• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

çok azmettim yapıcam 68 lerden kurtulacam. ben akşam yemeğini 6-6,5 arası yiyorum ondan sonra hiç bişey yemiyorum sadece meyve yada sütlü neskafe içiyorum. acaba onlarıdamı bırakmak lazım bilmiyorum.

Canim bemim de 19 da yeme islemim.bitiyor. mesela dun saat 19 da 1 tane bile halley yedim. Yatana kadar da 1.5 lt su ictim baska birsey yemedim.bence meyveyi gec saate birakma.mesela bem meyve cok severim ama 3 ten once yerim genelde. Sen birde aksam yemeginden sonra su ve bitki cayi haricinde bisey yememeyi dene bakalim

Selamün aleyküm kızlar
Bugün okulda kahvaltımız vardı ama ne kahvaltı ne kahvaltı yaa tıka basa yedim bugün başka yemem herhalde
Valla menü yazayım dicem de burası almaz diye yazmıyorum:KK48:
su senin yeme düzenini merak ettim. biraz anlatır mısın? bende günde 2 öğün yiyorum. sabah akşam. akşam 6-7 arası. ama istedğim gibi gitmiyor kilolar. akşam yemek saati geç mi oluyo ki? bi de spor yapıyo musun sen?

akrep iki turluymus aralarindaki fark yerde gezenle gokse ucan kadarmis :)). ben adalete insan haklarina önem veren en yakinlarla bile mesafeli duran şaka sevmeyen ufacik saygisizligi kaldiramayan yanlizligi seven zararsiz bir akrebim. bazi akrepleri bende hic sevmiyorum kedi gibi sirnasik ve sinsi olanlari. senin burcun aslan herkes taradindan begenilmek ilgi görmek ister die biliyorum. fevri cikislarinda olabilir :)

fevri çıkışlarım çok olmuyor dengeleyebiliyorum çoğunlukla ama hic olmuyor diyemem tabi. Bazen öyle bir tepki veririmki karsimdaki neye uğradığını şaşırır. Uysal gibi görünüyorum ama degilim:) cevremdekiler cok ciddi ve karizma duruyorsun der.. benimde mesafeylr başlar dostluklarim ilk görüşte kanım kaynamaz hemen.

Özlüyoruz seni, Bırakma bizleri...

bugun biraz uzak kaldım doğrudur ama sana yazdıklarımı gördüğünden emin olamıyorum :) gözünden mi kaçıyor acaba..

İşte konuştu yine ikizler burcu :)
Arkadaşımın bebeği 18 aylık oldu hergün diyo bana "ne güzel zayıfladın" diye
Geçen hafta dedim ki "hamile gibi yürüyosun" o gün bu gündür akşamları kek pasta yapmıyo artı geç yemeyi de kesmiş 3 kilo verdi :)
Eleştiririz ama yapıcıyız da aynı zaman da :)

Beni de limitsiz elestirebilirsin bende o dilden anlıyorum galiba ( diyet konusunda ) yüzleşmek yaşamak bana iyi geliyor..

Bende aslanım canım , burcumun bazı ozellıklerını taşırım , ama cok yakın arkadaşlarım var akrep , dostlukları ömürlük cok severım sadece yapılan ıyı veya kotu hıc bır seyı unutmazlar .
evet canim unutmazlar detaycilar .
daha ömürluk oluyo az olsun öz olsun cinsinden fazla cevre yoruyor :)

Sbedencim beni tarif ediyor gibisin galiba huy olarak cok benziyoruz
akrepler anlasirlar mi iki akrep arakdasim olmustu is yerinde renkli egelnceli insanlardi keyf güzel vakit gecirmeyi severler :)

merhaba kızlar,
dün 23 gibi kahvaltı ettik.3 dilim tam buğday ekmeği, domates, peynir, zeytin yedim.
kızları akşam parka götürdük.dönüşte acıktık deyince çayın yanına kahvaltılık koydum, dayanamadım yedim.ama 3 gibi yattım gece.umarım depolanmamıştır.sabah da kahvaltımı güzel yaptım.öğle yemeği yemeden akşamı erken yiyerek bugün telafi edeceğim.
SABAH
1 yumurta, 1 kb kutusu peynir, 6 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı, şekersiz çay

ARA
5-6 çilek, 1 kırmızı erik, 1 lokma ekmek, 1 zeytin, az şekerli türk kahvesi

ARA
yeşilçay (veya diyet kola) , 2 form bisküvi

AKŞAM
1 küçük tabak zeytinyağlı fasulye, 1 kase yoğurt veya ayran.

akşam acıkırsam yeşil elma, yeşilçay

bu aralar spor niyetine müzik açıp oynuyoruz kızlarımla.özellikle karadeniz havaları.kızlar şimdiden horon tepmeye çalışıyor.eşim siz her akşam napıyorsunuz böyle diyor. :KK53:
olsun ama sonuçtaaa eşim artık bana TOMBİĞİM falan diyemiyor :KK6:

su senin yeme düzenini merak ettim. biraz anlatır mısın? bende günde 2 öğün yiyorum. sabah akşam. akşam 6-7 arası. ama istedğim gibi gitmiyor kilolar. akşam yemek saati geç mi oluyo ki? bi de spor yapıyo musun sen?
Hem de nasıl spor yapıyo saatlerce yürüyüşler squat lar egzersizler maaşallah diyorum :)

fevri çıkışlarım çok olmuyor dengeleyebiliyorum çoğunlukla ama hic olmuyor diyemem tabi. Bazen öyle bir tepki veririmki karsimdaki neye uğradığını şaşırır. Uysal gibi görünüyorum ama degilim:) cevremdekiler cok ciddi ve karizma duruyorsun der.. benimde mesafeylr başlar dostluklarim ilk görüşte kanım kaynamaz hemen.

bugun biraz uzak kaldım doğrudur ama sana yazdıklarımı gördüğünden emin olamıyorum :) gözünden mi kaçıyor acaba..

Beni de limitsiz elestirebilirsin bende o dilden anlıyorum galiba ( diyet konusunda ) yüzleşmek yaşamak bana iyi geliyor..
:) Tamam diyorum ya çocukluğum hep kilolu geçtiği ve sonra da kilolu bir ailede zayıf kalabildiğim için nazımın geçtiklerini mutlaka uyarıyorum.
Aslan burcuna gelince erkek kardeşim aslan onun gibi yumuşak huylu sakin yerli yerince konuşan merhametli bir kişi daha tanımıyorum ama şişko maalesef 100 kilonun üstünde yürümemek için hep bahane uyduruyo.

Ah canim ben hergun evi supuruyorum ama yine heryer sac tiksindik artik.ben de cesaret edmezdim ama esim de sacini jiletle kazitti.oyle konusurken birden karar verdim. Nasil olsa hizli uzuyor diye.oglumuda gecenlerde kel yapmistik. Kizim haric hepimizevde kel kel ggeziyoruz.
esim bana destek olmasa ben de cesaret edemezdim...
''kel kel geziyoruz'':KK70::KK70::KK70:benim eşim de destek veriyor gel kazıyayım diyor ama ben yine de cesaret edemiyorum

Back
X