- 6 Temmuz 2015
- 17
- 34
- 3
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoş geldin .umarim faydalanirsin topikten. kaynasiriz zamanla.hedef kilo bir kere bildiriliyr 55 mis seninEVET OKUDUM İLK SAYFAYI SUAN 78 KİLO BOY 1.50 HEDEFİM 55 BEN PAZARTESİ GÜNÜ HEDEF BİLDİRİCEM HERALDE DEĞİLMİ ARKADAŞLAR
ve aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp![]()
Korkma canim yaaa her insanin dogumu bir olmuyor. Hatta ayni kisinin her dogumu farkli oluyor. O zor oldu diye digerleri de zor olacak diye birsey yok. Ama o kadar acidan sonra o minigin sana verdigi mutlulugu yasattigi heyecani dunyada hicbirsey de bulamazsin inan bana....
bitirin artik su borçlari da teyze olalim
canım hıc korkma , benım annem 4 doğum yaptı , hepsı evde doğumların kesi bile yok , yanı en ufak yırtılma bile yok , doğumdan sonra bildiğin normal işine devam ediyor , kardesım sezeryan doğurdu , 1 hafta geçmeden toparlandı işinin basına dondu , benimki biraz aksilik sanırım , ultrasonda doktor kg mı yanlış hesapladı bence onun etkısıyle böyle oldusen bunu dıkkate alma
canım devlette benim bebegede 3.400 dediler emin olmadan. ayni gun sevk edildim tansiyon sebebi ıle unv hastanesine
ve yine ayni gun sezeryanla 4 200 bebek doğdu. oradaki doktor dogru bildi parcalanir sezeryana alacaz dedi bana sormadi cok şükür normal olmadı
ve aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp![]()
Ah canim ben her memlekete gitmem de kilo aliyorum 3 kilo garanti yani. Hele kiz kardesimle yan yana gelince sorma Allahtan gebe tansiyonu var da dikkat ediyor o da. Bu sene farkli olsun da esim 1 ay sonra bwni gorunce sok ol
sun
Hosgeldin tatlim aramiza hedefine saglicakla ulasirsin insaallah.Kızlar bugün sabah 2 dilim ekmek yumurta ve biraz peynir yedim
öğlen işyerinde çorba çok az makarna ve az bi tavuk yedim sizce nasıl ama sanki acıktım gibi
Bi hisimla kalktim yurudum geldim. Ay ne guzel ya kalabalik falan. Illa ki biraz yeniyor kuzum bi sey olmaz allahin izniyle hareket de cok ediyorsundurve aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp![]()
ayyyy nerdeee biliosun ya borc cok
Canim cok sanssizlik yasamissin :/ ikinci umarim cabucak olur ve kolaycacik dogar
Ayyyy iyi kurtarmissin canim aktayardayi okuyunca tirstim :///
Hadi kolay gelsin bereketli olsun :)
O zaman once saglik deyip kilo almayacaksiniz burda soz ver bize, sonra bozama![]()
tatlım kendini strese sokma böyle bir ortamda tabiki olacak kaçamaklar yılda kaç kere böyle ortamda bulunuyoruz kive aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp![]()
Hemencecik menu paylasimi yapayim. Regl oldum ama yine duzenim ayni sahur iftar olarak yapiyorum. Sahurda bir dilim borek birporsiyon karpuz. Iftarda 4 adet mucver yarim bardak fanta ve bir gofret. Spor da ayni 100 sguat 1.5 saat yuruyus. Nasil kizlar biraz karbonhidrat agirlikli sanki demi tamm yarin duzeltcem insaallah
seni kararlı görmek çok güzel kararlı olmak işin yarısı kardeşinle birlikte bol bol yürüyüş yapınAyyy tabiki soz veriyorum canim. Bu sene farkli olsun dimi ama
bu demek ki artık birşeyleri değiştiriyorsun sonuçta bir tabakta yesen bir çatalta yesen aynı tadı alacaksınBen agzimi tatliya surdum mu gerisi geliyor o yuzden zorlaniyirummmm...
ama 1 catal alip birakmayi öğreniyorum bu ara bugun basarili idim
bu demek ki artık birşeyleri değiştiriyorsun sonuçta bir tabakta yesen bir çatalta yesen aynı tadı alacaksın
seni kararlı görmek çok güzel kararlı olmak işin yarısı kardeşinle birlikte bol bol yürüyüş yapın
ne güzel sürekli insanlardan seni motive etmelerini istemektense kendini motive edebilirsin süper bende bugün tişört aldım kızımada oldu o biraz salaş giyiyor aynı bedende kıyafetleri giymek çok hoşuma gitti bende gittim 40 dk yürüdümEvet canim ya surekli kendime bunu söylüyorum zaten...
ve kendime dun aldigim xl tişört genis geldi. O kadar sevindim ki. Cidden bunun tadi o tatlilardan daha güzel
ne güzel sürekli insanlardan seni motive etmelerini istemektense kendini motive edebilirsin süper bende bugün tişört aldım kızımada oldu o biraz salaş giyiyor aynı bedende kıyafetleri giymek çok hoşuma gitti bende gittim 40 dk yürüdüm
ne güzel sürekli insanlardan seni motive etmelerini istemektense kendini motive edebilirsin süper bende bugün tişört aldım kızımada oldu o biraz salaş giyiyor aynı bedende kıyafetleri giymek çok hoşuma gitti bende gittim 40 dk yürüdüm