Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ,sizin sayenizdeTebrikler tatlım çok güzel
teşekkür ederim bende herhafta eksiyi görünce acaba hedefi 65 çeksemi diye düşünüyorum benim durumumda sağlık açısından en alt sınır
sende son zamanlarda iyi gidiyorsun uyguladığım yöntem bana çok iyi geldi istersen bir ara anlatırım
Tambak senin kilon kaç kuzum ben kaçırdım mı ya
cezacıbaşının kendisi artı kiloda çıktıKilo vermiş herkesi tebrik ederim arkadaşlar. Korumayı başaranlar da iyi tabi. Bendeniz gibi almış olanlara ne diyeyim kicevabını cezacıbaşı verir artık
![]()
canım çok güzel. haftaya 7 li kiloları görcez sanırım :)Canim oftardan sonra hemen avm ye gittik o yuzden yazamadim.
Geçen hafta 85
bu hafta 81.3
fark-3700
tabi bunun 1.5 kg odem
cezacıbaşının kendisi artı kiloda çıktıben kendimi napayım acaba
canım çok güzel. haftaya 7 li kiloları görcez sanırım :)
Ayy ne güzel ödem mödem nasıl gitti o kilolar neye dikkat ettin neyi yemedinCanim oftardan sonra hemen avm ye gittik o yuzden yazamadim.
Geçen hafta 85
bu hafta 81.3
fark-3700
tabi bunun 1.5 kg odem
Aynen ramazanda bu denli yavaşlayan metabolizmalarla kiloyu korumak bile büyük başarıKilo vermiş herkesi tebrik ederim arkadaşlar. Korumayı başaranlar da iyi tabi. Bendeniz gibi almış olanlara ne diyeyim kicevabını cezacıbaşı verir artık
![]()
Sana da iyi haftalar arkadasim ayniymisiz bu hafta cok birakmamama ragmen iki kilo aldım ama hemen geri vereceğiz insaallah hizli gelen hizli gitsin bayrama benimde hedefim 73Kızlar Günaydın ;
kilo bildirimimle başlayayım kendimi tebrik ediyorum haftanın birincisi benim :)
geçen hafta 73.3
bu hafta 75.5 +2.200 kg aldım.
cuma regl oldum...3 gündür yemek, misafir, tatlılar ( sütlü tatlı neyseki ) ve sonuç = göz kapaklarım bile şişti. halbuki abartmadan yedim ama ben neden böyleyim 2-3 gün dikkat etmeyince nasıl alabiliyorum ya; kahvaltılarım tam yaptım. hatta 2 öğün yedim. ama arada yediklerim mahvetti. neyse sayfayı kapadım olsun. nefsime hakim olamadım bu kadar açık ve net..
sabah yürüyüşe çıktım. yine köpek yine köpek....hayvanlardan soğudum resmen etrafımda döndü onun yüzünden 30 dk yürüyebildim. toparlamam lazım çok acil, reglim yarın biter. 9 gün kalıyor orucun bitmesine 72 yi göremem ama 73 ile bayrama girersem çok iyi.
son 1,5 aydır çok gerginim, stresliyim, canım sıkkın ( iş ile ilgili) , buna rağmen çok iyiydim. normalde bu durumlarda kendimi yemeğe veririm. insanın kafasının rahat olmaması çok kötü, belirsizlik çok kötü ve mutsuz olmak. erkekler bizim gibi değiller işte, biz kadınlar yaradılış olarak farklıyız, duygularımız , hormonlarımız farklı. hemen kilomuzu etkiler yüzümüzü etkiler stresimden sivilce çıkarıyorum yaş 31 hale bak, neyse laf nereye geldi ya :)))
herkese iyi haftalar.
Teşekkürrler canim aklimizda bulunsun benim gibi bi sakara cok sik lazim oluyoadi tetracycline. yanik bir icn krem diye bilirym. iraktan getirmisti kardesim.dedigin ilacla ayni yapida rengi bile :)
Ayy ne güzel ödem mödem nasıl gitti o kilolar neye dikkat ettin neyi yemedin![]()
Yaaa su sen gercek misin bacim utanıyorum kendimden yaa cidden
O dediklerini ben de yemiyorum ki amaaa :) Emzirme olabilir evet kimi duyduysam emzirirken çok kilo veriyorlar yediklerin de kilo yapmıyordur o yüzden.Canim pilav makarna ekmeği kestim. Serbetli tatlilari kestim. Sutlu tatli ya da dondurma yedim.birde ben normal usti yiyordum. Simdi normal yiyorum. Daha tam anlamiyla diyet modunda degilim. Duraksama da yada 75 kilo da diyet moduna girecem. Birde emzirmenin avantaji galiba diyelim
Aynen butun sirlarini istiyorumbana bak bütün sırlarını paylaş su yoksa seni parçalarım kıs yolarım he![]()
maşallah 41 kere
![]()
Tebrikler canim iyi kilo vermissin bu haftaCanim pilav makarna ekmeği kestim. Serbetli tatlilari kestim. Sutlu tatli ya da dondurma yedim.birde ben normal usti yiyordum. Simdi normal yiyorum. Daha tam anlamiyla diyet modunda degilim. Duraksama da yada 75 kilo da diyet moduna girecem. Birde emzirmenin avantaji galiba diyelim
Yavrum ben katı yaptım diyeti ama haftada bir gün patlayana kadar yedim işin sırrı bu.Yaaa su sen gercek misin bacim utanıyorum kendimden yaa cidden
kac ayda gitti bu kilolar
ablama gösterdi m seni bak arkadasa su kadar kilo vermis diye sen bu arkadasin ne yaptiysa ogren aynisini uygula dedi![]()
Tebrik ederim tatlım.Canim oftardan sonra hemen avm ye gittik o yuzden yazamadim.
Geçen hafta 85
bu hafta 81.3
fark-3700
tabi bunun 1.5 kg odem