- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Markete girince direk tavuk almaya yöneliyorum 1 paket alınca 2 kere yapıyorum da sevmiyor bizimkiler hep bana kalıyor![]()
ayy bizimkilerde tavuk yemiyolar oysaki ben severim, dün akşam k.valdeyle onun annesi vardı gerçi 1 haftadır bizdeler

Biz de grip olduk ya geçen kızımla böyle oluyor ilk başta kesinlikle ilaç almak şart ben inanmıyorum antibiyotiksiz atlatılacağına çünkü grip ve soğuk algınlığı birlikte seyrediyor genzine akıp ciğerleri de kaplıyor biz çabuk atlattık da annem atlatamamış 1 aydır hasta kadın![]()
1 ay mıı ooo çok geçmiş olsun deniz gerçekten ne ara yakalandın anlamıyosun bile ama iyileşirken sürüne sürüne işte böyle
sana katılıyorum gripte antibiyotik kullanmayın diyolar ama bende anlamıyrum zaten bi geldimi boğazlardan geliyo ciğerlere iniveriyo hadi sıkıyosa kullanma, ama ben bu sefer sadece 1 tane grip hapı aldım bide saat 2 de alcam onun harici bol bol yattım, adaçayı, meyva, sıcak çorba derken en azından ayaktayım işe gelebildim işte gidincede yatar dinlenirim, böyle böyle geçcek inşallah