- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 46
bence daha güzel bir kaçamak olamaz , hafta sonu kahvaltıları özel , ayrıca aksam onu toere etme sansın olurben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence daha güzel bir kaçamak olamaz , hafta sonu kahvaltıları özel , ayrıca aksam onu toere etme sansın olurben haftasonu kahvaltılarına saklıyorum hakkımı olur mu? olmaz derseniz kaçarım topikten haaaaaa![]()
walla zaten vazgeçemem 5,5 kiloyu haftaiçi dikkat edip haftasonu hunharca yiyerek verdimbence daha güzel bir kaçamak olamaz , hafta sonu kahvaltıları özel , ayrıca aksam onu toere etme sansın olur
Hafta içi işte olunca kızıma yapamadığım herşeyi hafta sonu yapıyodum ama maalesef o değil de ben yiyodumAYNI BEN
kaç yasındasın tatlım , ben 37 yasında olduğum ıcın hafta sonu tamamen ipin ucu kaçınca hafta ıcı dıkkat etsemde kılo korumuş oluyorum sadece , metabolızmem yavaş çalışıyor sanırım , benım hafta sonuda 1 ogun dışında buda kahvaltı bence en mantıklısı kaçırmamam lazım ,walla zaten vazgeçemem 5,5 kiloyu haftaiçi dikkat edip haftasonu hunharca yiyerek verdim
şimdi yarışmadayız diye sadece kayfaltıya çektim hakkımı![]()
VALLA BRAVO, İDOLÜMSÜN ARTIK ARKADAŞIM, NE KADAR AZ KİLO ALMIŞSIN.Bozulma tatlim. Kilo vermekse gayemiz. Birbirimize gercekleri soylemeliyiz.
yok erken yedik eritiriz. Bir dilimden birsey olmaz gibi seyler bizim bahanemiz oluyor rahat oluyoruz. Ama kilo verme sürecinin verimli olmasini istiyorsak sabretmeliyiz.
ozeliikle sen gebelik dusundugun icin tatlim. Ikinci gebeligimi 85 ilegebe kalip 91.5 ile tamamladim.
Bence yapma en azından bir hafta yaa kimse açlıktan ölmüyo dimi :)O pişmiş mi diye bakmalar yokmu....bi yarım porsiyon yiyor bazen insan. Benimde canım haşhaşlı tatlidan çekiyor ya şeytan durtuyor akşam yap diye. Ama asla asla yemeyecegim
Ben de ayni sekilde yasadigim icin bir yerden sonra aman be hayatim boyu boyle mi olacak diyip biraktigim icin bu sefer boyle yapiyorum. Kendini kastigin zamanlara gore Yavas veriliyor ama aklinda kalmiyor hicbir sey. Ilk firsatta sunu agzima atmaliyimm dusuncesi olmuyor en azindan. Obur turlu yemek icin yasiyordum ben resmen. Dengeyi kurduktan sonra gerisi geliyor. Ha eger "ben super iradeliyim hayat boyu da gayet dikkat edebilirim kendime guveniyorum" diyip boyle devam eden varsa da onunde saygiyla egiliyorum. Cunku bende o irade yok iste illa ki bir yerden sonra gidiyor bikiyorum. Eninde sonunda bir seyleri deli gibi tikinirken buluyorum kendimiaynı düşüncedeyim tatlım , birebir tecrübede ettım , bence az da olsa tadına bakmalı ,azar azar kendıni kasmadan arada kendine ödüller vererek devam etmeli , önemli olan kısa surede tolere etmek ve istikrarlı ilerleyebilmek , yoksa gerçekten bir sure sonra diyet sıkıyor ve ipin ucu kaçıyor
Ne güzel cevaplamışsın DOST ACI SÖYLERRBozulma tatlim. Kilo vermekse gayemiz. Birbirimize gercekleri soylemeliyiz.
yok erken yedik eritiriz. Bir dilimden birsey olmaz gibi seyler bizim bahanemiz oluyor rahat oluyoruz. Ama kilo verme sürecinin verimli olmasini istiyorsak sabretmeliyiz.
ozeliikle sen gebelik dusundugun icin tatlim. Ikinci gebeligimi 85 ilegebe kalip 91.5 ile tamamladim.
Hafta içi işte olunca kızıma yapamadığım herşeyi hafta sonu yapıyodum ama maalesef o değil de ben yiyodum
Bu haftasonu yapmadım ama dışarı çıkıp birlikte yürüdük simit aldık ona yedirdim kendim de yemedim.
