• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne güzel sürekli insanlardan seni motive etmelerini istemektense kendini motive edebilirsin süper bende bugün tişört aldım kızımada oldu o biraz salaş giyiyor aynı bedende kıyafetleri giymek çok hoşuma gitti bende gittim 40 dk yürüdüm
Ne güzel maaşallah rabbim bana da nasip etsin öyle ya

Tambakcım sende diyete başladığım günlerdeki azmi görüyorum son bir haftadr ve bu beni çok heyecanlandırıyor.

Ayyy ben de bir heyecanliyim ki sorma gitsin yaaa.... kendime surekli dayan diyorum. Kilolar gittikce daha da hirslaniyorum....
Ikinci bir su ornegi olacagim bu topikte insallah bende.... 4 ay cabucak gecsede 66 ola
sam diyorum. Bu sefer de 62 icin yola ciksam diyorum. Kisa surede kavusacagima inanıyorum

Ayyy ben de senin gibi olmak isterdim. Kizim buyuse de onun yanin da çıtır olsam. Ablan mi falan deseler ne guzel olur yaaaa.....
motivasyon gitti mi beni 2 hafta geriye atiyor o yuzden motivasyonu yuksek tutmak lazim dimi ama... kisa zaman da hedefine ulasacaksin eminim buna istikrarli gidiyorsun sende
zaman okadar çabuk geçiyorki birde bakmışın çocukların yanında civciv gibi kalıyorsun şuanda en kısa boylu benim herkes 1,70 üzeri çıtır anne olmanın tadı bir başkaymış yemekle ölçülemez buda reklam gibi oldu
Tambakcım sende diyete başladığım günlerdeki azmi görüyorum son bir haftadr ve bu beni çok heyecanlandırıyor.
su haklı 7 li rakamları gördüğünde daha azimli olacaksın

zaman okadar çabuk geçiyorki birde bakmışın çocukların yanında civciv gibi kalıyorsun şuanda en kısa boylu benim herkes 1,70 üzeri çıtır anne olmanın tadı bir başkaymış yemekle ölçülemez buda reklam gibi oldu

su haklı 7 li rakamları gördüğünde daha azimli olacaksın

Ben de onu tatmak istiyorum.
zaten 70lere insem takir takir gidecek gibi geliyor hepsi nedense:)))

Ayyy ben de bir heyecanliyim ki sorma gitsin yaaa.... kendime surekli dayan diyorum. Kilolar gittikce daha da hirslaniyorum....
Ikinci bir su ornegi olacagim bu topikte insallah bende.... 4 ay cabucak gecsede 66 ola
sam diyorum. Bu sefer de 62 icin yola ciksam diyorum. Kisa surede kavusacagima inanıyorum
Öyle de olacak zaten senden tek bir ricam var orada olsun memleketine gittiğinde olsun 1 3 5 kaç gün bozmuş olursan ol diyeti isterse 5 kilo akmış görün tartıda hiç fark etmez kaldığın yerden aynı hırsla devam et

aynen öyle girdiğin mağzadan yüzün asık çıkmayacasın sonrada iştahın azalacak ve artık sağlıklı besleneceksin

Dusunmesi bile güzel . Beni heyecanlandirdin.3xl giydigim zamanlari biliyorum o da begenmeyerek mecburiyetten aldiklarim.
o magzalardan agzim kulaklarimda cikacam az kaldi

Öyle de olacak zaten senden tek bir ricam var orada olsun memleketine gittiğinde olsun 1 3 5 kaç gün bozmuş olursan ol diyeti isterse 5 kilo akmış görün tartıda hiç fark etmez kaldığın yerden aynı hırsla devam et

Insallah canim 1 senedir hic pes etmedim bozdum basladim oylelikle 11 kg vermisim ven bile sok oluyorum nasil gitti o kadar kilo diye.
artik sıkı asılma zamani.memlekette dikkat edecem tabiki ama vazgecilmezlerim de olacak sadece saatine dikkat ederim onlarda da

bak buraya yazıyorum hatta bol gelecek birde tatilat yaptıracaksın

Insallah canim iyiki vaarsiniz....

Size göre beden yok 44 ten yukarı satmıyoruz bu size dar gelir... nefret etmiştim bu cümlelerden

Ah ah ben magzalara girip çıkıyorum. Yazik esim de bana almak istiyor ama yok ki olmuyor ki alsin garibim

Insallah canim 1 senedir hic pes etmedim bozdum basladim oylelikle 11 kg vermisim ven bile sok oluyorum nasil gitti o kadar kilo diye.
artik sıkı asılma zamani.memlekette dikkat edecem tabiki ama vazgecilmezlerim de olacak sadece saatine dikkat ederim onlarda da
sonuçta insanız tabiki olacak onları küçük hilelerle dengelemek gerek ozaman hiç zorun yaşamazsın

Insallah canim iyiki vaarsiniz....

Ah ah ben magzalara girip çıkıyorum. Yazik esim de bana almak istiyor ama yok ki olmuyor ki alsin garibim
sorma eşim benden çok uğraşıyordu moralim bozulmasın diye parayıda dökse yine olmuyordu gariplerimi biraz rahat ettirelim allah onlardan razı olsun kin bukadar naz çeker demi

IMG-20150707-WA0014-1.webp

Back
X