♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayirli gunler kizlaaarrrrr hava mukemmel tam sporluk

biz çalışıoz, kapalı alandayız

Aynen bende canim cqy kahve asigiyim ama sekersiz sutsuz icerim ohh misss

bende yaaaa, illa 1 kupa şekersiz sütsüz sek içicem gün içinde. şekerli midemi bulandırıyor,sütü de tek başına seviyorum

MENÜN COK GUZELMIS CANIM

biz çalışıoz, kapalı alandayız

bende yaaaa, illa 1 kupa şekersiz sütsüz sek içicem gün içinde. şekerli midemi bulandırıyor,sütü de tek başına seviyorum
ya ben de her gün bir tane 2si birarada içiyorum, aslında sağlıklı değil biliyorum ama. hem çok tok tutuyo hem de pratik oluyo...
şekersiz çayı, bitki çaylarını ben de seviyorum

MENÜN COK GUZELMIS CANIM

sağol canımmm

ya ben de her gün bir tane 2si birarada içiyorum, aslında sağlıklı değil biliyorum ama. hem çok tok tutuyo hem de pratik oluyo...
şekersiz çayı, bitki çaylarını ben de seviyorum

ya azıcık sütle denesen, en azından ne içtiğini bilirsin. bana çok sağlıksız geliyo 2 si 1 aradalar, yine sen bilirsin tabi ki

sağol canımmm

ya azıcık sütle denesen, en azından ne içtiğini bilirsin. bana çok sağlıksız geliyo 2 si 1 aradalar, yine sen bilirsin tabi ki
krema hem kalorili hemde sağlıksız tatlım , katılıyorum, az yağlı sütle içilebilir tadı aynı

Bence eti burçak al yulaflı hem tatlı ihtiyacını da gideriyo çok da yemiyosun çayın yanında 1-2 tane

Aynenn göğüs göbek gitti basen bacak aynen durmakta :)

Mantıklııı ben tv karşısında bazen bacak hareketi yapıyorum zararlı mı acabaaa.

sağol canımmm

doğru ama iş yerinde öyle sütlü hazırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…