• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ve aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp :p

Ah canim ben her memlekete gitmem de kilo aliyorum 3 kilo garanti yani. Hele kiz kardesimle yan yana gelince sorma Allahtan gebe tansiyonu var da dikkat ediyor o da. Bu sene farkli olsun da esim 1 ay sonra bwni gorunce sok olsun

Korkma canim yaaa her insanin dogumu bir olmuyor. Hatta ayni kisinin her dogumu farkli oluyor. O zor oldu diye digerleri de zor olacak diye birsey yok. Ama o kadar acidan sonra o minigin sana verdigi mutlulugu yasattigi heyecani dunyada hicbirsey de bulamazsin inan bana....
bitirin artik su borçlari da teyze olalim

ayyyy nerdeee biliosun ya borc cok :(

canım hıc korkma , benım annem 4 doğum yaptı , hepsı evde doğumların kesi bile yok , yanı en ufak yırtılma bile yok , doğumdan sonra bildiğin normal işine devam ediyor , kardesım sezeryan doğurdu , 1 hafta geçmeden toparlandı işinin basına dondu , benimki biraz aksilik sanırım , ultrasonda doktor kg mı yanlış hesapladı bence onun etkısıyle böyle oldu :( sen bunu dıkkate alma

Canim cok sanssizlik yasamissin :/ ikinci umarim cabucak olur ve kolaycacik dogar ;)

canım devlette benim bebegede 3.400 dediler emin olmadan. ayni gun sevk edildim tansiyon sebebi ıle unv hastanesine
ve yine ayni gun sezeryanla 4 200 bebek doğdu. oradaki doktor dogru bildi parcalanir sezeryana alacaz dedi bana sormadi cok şükür normal olmadı

Ayyyy iyi kurtarmissin canim aktayardayi okuyunca tirstim :///

ve aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp :p

Hadi kolay gelsin bereketli olsun :)

Ah canim ben her memlekete gitmem de kilo aliyorum 3 kilo garanti yani. Hele kiz kardesimle yan yana gelince sorma Allahtan gebe tansiyonu var da dikkat ediyor o da. Bu sene farkli olsun da esim 1 ay sonra bwni gorunce sok ol
sun

O zaman once saglik deyip kilo almayacaksiniz burda soz ver bize, sonra bozama ;)

Bi hisimla kalktim yurudum geldim. Ay ne guzel ya kalabalik falan. Illa ki biraz yeniyor kuzum bi sey olmaz allahin izniyle hareket de cok ediyorsundur

Hemencecik menu paylasimi yapayim. Regl oldum ama yine duzenim ayni sahur iftar olarak yapiyorum. Sahurda bir dilim borek birporsiyon karpuz. Iftarda 4 adet mucver yarim bardak fanta ve bir gofret. Spor da ayni 100 sguat 1.5 saat yuruyus. Nasil kizlar biraz karbonhidrat agirlikli sanki demi tamm yarin duzeltcem insaallah

ayyyy nerdeee biliosun ya borc cok :KK43:

Canim cok sanssizlik yasamissin :/ ikinci umarim cabucak olur ve kolaycacik dogar :KK66:

Ayyyy iyi kurtarmissin canim aktayardayi okuyunca tirstim :///

Hadi kolay gelsin bereketli olsun :)

O zaman once saglik deyip kilo almayacaksiniz burda soz ver bize, sonra bozama :KK66:

Ayyy tabiki soz veriyorum canim. Bu sene farkli olsun dimi ama

tatlım kendini strese sokma böyle bir ortamda tabiki olacak kaçamaklar yılda kaç kere böyle ortamda bulunuyoruz ki
diyetine uyamıyorsan sadece kilonu koru bende 5 kilo verdikten son 5 ay kilomu korudum 700gr aldım sonra metobolizman daha hızlı çalışıyor daha çok kilo veriyorsun sonuçta korumak kilo vermekten daha zor sağlıklı beslen tatiliyin keyfini çıkar

Hemencecik menu paylasimi yapayim. Regl oldum ama yine duzenim ayni sahur iftar olarak yapiyorum. Sahurda bir dilim borek birporsiyon karpuz. Iftarda 4 adet mucver yarim bardak fanta ve bir gofret. Spor da ayni 100 sguat 1.5 saat yuruyus. Nasil kizlar biraz karbonhidrat agirlikli sanki demi tamm yarin duzeltcem insaallah

Ben agzimi tatliya surdum mu gerisi geliyor o yuzden zorlaniyirummmm...
ama 1 catal alip birakmayi öğreniyorum bu ara bugun basarili idim

bu demek ki artık birşeyleri değiştiriyorsun sonuçta bir tabakta yesen bir çatalta yesen aynı tadı alacaksın

Evet canim ya surekli kendime bunu söylüyorum zaten...
ve kendime dun aldigim xl tişört genis geldi. O kadar sevindim ki. Cidden bunun tadi o tatlilardan daha güzel

Evet canim ya surekli kendime bunu söylüyorum zaten...
ve kendime dun aldigim xl tişört genis geldi. O kadar sevindim ki. Cidden bunun tadi o tatlilardan daha güzel
ne güzel sürekli insanlardan seni motive etmelerini istemektense kendini motive edebilirsin süper bende bugün tişört aldım kızımada oldu o biraz salaş giyiyor aynı bedende kıyafetleri giymek çok hoşuma gitti bende gittim 40 dk yürüdüm

ne güzel sürekli insanlardan seni motive etmelerini istemektense kendini motive edebilirsin süper bende bugün tişört aldım kızımada oldu o biraz salaş giyiyor aynı bedende kıyafetleri giymek çok hoşuma gitti bende gittim 40 dk yürüdüm

Ayyy ben de senin gibi olmak isterdim. Kizim buyuse de onun yanin da çıtır olsam. Ablan mi falan deseler ne guzel olur yaaaa.....
motivasyon gitti mi beni 2 hafta geriye atiyor o yuzden motivasyonu yuksek tutmak lazim dimi ama... kisa zaman da hedefine ulasacaksin eminim buna istikrarli gidiyorsun sende

En iyisi kendimi motive etmek zaten. Kocamin motivesi kalsin canim. Aaa bak hem yoyorsun hem de kilo veriyorsun. Su ekmekten su tatlidan bisey olmazzzz.... boyle gidiyor dedikleri resti cektim bende

Back
X