♥haftalık kilo verme yarışması♥

Cocugum var bire gidiyor canim.37 yasindayim.memurum.63.1 im suan biraz verdim.o gunden beri.suyu 2.5 lt iciyorum hergun.nezle olmusum.kafam tutmuyor.ama islerim de var zordan yapiyorum.
Bu sabah uykusuz ve dikkatsizim galiba 1 yaşında anladım nerden estiyse 1. sınıfa gidiyor anladııım:KK66:

Son düzenleme:
:oops::21::KK24::rolleyes::KK73:
Ne güzel tebrikler darısı bizlerinde başına :KK5:
Amin canım isteyen hedefleyen herkesin başına:KK37:
07/03/2016
Sabah - 1 Yumurta - yarım salatalık - yarım domates - 1 küp kaşar - bir yaprak marul - tek şekerli çay
Öğlen - Tavuk döner - Ayran - Domates ( ekmek arası değil, tabakta )
Ara Yeşilçay
Akşam - Patates yemeği - Bol yoğurt - Lahana turşusu - Taze soğan
Saat 22 Gibi - Şekersiz Türk kahvesi yanında iki minik bitter

Ekmek yok, su 2,5 litre
30 dakika yürüyüş
40 dakika kondisyon bisikleti

Bitter yemeseydim hiç kaçamak yoktu bugün ama canım çekti o_O

Toplamda 919 kalori nehirnil111 nehirnil111

Güzel canım beğendim menünü gayet iyisin bitter tatlı krizlerinde öneriliyor eti karam tercih et oranı daha az sanırım:KK75:

Geçen hafta 2 tane 1.ci var :KK71:

Ben ve elma_sekerim01 elma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim:KK19::KK73::KK53:

Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımız mavimli mavimli abcde_123 abcde_123 @DisiAnka tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz:KK9:

@beyaz lotus begum75 begum75 miraycan84 miraycan84 D demali rakipleriniz sıkı bekliyoruz sizleri de :KK8:

@kitara_84 iyileşemedin mi kuzum bekliyoruz seni de gel artık :KK68:
kızlar tebrikler:KK9::KK9::KK9:
nehirrr nehirrr kalori yarışması düzenliyorum diye hep kendini 1.seçiyosun gözümden kaçmadı :KK20::KK70:

Geçen hafta 2 tane 1.ci var :KK71:

Ben ve elma_sekerim01 elma_sekerim01 2 gün 1.ci olarak haftanın 1.ciliğini paylaşıyoruz gel sarılayım şekerim:KK19::KK73::KK53:

Diğer günler 1.ci olan arkadaşlarımız mavimli mavimli abcde_123 abcde_123 @DisiAnka tebrik ediyorum çıtırlar devam çok iyisiniz:KK9:

@beyaz lotus begum75 begum75 miraycan84 miraycan84 D demali rakipleriniz sıkı bekliyoruz sizleri de :KK8:

@kitara_84 iyileşemedin mi kuzum bekliyoruz seni de gel artık :KK68:

:KK71::KK71:
Oleyyyy
Tebrik ediyorum hepimizi arkadaşlarrr :KK9::KK9:
Devam edelim
Daha güzel daha sağlıklı günlere uyanacağız
:KK36:

kızlar tebrikler:KK9::KK9::KK9:
nehirrr nehirrr kalori yarışması düzenliyorum diye hep kendini 1.seçiyosun gözümden kaçmadı :KK20::KK70:
Bak ya kız kaç haftadır elma şekerimiz 1.ci değilmiydi aşk olsun kendime kıyak mı geçiyorum:110::KK70:
:KK71::KK71:
Oleyyyy
Tebrik ediyorum hepimizi arkadaşlarrr :KK9::KK9:
Devam edelim
Daha güzel daha sağlıklı günlere uyanacağız
:KK36:

1.ciliğe oynuyorsunuz sizde daha güzel yarınlara inşallah:KK76:

kızlar hepinize günaydın,aramıza yeni katılanlar olmuş sizlerde hoşgeldiniz :KK9:
sbeden sbeden cim kilom 62,7 aslında 100-200 gr daha az çıkardımda hafta sonu düzensiz yiyip su içememekten söylemesi ayıp wc ye çıkamadan tartıldım ama olsun hedefe ulaştım ya çok şükür buda yetti

4 nisan için hedefim: 61,5 olmak (inşallah AMİN)

nehirnil111 nehirnil111 cim hafta sonu kalori hesabı yapamadım canım :KK43: yatılı misafirim vardı ama bugün başladım yine saymaya, ama kaçırmadım asla çok ölçülü yedim bitek pazar günü 2 dilim kabak böreği yedim oda çok az şekerliydi ve öncesinde saatlerce yürümüştüm
Maşallaaah kıs begüm 50 lere düşmene az kalmış gram gram giderken:KK9:

Not aldım canım teşekkürler gayet iyi başladın:KK68:

sbeden sbeden seni de özlüyoruz olmadığında canım benim topiğimizin başkanı sen olmasan yoktuk:KK19:

Olsun canım sefan olsun sahlepten ne olacak:21:

Teşekkür ederim canım ben hala kendimi kupkuru göremiyorum ama niyeyse sanki daha da vermeliyim:KK53:Yanyana birleştirdim resimleri kardeşlerime falan gösterdim gözlerine inanamadılar artık zayıflama diyorlar eşimde yeter daha ne kadar zayıflayacaksın diyor ama hoşuna gidiyor çaktırmıyor:KK48:

Kalorin çok iyi canım tadımlık yemen iyi olmuş zaten biraz aç gezmişsin bugün :KK53:
teşekkür ederim tatlım :KK60::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birinciler

Grup 90 D demali -1.600
Grup 80 fiyonkbayan fiyonkbayan -2.300
Grup 70 sbeden sbeden -500
Grup 60 @asliayet -900
Grup 50 @beyaz lotus -1.600

Back
X