♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen deyince farkettim bari köfte yapayim. yanına pilav yapayim :KK70:
pazartesi yerimde sayiyor olacagm büyük ihtimalle. ama artik rakamlari onemsemicem bir süre sporu yapacam çayları icecem. sekeri de kestim zaten günlük 500 kalori ordan geliyordu eşşek degilya anlarda zamanla erir heralde :KK70:
Erir merak etme sen bak esraas esraas doktoru ne demiş tartıda fark yok ama ne kadar yağdan kilo kaybetmiş yeterki dengeli beslenelim şu tartı işinede çok takılmayalım bol spor yapalım:KK49::KK76::KK49::KK76::KK50:

Sabah kahvaltım
2kaşık patates kavurması
Yarım yumurta omlet
2dilim peynir
4zeytin
Domates
1dilim ekmek

1 bardak tarçınlı süt
Tutamadım kendimi iştahım çok açık kızlar yaa
Çokoprens yedim 1tane

Kızlar şu kalori sayma işini bana öğretin 1000 kaloriyi aşmazsam çok rahat kilo verirmişim

kahvaltıda yumurtayı 1 bütün yiyebilirsin canım sıkıntı olmaz, hatta 2 bile ye,1 dilim ekmekte güzel, zeytin peynirdende korkma ye bence,ceviz falanda ekleyebilirsin, patates sakıncalı ama kahvaltıda hafta sonu çeşit aranıyo tabi o kadar olcak

ama işte çokoprens olmadı, onuda regl i ne veriyorum, bugün başka kaçamak yapmazsan iyi olur canım

sen deyince farkettim bari köfte yapayim. yanına pilav yapayim :KK70:
pazartesi yerimde sayiyor olacagm büyük ihtimalle. ama artik rakamlari onemsemicem bir süre sporu yapacam çayları icecem. sekeri de kestim zaten günlük 500 kalori ordan geliyordu eşşek degilya anlarda zamanla erir heralde :KK70:

:KK70::KK70:anlar anlar
köfte süper ama yanına salata yap, pilav da süperde boşuna k.hidrat alma
olsun bu pazartesi sayarsın haftaya verirsin ben 3 pazartesi yerimde sayıp 4. pazartesi ancak veriyorum ama bak sonuçta 4,5 kilo gitti bile :KK76:

kahvaltıda yumurtayı 1 bütün yiyebilirsin canım sıkıntı olmaz, hatta 2 bile ye,1 dilim ekmekte güzel, zeytin peynirdende korkma ye bence,ceviz falanda ekleyebilirsin, patates sakıncalı ama kahvaltıda hafta sonu çeşit aranıyo tabi o kadar olcak

ama işte çokoprens olmadı, onuda regl i ne veriyorum, bugün başka kaçamak yapmazsan iyi olur canım
Söz başka yok

:KK70::KK70:anlar anlar
köfte süper ama yanına salata yap, pilav da süperde boşuna k.hidrat alma
olsun bu pazartesi sayarsın haftaya verirsin ben 3 pazartesi yerimde sayıp 4. pazartesi ancak veriyorum ama bak sonuçta 4,5 kilo gitti bile :KK76:
evet canim sen saglam adimlarla gidiyorsun maşallah. pilav degilde ev makarnasi yaptım. kofte ve aci biber . saat 4 te yedim aksam yemegimi. Bugün yürüyüş bandi cok yordu beni cok uykumu getirdi yorgunluk ev işlerim kaldı. disarda yurusem bu kadar yormazdi. yarinda dışarıda yürürum hava 10 derece olursa

fanta olmamış o kadar. yerine ayran salgam su vs olabilirdi
Sadece fanta değil ekmek ve pizzada olmadı canım dışardan Syledik bugün yemeği evdede yoğurdum bitti mayaladım şimdi eşim fanta syledi inatla ben ayran istememe rağmen neyse umarım yarın daha iyi olur

Back
X