• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

bana söylediği ha bire birşeyler istiyormuşum.yok fatura, yok şu bitti bu bitti diyordun diyor.ya dedim kime diyeceğim?sonra diyor ben anama giderim başımın çaresine bakarım.e boşa o zaman da başımda koca niyetine korkuluk tutmayayım.iki evladı var hala lay lay lom peşinde.sabır taşım çatladı.her hareketine sinir oluyorum.
evlendiğimizin ilk bir senesi çok azimliydi, sanah 5,5 kalkardık.erkenden işine giderdi.sonra o patronu 1 yıl daha parasız çalıştırdı bunu.sonra davalık olduk.2 yıl daha orada burada çalıştı ama istikrarlı değil, heryerde alacak bırakarak.sonra iş açtı, iflas etti.3 yıldır da haciz kağıtları gelip duruyor, adam iş beğenmiyor.3 yılda bir iş yerinde en fazla 6 ay çalışmışlığı var.gir çık gir çık olmazki diyorum.bi gir sebat et yok.patlayacağım yakında sinirden.
canım zor durumun , bence yuvanı yinede kurtar sen kocana sinir olma derim . Gecım sıkıntısıda insanın birbirine düşman ediyor , su cilt sorunun bitsın çocukları bırak annene yada kayınvalidene hemen iş bul kendıne , nitelıklı kadınsın en verimli cağlarında bu kadar sıkıntı içinde evde oturup kocandan para bekleme derim, dua et allah yardım eder , inan en zor zamanlarda allah yardım edıyor .

tabiki yazarım faydası olursa çok mutlu olurum
ben öncelikle kalori hesabıyla kilo verdi 16 kilo bu şekilde gitti
yalnız bunu yaparken kesinlikle sağlıklı beslenmek gerekiyor eğer tatlı ve hamurişi işin içine girerse kilo veremiyorsun yada göbek kalıyor
öncelikle kendime bir mutfak tartısı oladım ve porsiyonları ayarladım yemekleri 150-200 gr arasında sınırladım
ilk zamanlar posiyonlarımın en büyük boy olduğunu anladım meğerse 1porsiyon demek bildiğim porsiyon değilmiş
evde yemek yaparken çok yağ kulladığımıda anladım şimdi daha sağlıklı besleniyorlar
tatlı ve lif için meyveleri kullanıyorum günlük 300 gr tüketiyorum meyveye çok dikkat etmek gerekiyor fazla kaçırdığı anda kalori alıp başını gidiyor
günlük yoğurt yiyorum
tatlı yemediğim için hiç tatlı krizine girmiyorum ani açıkmalar bende yok kan şekerimde ani dalgalanmalar olmuyor bu işin en güzel tarafı
günlük 2 lt su içiyorum bu bana yetiyor
salataları 1-1,5 porsiyon la sınırlandırıyorum bu çok işime yaradı çünkü zamanla mide kapasitemin azaldığını hissetim ki bu çok güzel ilk zamanlar karnım doysun daha çok yerim diye çok yiyordum midem küşülmüyordu kapasite aynı bende bu yolu denedim işe yaradı
mutfak tartısı gözünü korkutmasın zamanla tartmadan porsiyonlarını anlayabiliyorsun
günlük aldığım kaloriye gelince ben 800- 1000 arasında tutuyorum bu bana iyigeliyor tabiki size az gelir
günlük ihtiyacınızın ne kadar olduğunu hesaplayıp emziren annelerin +800 kalori eklemesi gerekiyor ben günlük 100-150 gr verecek şekilde oradan ayarlıyorum çoğunuz biliyorsunuzdur da ben diyet arkadaşım adlı siteden takip ediyorum
kusura bakmayın biraz fazla olmuş
canım güzel bir çizgi tutturmuşlar. olayın teması kararlılık onu anladım, o siteye bende baktım yalnız bu ara bakamıyorum ramazandan sonra tekrar kalori hesabına geçicem. sporumu da yapıcam. mutfak tartısı şuan için mümkün değil ama çeyizi e almayı düşünüyorum.
paylaşımın için çok sağol canım. birbirimize böyle örnek oluyorum çok mutlu oluyorum :)

80 grubunun 1. si T tatlitambak
-3.700 gr
70 grubunun 1. si marbel marbel
-1.400 gr
60 grubunun 1. si @fatmazhrgvss
-0.700 gr
50 grubunun 1. si @SEDAU
-0.800 gr

