Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin sucum sana katılıyorum yemek isini erken bitirmek cok onemli artikl dusturum bu benimdeHayirli gunler kizlaarrrr... Kizlar nacizana fikrim yag sarma borek ne yerseniz yeyin saat ucten once yiyin. Bakin ben dun iki dilim pizza yedim buna ragmen eksideyim cunku ywdigimde saat ikiydi. Onca emek veriyoruz yazik etmeyelim kizlar. Hepimiz ayni yollardan gectik ve gecmekteyiz ne laflar duyduk ne bakislar gorduk bizler hakim olalim irademize canlarim
Hadi bakalim sevgili rakibem bende seni 73 lerde bekliyo olurum inşaallahbende ileriiiii :))))
gecen hafta 1200 verdim. bu hafta hedefim 1400 . 1400 veriippp 74.400 veya daha aşağısıni goreceemmm![]()
Canim sacini mi kestirdin iyi yapmissin degisiklik guzeldir yuz seklin uygunsa yakismistir ben kisa saci sevenlerdenim vallaAynaya bakinca degisik ama alisirim 1 haftaya hem birazda uzar. Ne bilim deli cesareti ile yaptim.
Harikasin rakibemSelam kizlar okuldan gelince 1 porsiyon karpuz az once 1 kase corba soz verdim baska borsey yemicem ama icerim cay yada ayran
Aman sakın dönmesin gözler, o kadar kilo verdikten sonra almak da olmaz. Ben de ekmek ve tatlıyı tamamen keserim diye düşündüm onlar bana hiç yaramıyor. Bir de iftardan 2 saat sonra yürüyüş yapmak lazım tabi.Canim biz ramazanda normal de ezan okununca once su icer sonra meyvemizi yeriz.
sonra namaz kilariz. Ondan sonrada yemege geceriz. Insallah benim planim hafif yemekler olacak.zaten pek agir yemek beceremem. Tatli hergun olacak muhakkak esim ve kizim cok sever. Ama tadimliktan oteye gitmemek icin cabalayacagim. Ekmek ve tatli seyler minumum olacak. Tabi ben cok ac olunca gozum doner. Ayyy bide emziriyorum o yuzden gözüm korkuyor biraz ama tutacam yine de borç tutmasi daha zor
ay hic bilmiyorum nasil olacak. Daha once hep kilo almistim bu defa ramazanin amacinada uygun olarak kilo vermek istiyorum..
Düşündüğüm beslenme şekli söyle sizce nasil?
bir pideyi 8 dilime kesip 1 dilim ekmek yeme hakkimi kullanabilirim yada 4 kasik pilav makarna gurubu yada 1 kase corba
Onun dışında ki yemekleri küçük tatli tabagina çeşitlerden koyup yemek..biterse canim yine istese bile yok
Arada bol su ve belki 1 top dondurma (haftada 3 günü geçmeyecek sekilde)
sahurda ise sabah kahvaltisi gibi 2 dilim ekmek ve normal ölçülerde diger kahvaltiliklar ama ozellikle tok tutmasi icin yumurta olacak.
Aman sakın dönmesin gözler, o kadar kilo verdikten sonra almak da olmaz. Ben de ekmek ve tatlıyı tamamen keserim diye düşündüm onlar bana hiç yaramıyor. Bir de iftardan 2 saat sonra yürüyüş yapmak lazım tabi.![]()
Evet ben de hep kilo aldım hep ramazanda 4-5 kilo kadar hem de. Artık bu gelenek değişsin istiyorum.
Güzel bir plan yapmışsınama pilav makarna grubunu çok tavsiye etmem o saatte gerçi 4 kaşık çok da değil. Bi de şu kabızlık sorunu yok mu ramazanda
![]()
Günaydın hanımlar. Onceki gun yediklerim tartida yediklerim +800 gr olmuştu 600gr mini attim neyseki yarina kadar dikkat edersem ki edecegim iyi bir rakam gorebilirim diye düşünüyorum..
günaydınlarrr...
ben de kendime gelmeye başladım şükür, bir kısmını silkeledim son günlerde üzerime konan kiloların...
Valla canım en az 4 kilo vermem gerek austos sonuna kadar 55 olmam gerekiyor eşimle iddaya girdikEee bayanlar ramazan geldi çattı ramazanda kilo verme stratejiniz neler?![]()
çok doğru canım, inşallah...Hadi bakalım uzerimizde yeterince agirlik var zaten uzerine fazlasını eklemeye artik tahammül edemeyiz.. mevcut ağırlığı da asagi cekelim ki boşa hamallik yaptırdığımiz bu bedenlerin daha çok vebalini almayalim..
08 haz 51.5
09 haz 52.2
10 haz 52.2
11 haz 52.2
12 haz 52.2
bu haftayı böle kapayacağım galiba
aynı durumdayız canım bu hafta tartımdan hiç memnun değilimgünaydın kızlar. ben bu hafta veremedim sanırım bir aşağı bir yukarı anlamadım gitti. yerimde sayıyorum yani.![]()