- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
24 AYLIK OLDU YANİİİ MAAŞALLAH.kizimin aşıları bitti rahatladım yeni geldim eve. ev isleri beni beklervkarnimda acikiyor offff![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 AYLIK OLDU YANİİİ MAAŞALLAH.kizimin aşıları bitti rahatladım yeni geldim eve. ev isleri beni beklervkarnimda acikiyor offff![]()
tutabilecek miyim merak ediyoum. hayatım boyunca yalnız geçireceğim ilk ramazan ve istanbuylda hava fenaEee bayanlar ramazan geldi çattı ramazanda kilo verme stratejiniz neler?![]()
deüerlerne baktırdıktan sonra karar versen. bir kaç ay önce çok halsizdim ölüyorum sanıyordum. sonra değerlerime baktırdım süper çıktı o gazla halsizlik geçti. gündüz uyuyor musun ya da böle uyuşukluk yapıyo musun ? ben ne zman uyuzlansam halsizlşiyorum o nedenle koşturuyorum iyi geliyoKizlar bu ara cok halsizim ramazandan önce kan vermek degerlerime baktirmak istiyorum size de bisey soracagim supradin icen var mi kilo ve istah yapiyo mu
8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
11 haziran>>>87,100
12 haziran>>>85,800![]()
Yürüyüş falan yapmadın mı ?Aslında 2 hafta önce yine görmüştüm 59 u ama çok dikkat edemedim ondan sonra ve kilo alıp yine 61 e çıktım. Biranda alınca biranda gitti galiba. Sabahları çok aşırıya kacmamak kaydıyla yine normal kahvaltımı yapıyorum canım. Öğlen ya bi kase çorba ya da biraz yemek yiyorum. Akşamda yine bi kase çorba ve yemek yiyorum. Öğlen ve aksam ekmek yemiyorum. Ya da en fazla bi lokma ekmek alıyorum. Önceden aksam çayın yaninda da yerdim kuruyemiş filan. Simdi yemiyorum ya da bi iki alıp bırakıyorum. Yani öyle bi diyet listesine uymuyorum canım. Kafama göre takılıyorum. Bide günde en az 2 litre su içmeye calışıyorum. Hepsi bu kadar :)
8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
11 haziran>>>87,100
12 haziran>>>85,800![]()
08 haz 51.5
09 haz 52.2
10 haz 52.2
11 haz 52.2
12 haz 52.2
bu haftayı böle kapayacağım galiba
kız buluşalım senle.ben zaten tutmuyorum. benim de eşim yok ramazanda ve ben de İstanbulda yalnızımtutabilecek miyim merak ediyoum. hayatım boyunca yalnız geçireceğim ilk ramazan ve istanbuylda hava fena![]()
ben de sana yakınım kilo olarak. 67.5 im şimdilik. ben de 78 den düştüm canım. önce bir 60 olalım da sonrasına bakarız. bak senle birbirimizi sıkı takip edelim. hedefimiz aynı.08 06 68.8
09 06 68.0
10 06 68,6
11 06 68,1
12 06 68.1
bu hafta çok kötü yaaa ramazanda pilav makarna yemeyecğim çorba salata ayran yada sebze ağırlıklı olacak
planım böyle ama aç olunca tatlı canım çok istiyo onuda bi süreliğine rafa kaldırmayı düşünüyorum75 lerden bu kıloya düştüm burdandan önce 60 a sonrada 55 e düşmek istiyorum
canım ilk günkü fgazla gitseydim var ya 3-4 klo alırdım babama da yedirmiyorumm :) o da koruyo anneme şikayt edecekmiş kızın aç bıraktı diye :)) o da memnun bu durumdan. devam edecek az yemeğe4 gündür hiç şaşmadı valla...
korumak da iyi tabi...
baban gidene kadar böyle olsun da, sonra zaten verirsin sen...
:) ben deneyeceğim bakalım inşallah olur canım. olmazsa takılırızkız buluşalım senle.ben zaten tutmuyorum. benim de eşim yok ramazanda ve ben de İstanbulda yalnızım![]()
Hepsini atamişsin nerdeyse ve dostum. Süperrr......
Senin de benim de pazartesi günü kilomuza ulaşmamiza 500 gr kalmış canım ha gayret
Hala cislar var menunde canim dikkat etsen pazartesiye buyuk oranda duzelir..
Gidiyo gidiyo biraz daha gayret :)8 haziran>>>>85,300
9 haziran>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
11 haziran>>>87,100
12 haziran>>>85,800![]()
tutabilecek miyim merak ediyoum. hayatım boyunca yalnız geçireceğim ilk ramazan ve istanbuylda hava fena![]()
aynen canım bundan sonra takipteyim seni bilgin olsun 68 e çakılıp kaldım sanki inmiyor aşağıben de sana yakınım kilo olarak. 67.5 im şimdilik. ben de 78 den düştüm canım. önce bir 60 olalım da sonrasına bakarız. bak senle birbirimizi sıkı takip edelim. hedefimiz aynı.![]()
süpersinizcanım ilk günkü fgazla gitseydim var ya 3-4 klo alırdım babama da yedirmiyorumm :) o da koruyo anneme şikayt edecekmiş kızın aç bıraktı diye :)) o da memnun bu durumdan. devam edecek az yemeğe