• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
Haklisin sucum sana katılıyorum yemek isini erken bitirmek cok onemli artikl dusturum bu benimde

Canim biz ramazanda normal de ezan okununca once su icer sonra meyvemizi yeriz.
sonra namaz kilariz. Ondan sonrada yemege geceriz. Insallah benim planim hafif yemekler olacak.zaten pek agir yemek beceremem. Tatli hergun olacak muhakkak esim ve kizim cok sever. Ama tadimliktan oteye gitmemek icin cabalayacagim. Ekmek ve tatli seyler minumum olacak. Tabi ben cok ac olunca gozum doner. Ayyy bide emziriyorum o yuzden gözüm korkuyor biraz ama tutacam yine de borç tutmasi daha zor
Aman sakın dönmesin gözler, o kadar kilo verdikten sonra almak da olmaz. Ben de ekmek ve tatlıyı tamamen keserim diye düşündüm onlar bana hiç yaramıyor. Bir de iftardan 2 saat sonra yürüyüş yapmak lazım tabi.:KK48:

ay hic bilmiyorum nasil olacak. Daha once hep kilo almistim bu defa ramazanin amacinada uygun olarak kilo vermek istiyorum..
Düşündüğüm beslenme şekli söyle sizce nasil?
bir pideyi 8 dilime kesip 1 dilim ekmek yeme hakkimi kullanabilirim yada 4 kasik pilav makarna gurubu yada 1 kase corba

Onun dışında ki yemekleri küçük tatli tabagina çeşitlerden koyup yemek..biterse canim yine istese bile yok

Arada bol su ve belki 1 top dondurma (haftada 3 günü geçmeyecek sekilde)

sahurda ise sabah kahvaltisi gibi 2 dilim ekmek ve normal ölçülerde diger kahvaltiliklar ama ozellikle tok tutmasi icin yumurta olacak.

Evet ben de hep kilo aldım hep ramazanda 4-5 kilo kadar hem de. Artık bu gelenek değişsin istiyorum. :KK49:
Güzel bir plan yapmışsın :nazar: ama pilav makarna grubunu çok tavsiye etmem o saatte gerçi 4 kaşık çok da değil. Bi de şu kabızlık sorunu yok mu ramazanda :mad:

Aman sakın dönmesin gözler, o kadar kilo verdikten sonra almak da olmaz. Ben de ekmek ve tatlıyı tamamen keserim diye düşündüm onlar bana hiç yaramıyor. Bir de iftardan 2 saat sonra yürüyüş yapmak lazım tabi.:KK48:

yürüyüşü bende düşünüyorum. Ama o saate kadar yorgunluk açlık,yemek hazırlığı ye ic topla yika halim kalirsa tabi :))

Evet ben de hep kilo aldım hep ramazanda 4-5 kilo kadar hem de. Artık bu gelenek değişsin istiyorum. :KK49:
Güzel bir plan yapmışsın :nazar: ama pilav makarna grubunu çok tavsiye etmem o saatte gerçi 4 kaşık çok da değil. Bi de şu kabızlık sorunu yok mu ramazanda :mad:

Bende kendime tavsiye etmem :)) ama yemicem diye kendimi sartlandirirsam sonuç daha vahim olabiliyor :( o yuzden canim isterse tadimlik yerim diye dusunuyorum..

Günaydın hanımlar. Onceki gun yediklerim tartida yediklerim +800 gr olmuştu 600gr mini attim neyseki yarina kadar dikkat edersem ki edecegim iyi bir rakam gorebilirim diye düşünüyorum..

Günaydın hanımlar. Onceki gun yediklerim tartida yediklerim +800 gr olmuştu 600gr mini attim neyseki yarina kadar dikkat edersem ki edecegim iyi bir rakam gorebilirim diye düşünüyorum..

günaydınlarrr...

ben de kendime gelmeye başladım şükür, bir kısmını silkeledim son günlerde üzerime konan kiloların...

günaydınlarrr...

ben de kendime gelmeye başladım şükür, bir kısmını silkeledim son günlerde üzerime konan kiloların...

Hadi bakalım uzerimizde yeterince agirlik var zaten uzerine fazlasını eklemeye artik tahammül edemeyiz.. mevcut ağırlığı da asagi cekelim ki boşa hamallik yaptırdığımiz bu bedenlerin daha çok vebalini almayalim..

Hadi bakalım uzerimizde yeterince agirlik var zaten uzerine fazlasını eklemeye artik tahammül edemeyiz.. mevcut ağırlığı da asagi cekelim ki boşa hamallik yaptırdığımiz bu bedenlerin daha çok vebalini almayalim..
çok doğru canım, inşallah...

günaydın kızlar. ben bu hafta veremedim sanırım bir aşağı bir yukarı anlamadım gitti. yerimde sayıyorum yani. :KK34:
aynı durumdayız canım bu hafta tartımdan hiç memnun değilim :mad:bi art bi eksi pazartesi 67 yı görsem bari hafta sonunu çoooooookkkkk iyi değerlendirmem gerekıyo

Back
X