- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 47
canım zor durumun , bence yuvanı yinede kurtar sen kocana sinir olma derim . Gecım sıkıntısıda insanın birbirine düşman ediyor , su cilt sorunun bitsın çocukları bırak annene yada kayınvalidene hemen iş bul kendıne , nitelıklı kadınsın en verimli cağlarında bu kadar sıkıntı içinde evde oturup kocandan para bekleme derim, dua et allah yardım eder , inan en zor zamanlarda allah yardım edıyor .bana söylediği ha bire birşeyler istiyormuşum.yok fatura, yok şu bitti bu bitti diyordun diyor.ya dedim kime diyeceğim?sonra diyor ben anama giderim başımın çaresine bakarım.e boşa o zaman da başımda koca niyetine korkuluk tutmayayım.iki evladı var hala lay lay lom peşinde.sabır taşım çatladı.her hareketine sinir oluyorum.
evlendiğimizin ilk bir senesi çok azimliydi, sanah 5,5 kalkardık.erkenden işine giderdi.sonra o patronu 1 yıl daha parasız çalıştırdı bunu.sonra davalık olduk.2 yıl daha orada burada çalıştı ama istikrarlı değil, heryerde alacak bırakarak.sonra iş açtı, iflas etti.3 yıldır da haciz kağıtları gelip duruyor, adam iş beğenmiyor.3 yılda bir iş yerinde en fazla 6 ay çalışmışlığı var.gir çık gir çık olmazki diyorum.bi gir sebat et yok.patlayacağım yakında sinirden.