- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Keşke yürüsen spor yapabilsenn derdim ki olmaz birşey ye :)Ne kadarini yiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke yürüsen spor yapabilsenn derdim ki olmaz birşey ye :)Ne kadarini yiyim
bence akşam ne yiyeceğine göre değişir.Ne kadarini yiyim
bencede yarısını ye tatlım hepsını yıyecekse aksam salata ye sadeceNe kadarini yiyim
Afiyet olsun yürüyosan sorun yokHepsini yedim yemegim yok aksam mercimek corbasi ve karpuz yicem ekmeksiz e hergun 1 saat yuruyorum ise gelig
p giderke de 20+20 yuruyoorum a.a vucutbuna alisik
afıyet olsun aksam hafif gecırısen sorun yokHepsini yedim yemegim yok aksam mercimek corbasi ve karpuz yicem ekmeksiz e hergun 1 saat yuruyorum ise gelig
p giderke de 20+20 yuruyoorum a.a vucutbuna alisik
çok azmettim yapıcam 68 lerden kurtulacam. ben akşam yemeğini 6-6,5 arası yiyorum ondan sonra hiç bişey yemiyorum sadece meyve yada sütlü neskafe içiyorum. acaba onlarıdamı bırakmak lazım bilmiyorum.
Teşekkür ederiiim biraz spor yapın da hepimiz tebrik alsınnnn :)
süpersin. tebriklerAmaaa ben zayıfladııım ciğerlerim açıldı 2 ayda 8. kata in çık ama arkadaşlar bugün tebrik etti kolay değil 2 yıl sonra eski pantolonlara girmeye başladııım.
su senin yeme düzenini merak ettim. biraz anlatır mısın? bende günde 2 öğün yiyorum. sabah akşam. akşam 6-7 arası. ama istedğim gibi gitmiyor kilolar. akşam yemek saati geç mi oluyo ki? bi de spor yapıyo musun sen?Selamün aleyküm kızlar
Bugün okulda kahvaltımız vardı ama ne kahvaltı ne kahvaltı yaa tıka basa yedim bugün başka yemem herhalde
Valla menü yazayım dicem de burası almaz diye yazmıyorum![]()
akrep iki turluymus aralarindaki fark yerde gezenle gokse ucan kadarmis :)). ben adalete insan haklarina önem veren en yakinlarla bile mesafeli duran şaka sevmeyen ufacik saygisizligi kaldiramayan yanlizligi seven zararsiz bir akrebim. bazi akrepleri bende hic sevmiyorum kedi gibi sirnasik ve sinsi olanlari. senin burcun aslan herkes taradindan begenilmek ilgi görmek ister die biliyorum. fevri cikislarinda olabilir :)
Özlüyoruz seni, Bırakma bizleri...
İşte konuştu yine ikizler burcu :)
Arkadaşımın bebeği 18 aylık oldu hergün diyo bana "ne güzel zayıfladın" diye
Geçen hafta dedim ki "hamile gibi yürüyosun" o gün bu gündür akşamları kek pasta yapmıyo artı geç yemeyi de kesmiş 3 kilo verdi :)
Eleştiririz ama yapıcıyız da aynı zaman da :)
evet canim unutmazlar detaycilar .Bende aslanım canım , burcumun bazı ozellıklerını taşırım , ama cok yakın arkadaşlarım var akrep , dostlukları ömürlük cok severım sadece yapılan ıyı veya kotu hıc bır seyı unutmazlar .
akrepler anlasirlar mi iki akrep arakdasim olmustu is yerinde renkli egelnceli insanlardi keyf güzel vakit gecirmeyi severler :)Sbedencim beni tarif ediyor gibisin galiba huy olarak cok benziyoruz
Teşekkürler :) Kendimi 3 günde 5 kilo vermiş gibi hissettimm :)süpersin. tebrikler
Hem de nasıl spor yapıyo saatlerce yürüyüşler squat lar egzersizler maaşallah diyorum :)su senin yeme düzenini merak ettim. biraz anlatır mısın? bende günde 2 öğün yiyorum. sabah akşam. akşam 6-7 arası. ama istedğim gibi gitmiyor kilolar. akşam yemek saati geç mi oluyo ki? bi de spor yapıyo musun sen?
:) Tamam diyorum ya çocukluğum hep kilolu geçtiği ve sonra da kilolu bir ailede zayıf kalabildiğim için nazımın geçtiklerini mutlaka uyarıyorum.fevri çıkışlarım çok olmuyor dengeleyebiliyorum çoğunlukla ama hic olmuyor diyemem tabi. Bazen öyle bir tepki veririmki karsimdaki neye uğradığını şaşırır. Uysal gibi görünüyorum ama degilim:) cevremdekiler cok ciddi ve karizma duruyorsun der.. benimde mesafeylr başlar dostluklarim ilk görüşte kanım kaynamaz hemen.
bugun biraz uzak kaldım doğrudur ama sana yazdıklarımı gördüğünden emin olamıyorum :) gözünden mi kaçıyor acaba..
Beni de limitsiz elestirebilirsin bende o dilden anlıyorum galiba ( diyet konusunda ) yüzleşmek yaşamak bana iyi geliyor..
''kel kel geziyoruz''Ah canim ben hergun evi supuruyorum ama yine heryer sac tiksindik artik.ben de cesaret edmezdim ama esim de sacini jiletle kazitti.oyle konusurken birden karar verdim. Nasil olsa hizli uzuyor diye.oglumuda gecenlerde kel yapmistik. Kizim haric hepimizevde kel kel ggeziyoruz.
esim bana destek olmasa ben de cesaret edemezdim...