senin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)canım ben burayada takılmayınca tamamen diyeti bıraktım , hafif yemekte degıl herseyı cok tükettim , bırde 2 hafta kadar tartılmadım , tartılmayınca zaten her şeyın koptuğu nokta , Allahtan sbedencım için kılo bıldırımı yapmak ıcın tartıldımda farkına vardım , lanet kılolar hemen yapışıyor , verirken canımız çıkıyor , dikkat etmedıkmı geliyor hemen
Arkadaşlar da yazmış, görmedim. Leslie= walk at homeWalk at home öneririm, YouTube da bulabilirsin
naneyi yedikkteşekkür ederim :) idealime kavuşmak istiyorum ben de. inanırsak olacak. vazgeçmeyelim :) bi de ramazan yaklaşıyor.milletimizin ramazanı meşhurdur donatılır sofralaronu yapmazsak ya da yaptığımızı yemezsek çok mutlu oluruz
Bitki çayından birşey olmaz diyerek aldım teslimi bir günde yaptılar nakit ödeme yaptım ve çaydan memnumum şişkinliğimi aldı, kiloları gram gram vermeye de başladım :)reklamı çok dönüyor ben güvenemedm aöçıkcası
ben dibini yaptım kaçamağın bugünKacamaklara son veriyoruz kizlar...
bu topikte kacamak yapmak yok dimedik mi...
bakalim yarın tutabilecek misiniz kendinizi
ben dibini yaptım kaçamağın bugünakşam on olmuş hala çikolatalı kek yiyip çay höpürtediyordum. ama kızlar farklı şehir ve yıllardır görmediğim akraba ziyaretleri, napimmm
Teşekkürler canim onada bakayım evde spor yapmadan sadece yemeyerek kilo vermek güçWalk at home öneririm, YouTube da bulabilirsin
Bende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diyeGune _800 ile baslafim e ilk gun normal
ben hergun tatiliyorum yoksa tartiliyorum s beden yazmamin sakincasi varmi her gun
Günaydın canım, o çarşı yorgunluğu hiç bişeye benzemiyor. Allah kolaylık versin.Günaydın fit olma yolundaki arkadaşlarım! !! Ben klasik kuru kayısı ve suyumla başladım yine. Bugün kendimi dışarı atacağım, hafta sonu düğün var alışveriş yapmam lazım. Tempolu olmasada çok yuruyecegim umarım bi faydası olur.
Canim diyetisyene ilk gittiğimde bana bi karışim çay yazmıştı. Içinde mate, yeşil çay, tane karabiber, ıhlamur falan. 10 gün içtim. Istahim falan hiç kesilmedi. Metabolizmayi hızlandırır mutlaka ama istah konusu sıkıntılı. Benim istahimi kesebilecek birsey yoktur sanirimBu arada mate çayını da hemen not aldım akşam marketten temin edeceğim hemen, benimde iştahımın kesilmesi gerek herkes gibi
evet canım öyle oluyor. leslie zevkli ama, benim kızım da benimle birlikte yapıyor, eğlenceli oluyo...Teşekkürler canim onada bakayım evde spor yapmadan sadece yemeyerek kilo vermek güç
ben de hergün tartılıyorum. -- çıkınca iyi de, +100 g bile çok moral bozuyo. aslında en iyisi haftalık tartılmak ama yapamıyozBende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diye
:)) En iştah kesici şey sanırım kendimizde, irademize sahip çıkmakta..Zamanla midede küçülüp isteyemeyecek inşallahCanim diyetisyene ilk gittiğimde bana bi karışim çay yazmıştı. Içinde mate, yeşil çay, tane karabiber, ıhlamur falan. 10 gün içtim. Istahim falan hiç kesilmedi. Metabolizmayi hızlandırır mutlaka ama istah konusu sıkıntılı. Benim istahimi kesebilecek birsey yoktur sanirim
sevindim senin adına instagramda sürekli reklamı dönüyor bende de acaba mı oluşturdu. daha çok gitsin kilolalar:)Bitki çayından birşey olmaz diyerek aldım teslimi bir günde yaptılar nakit ödeme yaptım ve çaydan memnumum şişkinliğimi aldı, kiloları gram gram vermeye de başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?