♥haftalık kilo verme yarışması♥

Her hafta sonu böyle oluyo inanmıyorum kendime ctsi dikkat ediyorum sabah her günkü kahvaltımyumurta peynir zeytin domates salatalık öğle akşam sebze az ekmek ya da pilav ama pazar günü ipin ucu kaçıyooo yine normal kahvaltımı yapıyorum ama akşam 1 kase dövmeli nohutlu yoğurtlu çorba taze fasulye 3 dilim de börek yedim içini kızıma yedirince dışını kendim yemek zorunda kaldımama tabii ki pes etmiyorum gider gitmez çavdar ekmeğimi alıp hafta içi menülerime devam ediceeem.

kıs regldendir o kolaylıkla verirsin o 2 kiloyu :) bayram rahat 73 le girersin bence

Erken uyanmışsınn uyusaydın birazz keşşke evde olsam da uyusaysımm 2 de uyudum da 6 da uyandım kızım kaka yapmıştı daha da uyuyamadım işe geldim
ay sabah babamı hastaneye götürdüm kontrolü vardı ondan ayaktayım yoksa bu saatte ayakta olmam imkansız iftira yakın uyurum belki sahura kadar uyumamıştım çünkü. 4,5 saat uyudum.

ay sabah babamı hastaneye götürdüm kontrolü vardı ondan ayaktayım yoksa bu saatte ayakta olmam imkansız iftira yakın uyurum belki sahura kadar uyumamıştım çünkü. 4,5 saat uyudum.
Daha iyidir inşallah kontrolleri aksatmamak lazım iyi olmuş onlar için de iyi ki sen varsın yalnız hastaneye gitmeyi sevmiyorum.

H Heart of Gold canım birincilikte başabaşız desene ben de 2.200 aldım ve 69 çıktım sabah. Ben de cuma regl oldum ve canım çoook sıkkın nerdeyse 38 yaşındayım üstelik ve yine hamile değilim. Bütün dünyayı yesem umrumda değil şuan

Daha iyidir inşallah kontrolleri aksatmamak lazım iyi olmuş onlar için de iyi ki sen varsın yalnız hastaneye gitmeyi sevmiyorum.
aynen canım aksatmaya gelmez sağlık bu. ben de sevmiyorum yalnız gitmeyi psikolojikman çok etkileniyor insan.

Alıştım galiba bu tempoya hafta sonu da uyuyamadım 7 de ayaktaydım günler de uzun olunca akşam olmak bilmiyoo.
vücut bir saate alışınca öyle gidiyo hakkaten.

yaaaaaa yemeeee. hem hamile kalman için zayıf olmak istemiyor musun. salma kendini.

Ben de varım ben de biriniz iş dediniz biriniz hamile değilim bana nooluyo yaaaa 2.100 fazlayııım amaa pes etmek yok bence senin için bir fırsat biraz daha kilo ver ben de 38 yaşındayım baaak 54 e iniyim de düşünücem ben de ikinciyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…