kaç yasındasın tatlım , ben 37 yasında olduğum ıcın hafta sonu tamamen ipin ucu kaçınca hafta ıcı dıkkat etsemde kılo korumuş oluyorum sadece , metabolızmem yavaş çalışıyor sanırım , benım hafta sonuda 1 ogun dışında buda kahvaltı bence en mantıklısı kaçırmamam lazım ,
Ben de 38 : (kac yasındasın Marbel ? ben 37 yasındayım ,
Bence bol bol su iç canın hiçbirşey içmek istemiyo sonra :)Canım bir kola çekti bi daha çekti offff.Kızlar çok bunaldım, elim ayağım şişti içten içe yanıyorum, yine yaz geldi benim sıkıntılarda beraberinde geldi. Napacam ben yaa![]()
Ben yasaklari ve bu kadar kasmayi zararli buluyorum canim. Sonrasinda istedigin kiloya gelince saldiriveriyorsun. Onun icin cani istediyse tadimlik olarak ve tika basa tok degilken yemeli diye dusunuyorum. Zamani etkiler belki ama hic degilse boyle alisirsa verdigi kilolari geri almaz ilerde cunku bundan sonra tadimlik olarak yemeyi ogrenmis oluyor vucut. Yedikten sonra ah vah etmenin anlami yok. Tamam olabilir bu defalik boyle oldu diyip devam etmeyi ogrenmek lazim diye dusunuyorum.
Yakın yaslardayız desene Denızcım :)Ben de 38 : (
aynıyız canım seninle bende öyleyim maalesef katı yaptığım zaman cok etkılenıyorum gözüm donuyor resmenBen de ayni sekilde yasadigim icin bir yerden sonra aman be hayatim boyu boyle mi olacak diyip biraktigim icin bu sefer boyle yapiyorum. Kendini kastigin zamanlara gore Yavas veriliyor ama aklinda kalmiyor hicbir sey. Ilk firsatta sunu agzima atmaliyimm dusuncesi olmuyor en azindan. Obur turlu yemek icin yasiyordum ben resmen. Dengeyi kurduktan sonra gerisi geliyor. Ha eger "ben super iradeliyim hayat boyu da gayet dikkat edebilirim kendime guveniyorum" diyip boyle devam eden varsa da onunde saygiyla egiliyorum. Cunku bende o irade yok iste illa ki bir yerden sonra gidiyor bikiyorum. Eninde sonunda bir seyleri deli gibi tikinirken buluyorum kendimi
5Te 5 yaptim mesela bir kez yapmaz olsaydim. Her gun bir cesit yeniliyor sadece. O gun de salcali makarna vardi yemekte baska zaman olsa dönüp yuzune bakmam mesela pek sevmiyorum ama o diyet beni bir mahvetti ki oturdum vicdan azabi ceke ceke onu yedim. Sonra da ne motivasyon kaldi ne bir sey. Bende yok iste oyle bir irade. Herkes farkli ama tabi ki deneye deneye bulmak lazim neyin iyi geldigini neyin kotu geldigini![]()
Evet yaa bu metabolizma meselesi çok öenmli benimle aynı zamanda doğum yapan arkadaşım daha çabuk kilo verdi aramızda 10 yaş var ama.Yakın yaslardayız desene Denızcım :)
çok normal canım 10 yaş genç olanın çabuk kılo vermesi .. Yaş gectıkce metabolizma yavaşlıyor , daha az yense bile daha gec kilo veriliyor ama spor yapmaylada alakalı ben masa bası çalışıyorum onun da etkısı buyukEvet yaa bu metabolizma meselesi çok öenmli benimle aynı zamanda doğum yapan arkadaşım daha çabuk kilo verdi aramızda 10 yaş var ama.
Hmm anladim yakin zamanda gebelik dusunduguni bilmiyordum tabi ben. Zaten kimseye gelip de sen haksizsin falan gibi laflar edemem o haddim degil herkesin kendi dusuncesi souncta. Ben bir sey olmaz dedim tatlitambakcim da kendi dusuncesini soyledi :) ben sanki sana bir sey olmaz bosver diyip de kotulugunu istedim gibi olunca kendimi aciklama geregi duydumCANIM Bİ YERDE DOĞRU SÖYLÜYORSUN BEN 100LÜ (105) KİLOLARDAN O ŞEKİLDE AMA 6 AYDA FALAN KURTULDUM. YANİ ÇOK KASMADAN, KAÇAMAKLARLA VE YAVAŞ YAVAŞ... VE DEDİĞİN GİBİ DE SALDIRMA DÖNEMİ OLMADI, EPEYDİR 2 AYDIR FALAN KORUYORUM
DUKAN DA YAPMIŞTIM Bİ DÖNEM BIRAKTIĞIM ZAMAN FELAKET GÖZÜM DÖNMÜŞTÜ VE ÇOK ÇABUK KİLO ALMIŞTIM..
AMA, TATLIM TAMBAĞIM DA HAKLI ÇÜNKÜ BEN KISA ZAMAN İÇİNDE GEBELİK DÜŞÜNÜYORUM VE BİRAZ HIZLI KURTULMAM GEREKİYOR KİLOLARDAN...
HEPFİTİM ANNEM SEN DE BİZE 2 Sİ BİRARADAYI YASAKLADIN, ZERO DA OLSA (ZARAR KONUSUNDA TAMAMEN FARKSIZ) COLAYI SERBEST EYLEDİN.. HÜNKARIM BU NE YAMAN ÇELİŞKİzero iç bebeğim. ben arada içiyorum![]()