hiç anlamıyorumBen o kadar kilo veriyorum yemelerime dikkat ediyorum sırf senin gönlün olsun diye tüm çabalarımı suya atıyorum olacak şey mi bu şimdi Bir de üstüne kabız oldum, karnım bir şiş hiç tartılasım bile yok çok mutsuzum.
İftara doğru tartılacağım mecburTartil da gel bakemmmmmm
Demediğim şey kalmadı ki anlamayan anlamıyor neyse bir daha misafire gitmemeye çalışacağım, hiç halden anlamıyorlar.canım bir dahakine midem agırıyor de bak o zaman ısrar etmıyorlar .. ama üzülme artık olan olmuş
canım sen cok iyisin , benımkı başarı değil cunku ben 57 lı rakamlara 54,8 lerden çıktım , şimdi tekrardan ınıyorum , zor valla .Şu taşınma işim olmasaydı ben de o rakamlardaydım şimdiben ip atlamak istiyorum yaaaa
sagol cnm ınsallah , sende cok iyi gidiyorsun Ramazan yaradı sana tatlımIyi gidiyor canim sakin bozma 55 e az kaldi
Su çok güzel görünüyorsun ancak kişisel tavsiyem daha fazla verme güzel durmaz boyun var :)
o zaman rejimdeyim de canım ve yeme bir dahakine , sen ne zorluklarla ındın ya tekrar almaDemediğim şey kalmadı ki anlamayan anlamıyor neyse bir daha misafire gitmemeye çalışacağım, hiç halden anlamıyorlar.
Rejim bahanesi hayatta işlemez fazlan mı var diyorlar onlara kilo birkaç kilo almam bile gerek. Haklısın ne zorluklarla veriyoruz bunları biz.o zaman rejimdeyim de canım ve yeme bir dahakine , sen ne zorluklarla ındın ya tekrar alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?