- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Ondan yazmıyorsun değil mi
begum75 pazar gün ki kalorini söylemeyi unuttum bir de beyaz fonla yapsaydın da hepten okuyamasaydım büyüteç tuttum
![]()
okumasanda olurdu tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan yazmıyorsun değil mi
begum75 pazar gün ki kalorini söylemeyi unuttum bir de beyaz fonla yapsaydın da hepten okuyamasaydım büyüteç tuttum
![]()
Çok tatlısın ya ne kadar büyük yazmışsın öyle :) sen gayet fitsin canım süper görünüyorsunnehirnil111 kalorilerim
cuma :1125 k.hidrat :145,92
cumartesi:1305 k.hidrat:105,73
pazar:1827 k.hidrat 212,31dün gece yarısına kadar arkadaşlarlaydık gezdik yedik içtik
bu kendimi kısıtlamış halim doyasıya yemedim bile hiçbişeyden hala iştahım yerinde
çok üzgünüm ama napıcam bu iştahı hiç bilmiyorum birileriyle olunca coşuyorum
sbeden cim kilom 64,0 dün o kadar yemeyeydim belki bugün 100-200 de olsa verirdim ama almadığımı şükrediyorum
Ben bekledim sen elmaşekeriyle 1.ciliği paylaşacaksın diye cuma günün yoktu çünkü bende ama onda işte 3000li sayı gelince hayal kırıklığına uğradım![]()
Hafta sonu hava çok güzeldi burada da biz sevgililer gününü evde geçirmek istedik sıradan bir gün ama beraber film keyfi yapalım dedik bayağı film de izledik dinlendikokumasanda olurdu tabi, bende yemesem olurdu tabi ama tutamadım pis boğazımı deniiz havası iştahımı açtı
![]()
Sonraki günlerin hafta sonun zaten çok iyi o zaman 2 gün 1.ci olarak kurtarmışsın canım demek ki o gün yaramış sana1 günde aldigimi 2 günde daha alamadım valla ama o gün öyle bir yemişim ki yarin öğlene doğru ancak acıktım![]()
Haftanın 1.cisi 3 gün 1.ci olarak galibiyeti elden bırakmayanelma_sekerim01 oldu yine yine yeniden
Tebrik ediyorum canım
Haftanın 2.cisi 2 gün 1.ci olarakhalacocuksun tebrik ediyorum 1.ciliğe oynuyorsun
Diğer günler ben ve @Kafkanistan 1.ci olmuşuz
@mavimlibegum75 @kitara_84 bekliyoruz sizleri de
![]()
Çok tatlısın ya ne kadar büyük yazmışsın öyle :) sen gayet fitsin canım süper görünüyorsun
Hafta sonu hava çok güzeldi burada da biz sevgililer gününü evde geçirmek istedik sıradan bir gün ama beraber film keyfi yapalım dedik bayağı film de izledik dinlendikDeniz havası vardı ama bir sahilde tur olurdu yani aklıma geldi bak
![]()
evet yaa deniz havası iyi geldi, bide bi güzeldiki hava, pek oturmadık gezdik durduk
ne filmi izlediniz bakim tavsiye edebileceğin varmı aralarında?
saol canım benim utancımdan küçcük yazdım böyle yazınca daha az utanıyorum
, seninde maşallahı var süper gidiyosun
bensbeden in yerinde olsam eteklerim zil çalardı
![]()
Bugün herkesler çok yoğun sanırım yada havayı güzel gören spora koştusbeden nerde acaba kilo verebildinmi çok merak ettim :)
Bugün herkesler çok yoğun sanırım yada havayı güzel gören spora koştu
Girersin inşallah sıkma sen güzel canını zamanla oturacak hepsiÇok haklısın canım dediğin gibi oluyo of bilmiyorum yaa regl den dolayı galiba tam rejim moduna giremiyorum şu halimdende bıktım...
Bende bebeğimi sallıyorum bugün onu yıkıcam bana spor olur esim yarin gelebilirmiş belki alışverişe çıkmak istiyorum elbette birde dur listemi hazırlayım hatta bir sürü şey yapmak istiyorum yemek olarak :)
Nerelerdesin fındık fıstıkdogru canım iyi farkettin simdi paylaşıcam yaptıklarımi![]()
Yaa bizim diğer topiğe baktım dediğin gibi o nasıl menü öylebende funda yaprağı aldim farkli olarak. ödemi kolayca atiyormus diye.
goji bery bizdeki adi kurt üzümüymüş . eskiden de varmis. zayiflatmasina inanarak değilde faydalari icin aldim daha cok. ama o soylentilerde hoş tabi. cok faydali bir sey bu okuduklarima göre
sen bunların 3 te birini yiyordun bazen bakiyorum unutmuşsun o günleri![]()
İstikrarı severimSelamün aleykum kızlaarrr
Nasılsınız neler yapıyorsunuz
Kilom 56sbeden canım
Çok istikrarlıyımdır:))