• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

68 din dimi iyi iyi gidiyo yavaş yavaş
evet canım. inşallah bu sefer inat ettim. sonuçta o kadar kilo verdim kalanı da veririm dedim. bir de enteresan bişey oldu 78den 68e inince wow zayıfladım diyordum ama şimdi bir aydır bu kiloda kalınca şişmanım ben ya demeye başladım.

kızlar bir haftadır babmlayım yine ben gayet güzel beslenyoruz inşallah annemler geline bozulmaz ya :) babakız aşamaya alıştık biz ahah

evet canım. inşallah bu sefer inat ettim. sonuçta o kadar kilo verdim kalanı da veririm dedim. bir de enteresan bişey oldu 78den 68e inince wow zayıfladım diyordum ama şimdi bir aydır bu kiloda kalınca şişmanım ben ya demeye başladım.
Benim de hep 55-65 arası gider gelirdi doğum öncesi 53.80 i gördüğümü hatırlıyorum hep derdim ki 54 e insem yeter ama burda arkadaşların kilolarını görünce boylarına göre diyorum ki bu bacak basen incelsin benim 50 olmam lazııım.

Benim de hep 55-65 arası gider gelirdi doğum öncesi 53.80 i gördüğümü hatırlıyorum hep derdim ki 54 e insem yeter ama burda arkadaşların kilolarını görünce boylarına göre diyorum ki bu bacak basen incelsin benim 50 olmam lazııım.
canım insanın kendini iyi hissettiği kilo ile de alakalı bence , sen hangisinde kendini iyi ve fit hissediyorsan o senin ıcın doğru kılodur .

Bu bende de oluştu son zamanlar, aynalara bakmaya doyamıyordum ilk 38 beden olduğumda şimdi yine kendimi şişman hissetmeye başladım normalmiş demek kii :)

Bu bende de oluştu son zamanlar, aynalara bakmaya doyamıyordum ilk 38 beden olduğumda şimdi yine kendimi şişman hissetmeye başladım normalmiş demek kii :)

evet bende de aynısı oldu. önce hedefim 65ti. çünkü yıllardır 65 değilim.vay 65 ne güzel olur diyordum. şimdi 65e 2 kilo kaldı zaten. neyse en iyisi 60 olayım dedim. bu gruba da öyle katıldım. baktım herkes süper motive ben de 60a inerim dedim. Su ile tanışınca ne 60ı benim eski kilom 58di ona inerim bak ne güzel yapılabiliyormuş dedim :KK59: eh böyle böyle zayıflayacağız arkadaşım hepberaber :KK19:

canım insanın kendini iyi hissettiği kilo ile de alakalı bence , sen hangisinde kendini iyi ve fit hissediyorsan o senin ıcın doğru kılodur .
Ama hiç incecik olamadım yaaa boyum 153 54 tüm en son bakalım 50 lerde nasıl olacağım o zamana kadar spora devam yediklerimi kısamıyorum nasılsa

evet bende de aynısı oldu. önce hedefim 65ti. çünkü yıllardır 65 değilim.vay 65 ne güzel olur diyordum. şimdi 65e 2 kilo kaldı zaten. neyse en iyisi 60 olayım dedim. bu gruba da öyle katıldım. baktım herkes süper motive ben de 60a inerim dedim. Su ile tanışınca ne 60ı benim eski kilom 58di ona inerim bak ne güzel yapılabiliyormuş dedim :KK59: eh böyle böyle zayıflayacağız arkadaşım hepberaber :KK19:
Bence de Su zaten idolümüz gerçekten 57 ya hala kilo veriyo boyuna rağmenn

belkide dediğin gibidir , benim bıktığım kesin .
Öyle yaaa işten çıkıp eve gidince ne yapacağımı şaşırıyorum çocukla mı ilgileniyim yemek mi yapıyım ortalığı mı toplayayım hafta sonu kayınvalidem "yemeğin güzel olacaksa kısacaksın yavaş yavaş pişecek ben öğle den koyarım yemeğimi" diyo keşke dedim zamanım olsa da ben de öyle yapsamm.

Selam kızlar
Dun akşamdan beri ne kadar yazmışsınız.. malesef okuyamadim çünkü okumayi bitirip yazayım derken ya kapi ya telefon çalıyor.. dunde misafirlerimiz vardi ve ben feci yedim.. dün ve bugun niyetli degildim.. regl oldum onunla beraber yediklerim tartida yuzume Şamar gibi inmesin diye hic cikmadim..

Back
X