♥haftalık kilo verme yarışması♥

kesinlikle haklısın ama bazı şeyler insanın içinde yer ediyo işte :KK43:
hep istemişimdir sıcacık evde ben karşılıyım oğlumu sofra kurulu olsun gelir gelmez sıcacık yemeklerle karnını doyursun, sakin huzurlu bir evde ödevlerini yapsın.....
ama dediğin gibi şartlar böyle olmadı, bunada şükür tabiki :dua:
çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum, hep bir tarafımız eksik,yarım zaten

sorma misafirler çağırdı kendini biz diil:KK70:, eşimin kuzeni ve eşi aramışlar,akşama size geliyoruz demişler :KK57:bende madem onlar geliyo kardeşini ve eltimide çağırdım
Maşallah canım menü hazır mı Allah kolaylık versin daha saat var ama insan çeşit çıkartırken çok yoruluyor :işsiz:

Maşallah canım menü hazır mı Allah kolaylık versin daha saat var ama insan çeşit çıkartırken çok yoruluyor :işsiz:
Allahtan dünden kalma, kıymalı sebzeli makarnam, şakşukam,birde z.yağlı taze fasulyem vardı, şimdi gidince süzme mercimek çorbası yapıcam (üstüne kıtır ekmekli,bide tavuğu azcık haşlayıp suyundan koycam çorbayada),tavuk but aldırcam eşime fırına sürcem poşette patatesli havuçlu biberli falan,tatlı aldırcam, maraş üsülü dondurma eşliğinde :KK70:
peşinede karpuz,kavun,erik,armut, şeftali meyvalarım var

yeter çok şükür:sampiyon:

Allahtan dünden kalma, kıymalı sebzeli makarnam, şakşukam,birde z.yağlı taze fasulyem vardı, şimdi gidince süzme mercimek çorbası yapıcam (üstüne kıtır ekmekli,bide tavuğu azcık haşlayıp suyundan koycam çorbayada),tavuk but aldırcam eşime fırına sürcem poşette patatesli havuçlu biberli falan,tatlı aldırcam, maraş üsülü dondurma eşliğinde :KK70:
peşinede karpuz,kavun,erik,armut, şeftali meyvalarım var

yeter çok şükür:sampiyon:
Gayet güzel canım afiyet şeker olsun:kk77:Dondurma bugün canım çok çekti eve giderken yemezsem akşam gözüm açık gidecek:KK70:

Back
X