• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Onun yediğini sen yesen ne olur düşün artıkk.

ah ah sorun orda işte ben acken yesem sorun yok ben tokkende yeme kapasitesine sahihim:KK43:

gelsin valla iyi oluyo muhabbet...

balık burcu olasım geldi:KK48: ben duygusal açmışım herhalde... tokken bile bir sürü yiyebiliyodum, dum ama:oops:

vay eltiler arası kıdem diyosun :KK48:
benim eltim çok zayıf yaa...:63:

evet canım ben de aynen öyle zıplamayı düşünüyorum. tamam o zaman azla başlar, yavaş yavaş arttırırım:KK52:
süper süper, terletsin...

aynen yaaa onlara bir sürü para veriyodum da noluyodu, pahalı kaloriler...
ben de kırmızı biberi 4-5 tane alıyodum, 1 hf boyunca kahvaltıda yeşilliğin yanında yiyodum hep...

Aynen burcumdan sogudum :))

gece tuzlu kraker yedim cok su ictim hataydi ama kilo almam bu gunden itibaren yine bomba gibi ilerlceym
:KK76:
şaşırdım buna borçluyum :KK45:

Hadi dun dunde kaldi cancağızım bugune bakalım o zaman..

canımhaklısın, çok katı değilim aslında yağ konusunda. köy peyniri biraz yağlıydı o yüzden koymadım..

ben de isterim ben de
birbirimizi denetleyelim arkadaşım, böyle böyle raydan çıkmayız...
aslında tatlım tambağım da daha fazla katılabilse onu da hizaya sokarız ama kaçıyo mu ne:KK48:
şaka tabi, yoğun olduğunu biliyorum bebişle uğraşıyo tabi...

vayyy 5'li çaylar, 9'lu çaylar falan...
misilleme mi yapıyosunuz bakim?
benim yeşil çayım hepsini döver bi kere:KK70:

Dondum artik canim. Yedigim icin kaciyordum. Dun bile yedim ama. Artik kacmak yok. Buradayim. Sporumu erkenden yapayim ki sonradan emegime yazik diye salmayayim kendimi.
yani ama benim yediklerimi bir gorseniz sok olursunuz. Hu kilo da kalmam bile mucize gibi geliyor bana.

bozmadan devam insallah.
ilk haftadaki ben gibi olacahim artik.

Off şu çevre baskısından çok sıkıldım artık, annem kemiklerin çıktı sırtında filan deyip motivasyonumu bozuyor. Ama sizce de normal değil mi kilom, aldırmayayım çevreme değil mi? :KK64:

ben patatesli börek
6-7 dilim balava
dondurma çikolata
kızartma bi sürü :)

Tatlim bu arada seni kendimle benzetiyorum. Ipin ucu gidince gidiyor yaniii...

mesela ben de dun aksam yemegin de dikkat ettim guya.
1 kase semizotu corbasi
salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

sonra koptum iste.yaptigim un helvasina dayanamadim ne kadar yedim bilmiyorum ama coktu
sonra komsudan gelen dolmalar cigkofteler
ustune 22 de
2 dilim de biskuvili puding yedim

buna ragmen 100 gr eksik ciktim.

1 kase semizotu corbasi
salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

sonra koptum iste.yaptigim un helvasina dayanamadim ne kadar yedim bilmiyorum ama coktu
ustune 22 de

ahaha aynen canım benziyoruz :) beni kendi halime bıaksınlar sırf yiyerek mutlu yaşarım :)

Dondum artik canim. Yedigim icin kaciyordum. Dun bile yedim ama. Artik kacmak yok. Buradayim. Sporumu erkenden yapayim ki sonradan emegime yazik diye salmayayim kendimi.
yani ama benim yediklerimi bir gorseniz sok olursunuz. Hu kilo da kalmam bile mucize gibi geliyor bana.

bozmadan devam insallah.
ilk haftadaki ben gibi olacahim artik.

ol tabi tatlım ya, hepimiz olalım... yazık bak zaman geçip gidiyo... bizler 1 yıl daha böyle kilolu kalmamalıyız,
bedeninden memnun, özgüvenli insanlar olmalıyız...

1 kase semizotu corbasi
salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

ustune 22 de

hayır canım ben kendimi tutmasam 200 kilo olurum :) iştahlıyım ben çok fazla .
ahaha aynen canım benziyoruz :) beni kendi halime bıaksınlar sırf yiyerek mutlu yaşarım :)

kızlar bende de var o potansiyel... bakmayın şimdilerde midem küçüldü biraz ama dünyaları yiyebilecek bir göz açlığı var bende de...
yemek yemek mutluluk ya...:KK36::KK36::KK36:

Back
X