♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım ya Rabbimin bildiği vardır. bak bu kadar strese girince olmuyor. düşünmeyeceksin. dicem ama düşüneceksin biliyorum. demek ki vakti zamanı değil..tatile git gel kafanı boşalt diyet falan düşünme. eşin de destek olsun, genelde eşlerin korkusundan dolayı hamile kalınamıyor kadınlar çok etkileniyor. ve sürekli sana yine mi hamile değilsin olmadı mı diyen insanlar varsa çevrende, uzak dur onlardan

Moralini bozma canim benim. Herşeyin bir zamani var.sabirli olmalisin cok zor biliyorum.
en yakin zaman da guzel haberlerini duyariz insallah.umidini hic kaybetme. Umidini kaybettigini kaybettigin anda asil hersey biter.ben hep buna inaniyorum

Merhabalar,

ne zamandır giremiyorum işlerden dolayı. bazende okuyup çıkıyorum. çok kilo verememişim. tartım 68,8 i gösterdi. :) çok spor yapamadım. bu hafta düzenli yaparsam 1-1,5 veririm heralde. artık pekte umudum yok 300 gr la 500 gr la idare edicem.

Çok iyi yanii 29 da hamileymişin kızım şimdi 29 bana erken gibi geliyo yaaa bilmiyorum kararsızım.

Canim kizim tam 2.5 yasini doldurdu ben o zaman hamile kaldigimi ogrendim. Ki 3-4 ay kadar da olmadi zaten. Oglum da 1 ay erken doğdu. 3 yas 3 ay olacakken.. cok sukur bir sorun yasamadim ufak kiskanmalar oluyor tabi.simdi ise artik beraber oynayabiliyorlar. 2. Bebek inanin anneyi hic zorlamiyor. Buyukle ugrasmak zor oluyor. Ve herseye yetisebilmek yorucu biraz.sen arasi ne kadar olsun isterdin.
bir de yasin daha ilerlemeden 2. Duşun bence

sorma biz de bu hafta artılardayız :) anca beraber kanca beraber grubu olduk. ya aynı anda veriyoruz ya da aynı anda alıyoruz :))

Kızlar hepinize moral destek yazılarınızı için teşekkür ederim. Doğru zamanı gelecek bir gün inşallah.

Bebek için yaşın çokta büyük değil, tanıdık 45 yaşında bir bayan hamile şu an. yani 40 ından sonra bile oluyor. Eğer stres yaparsan o engel olabilir. önüne daha uzun bir zaman koy ve rahatla. 8-9 ay 1 sene içinde hamile kalıcam de hemen yarını düşünme. şöyle bir rahatlasan inan önümüzdeki ay bile hamile kalabilirsin. sadece rahatla sıkma kendini. bende 40 yaşımdayım çocuğum yok zayıflayıp zayıf halimle şöyle 6-7 ay sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir bedenle kalıp, bütün zararlı toksinlerden yağlardan arındıktan sonra, seneye belki bende bebek düşünebilirim. gördüğün gibi acelem yok streste yapmıyorum sanırım düşündüğüm ilk ay hamile kalırım rahatlığımdan dolayı. olmasa da sorun yok. çok istersem evlat edinirim. demem o ki üzülme, sıkılma herşeyin çaresi var.

Ramazan ayında iftara yakın tartılıp kilomu bildirdiğim için bu hafta sabah tartılmayı unuttum. Haftasonu regl oldum. Bu hafta artıyı göreceğim galiba. Çünkü aşırı şişkinliğim var şuan. Kilomu akşam bildiririm :)

Aslında başta eşim istiyodu ama ben hiç düşünmüyodum ücretsiz izin falan kullanmadım süt izni de koşturmacayla geçti çok zorlandım ama kızımın da bir kardeşi olsun istiyorum geleceği düşününce. Evet bir de 2 nin çok zorlamayacağını düşünüyorum ben de alıştım çünkü tam zamanı aslında bakalım hayırlısı.

Ayyyy ne yemedim ki özellikle akşam 1 kase buğdaylı nohutlu yoğurtlu çorba taze fasulye 3 dilim de börek yedim içini kızıma yedirince dışını kendim yemek zorunda kaldımİnşallah atabilirim birkaç günde. Sözde dikkat edecektim bugün ama sabah temizlik yaptım işe gelmeden öğle de alışveriş maalesef zamansızlıktan yine börek ayran yedim akşama inşallah karpuzdan başka birşey yemiyceeem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…