Mutfak tartısı almayı ertelediğimden beri kilo aldım :KK70:Şaka bi yana yediğimizin ne kadar çok olduğunu biliyoruz ama belki tartıdaki rakam gözümüze batınca motive edici olur evet başta ben de salatayı cacığı çok yiyodum kalorisi az diye ama bu kez de mide küçülmüyo haklısın diyet arkadaşıma bu hafta girdiğimde ekranı çok farklı buldum kullanmak zor geldi sizde de öyle mi?
ilk günler zorlandım site yöneticileri bazı düzenlemeler yaptılar şimdi daha iyi olduğunu düşünüyor

canım bebek ultrasonda 1 hafta oncesı 3200 gorunuyordu , doktor çatıma falan baktı sorun yok dedi , zaten sorun olur sezeryan dese tutturmazdım , ama herkes normal doğum öve öve bitiremiyor , sonra bebek dogdu 3880 , kesi yapmasına rağmen doktorum makata kadar hatta makat ortasına kadar diyim yırtıldım , çok kötüydü , geçti gıttı ama cok zor günler gecırdım . Hala da doktor ilerde dışkını tutamama riski var diye egzersızler verdı , tabı once korkup yapıyorsun sonra bıraktım , aslında yapmak lazım . Çok sukur ıyıyım sımdı ama ne olur bılınmez .

Canim ara ara olsa da egzersizlerini yap. Bu sana kazanc saglar.kaslarini kuvvetlendirir.
cok zor olmuştur ayyy neysegi gecti gitti. Ikinciden korkman normal tabi o kadar yırtılınca

evet canım çocuklar doğunca işten ayrıldım.işletme mezunuyum.muhasebe, satınalma tecrübelerim var.afedersin ben kendime güvenmesem çocuk sahibi olmak istemezdim.aslında şimdi çalışıyor olacaktım ama 6 ay cilt tedavisi görmem gerekiyor.ha bire hastanedeyim.o nedenle erteledim.bir de artık bana şöyle geliyor ben çocuklarımı kreşe vereceğim, tedavimi yarım bırakacağım, e ben işe girince koca daha bir rahatlayacak.evde yatacak belki.düşüncesi bile zoruma gidiyor.kaç kez kavga ettik diyorum erken kalkan yol alır.neymiş gece uyuyamıyormuş.diyorum gece uyuyamadın ama sabah erken kalk iş ara bak akşamına nasıl uykun gelecek.evde yatıyor sinirimi bozuyor.geçen gün uyuyakalmışım iftara yakındı.dolmanın dibi tutmuş, kızlar kendi aleminde bir uyandım adam yatak odasına kapanmış telefonla oynuyor.ya dedim başımıza bir iş gelse çocuklarına sahip çıksaydın bari.ev yanacak belki kızlar balkona çıkacak Allah korusun düşecek.adam uyumasaydın, ne yaptın da yoruldun diyor bana hesap soruyor.o gün anasına gitti işte.terketmekle de korkmuyor, kirayı ödeyemeyip evsiz kalmaktan da kokmuyor.gidersen git kızlarımı alamazsın, yok ev sahibi kovarsa diyorum anamın yanına yerleşiriz, yok çadır kurarız.elektrik kesilecek diyorum eskiden insanlar napıyormuş kesilsin diyor.yazsam roman olur herhalde.canım çok sıkkın kusuruma bakma.

canım çocuklar olmasa bırak gittiği yerde kalsın derdim ama kayınvalidenle konuşabiliyorsan konuş yüz vermesinler, onlara gitmek kalmak gibi bi şansı olduğunu düşünmesin yoksa ömrü billah böyle anasının koynundaki çocuk gibi davranmaya devam eder. işin zormuş allah kolaylık versin güzelim

Canim ara ara olsa da egzersizlerini yap. Bu sana kazanc saglar.kaslarini kuvvetlendirir.
cok zor olmuştur ayyy neysegi gecti gitti. Ikinciden korkman normal tabi o kadar yırtılınca

ayyyy ben bile korktum, sıkı sıkı kapattım bacakları :(

canım çocuklar olmasa bırak gittiği yerde kalsın derdim ama kayınvalidenle konuşabiliyorsan konuş yüz vermesinler, onlara gitmek kalmak gibi bi şansı olduğunu düşünmesin yoksa ömrü billah böyle anasının koynundaki çocuk gibi davranmaya devam eder. işin zormuş allah kolaylık versin güzelim

ayyyy ben bile korktum, sıkı sıkı kapattım bacakları :KK43:

