♥haftalık kilo verme yarışması♥

senin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)

Bugün güzel şeyler yaptım arkadaşlar, sabah 1 bardak sütle yarım armut yedim. Öğlen çorba içtim, salata, yoğurt ve biraz kabak yemeği, akşam da minik tabağım var kırmızı köz biber yanında biraz yoğurt iki-üç yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı. Akşam yemekten bir-iki saat sonra biraz aradut, ve şimdi bir bardak süt yatıyorum. Bir de nihayet bugün 1,5 saatlik sporumu 20 dk sı koşu, geri kalanı tempolu yürütyüş olarak tamamladım. İçim çok rhat, motivasyon artmaya başladı.

Kacamaklara son veriyoruz kizlar...
bu topikte kacamak yapmak yok dimedik mi...

bakalim yarın tutabilecek misiniz kendinizi
ben dibini yaptım kaçamağın bugün akşam on olmuş hala çikolatalı kek yiyip çay höpürtediyordum. ama kızlar farklı şehir ve yıllardır görmediğim akraba ziyaretleri, napimmm

Günaydın kızlar,maşallah herkes çok hevesli ve azimli, motivede 10 numara Umarım herkes iadeal kilosuna gelene kadar böyle devam eder. Dün tam düzen oturtamadım ama bugün oturacak inşallah,dünki menümü yazayım

Sabah
yarım dilim ekmek
patates kızartması 6 çatala
3 dilim domates
2 adet zeytin

Ara
3 çubuk kraker

Öğle
3 dilim kıymalı pide

Ara
az şekerli türk kahvesi

Akşam
2 dilim peynirli börek
salata
1 çk reçel

3 lt su, 2 sb form çay

Gune _800 ile baslafim e ilk gun normal
ben hergun tatiliyorum yoksa tartiliyorum s beden yazmamin sakincasi varmi her gun
Bende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diye

Günaydın canım, o çarşı yorgunluğu hiç bişeye benzemiyor. Allah kolaylık versin.

Bu arada mate çayını da hemen not aldım akşam marketten temin edeceğim hemen, benimde iştahımın kesilmesi gerek herkes gibi
Canim diyetisyene ilk gittiğimde bana bi karışim çay yazmıştı. Içinde mate, yeşil çay, tane karabiber, ıhlamur falan. 10 gün içtim. Istahim falan hiç kesilmedi. Metabolizmayi hızlandırır mutlaka ama istah konusu sıkıntılı. Benim istahimi kesebilecek birsey yoktur sanirim

Teşekkürler canim onada bakayım evde spor yapmadan sadece yemeyerek kilo vermek güç
evet canım öyle oluyor. leslie zevkli ama, benim kızım da benimle birlikte yapıyor, eğlenceli oluyo...
benim gibi sporla alakasız bi insanın yapabildiği tek şey.. genelde günlük 2 mile yapıyodum, buaralar 3 mile e çıkardım

ben de hergün tartılıyorum. -- çıkınca iyi de, +100 g bile çok moral bozuyo. aslında en iyisi haftalık tartılmak ama yapamıyoz

:)) En iştah kesici şey sanırım kendimizde, irademize sahip çıkmakta..Zamanla midede küçülüp isteyemeyecek inşallah

Bitki çayından birşey olmaz diyerek aldım teslimi bir günde yaptılar nakit ödeme yaptım ve çaydan memnumum şişkinliğimi aldı, kiloları gram gram vermeye de başladım :)
sevindim senin adına instagramda sürekli reklamı dönüyor bende de acaba mı oluşturdu. daha çok gitsin kilolalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…