• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kizlar bu ara cok halsizim ramazandan önce kan vermek degerlerime baktirmak istiyorum size de bisey soracagim supradin icen var mi kilo ve istah yapiyo mu
deüerlerne baktırdıktan sonra karar versen. bir kaç ay önce çok halsizdim ölüyorum sanıyordum. sonra değerlerime baktırdım süper çıktı o gazla halsizlik geçti. gündüz uyuyor musun ya da böle uyuşukluk yapıyo musun ? ben ne zman uyuzlansam halsizlşiyorum o nedenle koşturuyorum iyi geliyo

08 06 68.8
09 06 68.0
10 06 68,6
11 06 68,1
12 06 68.1
bu hafta çok kötü yaaa ramazanda pilav makarna yemeyecğim çorba salata ayran yada sebze ağırlıklı olacak
planım böyle ama aç olunca tatlı canım çok istiyo onuda bi süreliğine rafa kaldırmayı düşünüyorum:KK73:75 lerden bu kıloya düştüm burdandan önce 60 a sonrada 55 e düşmek istiyorum

Aslında 2 hafta önce yine görmüştüm 59 u ama çok dikkat edemedim ondan sonra ve kilo alıp yine 61 e çıktım. Biranda alınca biranda gitti galiba. Sabahları çok aşırıya kacmamak kaydıyla yine normal kahvaltımı yapıyorum canım. Öğlen ya bi kase çorba ya da biraz yemek yiyorum. Akşamda yine bi kase çorba ve yemek yiyorum. Öğlen ve aksam ekmek yemiyorum. Ya da en fazla bi lokma ekmek alıyorum. Önceden aksam çayın yaninda da yerdim kuruyemiş filan. Simdi yemiyorum ya da bi iki alıp bırakıyorum. Yani öyle bi diyet listesine uymuyorum canım. Kafama göre takılıyorum. Bide günde en az 2 litre su içmeye calışıyorum. Hepsi bu kadar :)
Yürüyüş falan yapmadın mı ?

8 haziran>>>>85,300
9 haziran
>>>>85,000
10 haziran>>>86,300
11 haziran>>>87,100
12 haziran>>>85,800
:KK39:

Senin de benim de pazartesi günü kilomuza ulaşmamiza 500 gr kalmış canım ha gayret
08 haz 51.5
09 haz 52.2
10 haz 52.2
11 haz 52.2
12 haz 52.2

bu haftayı böle kapayacağım galiba

Hala cislar var menunde canim dikkat etsen pazartesiye buyuk oranda duzelir..

08 06 68.8
09 06 68.0
10 06 68,6
11 06 68,1
12 06 68.1
bu hafta çok kötü yaaa ramazanda pilav makarna yemeyecğim çorba salata ayran yada sebze ağırlıklı olacak
planım böyle ama aç olunca tatlı canım çok istiyo onuda bi süreliğine rafa kaldırmayı düşünüyorum:KK73:75 lerden bu kıloya düştüm burdandan önce 60 a sonrada 55 e düşmek istiyorum
ben de sana yakınım kilo olarak. 67.5 im şimdilik. ben de 78 den düştüm canım. önce bir 60 olalım da sonrasına bakarız. bak senle birbirimizi sıkı takip edelim. hedefimiz aynı.:KK55:

4 gündür hiç şaşmadı valla...
korumak da iyi tabi...

baban gidene kadar böyle olsun da, sonra zaten verirsin sen...
canım ilk günkü fgazla gitseydim var ya 3-4 klo alırdım babama da yedirmiyorumm :) o da koruyo anneme şikayt edecekmiş kızın aç bıraktı diye :)) o da memnun bu durumdan. devam edecek az yemeğe

Günaydın arkadaşlar
Sabah kalkıp 30 dk. ipimi atladım 1500 sayı.
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
Kahvaltıda dört parmağım büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek 2 domates 5 zeytin yedim
çay yanında 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat
2 tavuk but 1 kase cacık yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm gidince ip atlamaya başladım dizi bitene kadar 2500 sayı yapmışım.
Akşam 8 de 2 karnıyarık patlıcanı yağsızdı köftelerini kızım yedi
Sonra tuttum kendimi yemedim birşey
Veee sabah tartıldım 58.90 çıktım :) Sonunda 58 i de gördüm yaşasıııın.

Hepsini atamişsin nerdeyse ve dostum. Süperrr......

çok sağol canım,

ben diyorum ya akşamları bi hafif geçirsem ama bildiğin hafif, iş bitiyo bende...

sen dün demiştin ya canım, boş mideyle hafifçe yatıp hafif olarak da kalkmak ne kadar rahat ya...

tamam yiyecekleri görünce bu durumu çok hatırlayamıyorum ama:KK53:, neyi neye tercih ettiğimizi bilmemiz gerek...

Senin de benim de pazartesi günü kilomuza ulaşmamiza 500 gr kalmış canım ha gayret

Hala cislar var menunde canim dikkat etsen pazartesiye buyuk oranda duzelir..

elimizden geleni yapalım canım, ramazana 83 küsürle girersem ramazan sonuna da 70ler grubuna katılmak istiyorum inşallah...

tutabilecek miyim merak ediyoum. hayatım boyunca yalnız geçireceğim ilk ramazan ve istanbuylda hava fena :KK43:

hava fena derken???

sıcaklarda oruçlu olmak daha zor ama canım...
bence istersen çok rahat tutarsın...

iftar, sahur programlarıyla tek başına da olsan ramazanın tadı çok güzel...

Rabbim tutmayı her zaman nasip etsin, tutmamayı düşünemiyorum bile...

ben de sana yakınım kilo olarak. 67.5 im şimdilik. ben de 78 den düştüm canım. önce bir 60 olalım da sonrasına bakarız. bak senle birbirimizi sıkı takip edelim. hedefimiz aynı.:KK55:
aynen canım bundan sonra takipteyim seni bilgin olsun 68 e çakılıp kaldım sanki inmiyor aşağı

Back
X