Korkma canim yaaa her insanin dogumu bir olmuyor. Hatta ayni kisinin her dogumu farkli oluyor. O zor oldu diye digerleri de zor olacak diye birsey yok. Ama o kadar acidan sonra o minigin sana verdigi mutlulugu yasattigi heyecani dunyada hicbirsey de bulamazsin inan bana....
bitirin artik su borçlari da teyze olalim

ayyyy ben bile korktum, sıkı sıkı kapattım bacakları :KK43:
canım hıc korkma , benım annem 4 doğum yaptı , hepsı evde doğumların kesi bile yok , yanı en ufak yırtılma bile yok , doğumdan sonra bildiğin normal işine devam ediyor , kardesım sezeryan doğurdu , 1 hafta geçmeden toparlandı işinin basına dondu , benimki biraz aksilik sanırım , ultrasonda doktor kg mı yanlış hesapladı bence onun etkısıyle böyle oldu :( sen bunu dıkkate alma

canım nerdeyim, ne yapıyorum ben bile bilmiyorum.evde huzur yok.kafam bir dünya.sevgili kocam bir türlü bir iş bulup başlayamadı.bu yetmezmiş gibi evde yardım istesem söyleniyor.ama yan gelip yatmayı iyi biliyor.4 aydır artık tak dedi canıma.zaten geçen gün tartıştık.annesine gitti!! ben gitmiyorum anama ona ne oluyorsa.ama az kaldı çekip gidesim var bu evden..
Üzüldümm bu zamanda geçinebilmek çok zor hele çocuklarla daha da zor bazen biz de yaşıyoruz inşallah bir an önce rahatlarsınız.

benimki biraz zor oldu tatlım , keşke sezeryan yapsaydım dedım ama işte çok takılmıştım normal olsun diye o dönemde bebek 4 kg ma yakındı , zaten benim ufak tefek bir yapıp var , bebekte iri olunca cok sıkıntı yasadım , çok yırtılınca , çok fazla dikişlerim oldu , makat bölgesınde olduğu ıcın tabi iltihaplandı , tekrar yapılmak zorunda kaldı , iyileşmem , oturmam çok zaman aldı . Çok problemli bir donemdi ama bitti cok şukur
Maaşallahh benim kızım 3.150 ydi senin gerçekten zor olmuş 2. de olursa sezeryan olursun çok dikkat etmediğim halde problem yaşamadım gerçekten.

valla bana göre sorumsuz.lafta hep bizi düşünüyor, bizim için uğraşıyor.ama orası öyle değil.kiradayız senin 200 eksik 100 fazla deyip iş beğenmeme lüksün yok ki.4 aydır aileler veriyor kirayı faturaları mutfağı karşılıyorlar.ben el açar gibi istemeye mahkum ediyor.
evet severek evlendik ama doğru düzgün çalışma hayatı olamadı.gözü yükseklerde.daha çok kazanma derdinde.yeri geldi 1500 maaşı beğenmedi şimdi asgari ücrette olsa iş bulup gireyim diyor.o kadar aydır aklı nerdeydi.evde şu işe yardım edermisin desem yorgunum diyor.ah be güzelim sabaha kadar oturup akşam 18 de iş aramaya çıkılır mı?bu neyin yorgunluğu.başını ağrıtıyorum öyle doldum ki..
Düşünme öyle bazı şeyler çok samimi olduğun insanlara bile anlatılmıyo insan birileriyle paylaşmak istiyo ama bazı şeyleri.

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aktif bi siteye ihtiyacım var motivasyon için 78 kiloyum ve 1.50 boyum mvar bana göre cok fazla bu bu yarışma nasıl oluyo beni bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler
burada birbirimizi takip ediyoruz. yediklerimi içtiklrrimixi. aşırı bir durum varsa uyarıyoruz. pazartesileri bildirim yapıyoruz en kilo vereni belirleyip haftanın birincisini seçiyoruz. istikrar bekliyoruz. aktif olmanı tercih ediyoruz.

canım hıc korkma , benım annem 4 doğum yaptı , hepsı evde doğumların kesi bile yok , yanı en ufak yırtılma bile yok , doğumdan sonra bildiğin normal işine devam ediyor , kardesım sezeryan doğurdu , 1 hafta geçmeden toparlandı işinin basına dondu , benimki biraz aksilik sanırım , ultrasonda doktor kg mı yanlış hesapladı bence onun etkısıyle böyle oldu :KK43: sen bunu dıkkate alma
canım devlette benim bebegede 3.400 dediler emin olmadan. ayni gun sevk edildim tansiyon sebebi ıle unv hastanesine
ve yine ayni gun sezeryanla 4 200 bebek doğdu. oradaki doktor dogru bildi parcalanir sezeryana alacaz dedi bana sormadi cok şükür normal olmadı

Selamun aleykum kizlarrr nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Yemekler hazir bi spor kaldi onu da yattim kaldim kalkamiyorum biriniz kollarimdan biriniz ayaklarimdan tutup attiriverin asagi beni alti ustu 6. katta oturuyorum:))
ve aleyküm selam sahsen regl karin agrisi oturyorum. aksamda misafr var cok davet edildik. sira bizde ev şen olacak bayrama kadar. bu arada kalabalikta azicik yiyorum. kendine bi su serp :p

Back
X