• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Antibityotige basladim 5 gun sonra gideceğim disciye.
Ay bu bayram vs bizi mahvetti .
Bir an once ipleri elime alsam gerilemek zor olmaz gibi geliyor. Bari yarin daha düşük çıkmaya çalışayım ve günlük kilomu yazayim hep fayda eder belki
Cok gecmis olsun canim
17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300 pazartesi
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600
Bende gunluk yazmak isterim

kilo alırken şekilde yaptım diyosun :KK59::KK70:
ben bilmem ip mi atlarsın,mekik mi çekersin ama başla biyerden,senin bize örnek olman lazım salma kendini:KK20:
:KK70::KK70::KK70:

He yaa acayip şekil oldu tay giydim ayna karsisinda bakindim dün gece tuhafina gitti. Iki bucuk haftada filan büyük değişim oldu zayiflarken yavas oldugu icin farkedemiyordum kuculmeleri.. sen ne spor yapacaksın bunu öğrenmek istemistim. Benim gibi kaptan bulamazsınız :KK70: hic birinizi geçip rencide etmiyorum bakin.
:KK19: candir can

@miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.
Aynen bennde

bu gidişle öyle olcak galiba acil spora başlamalıyım :KK57::KK57::KK57::KK70::KK70::KK70:
:KK70:

aynen aynen aynen
verirken çay kaşığıyla alırken kepçeyle nasıl oluyo bende anlamadım :KK43::KK43::KK43:
ben tartılmaya bile korkuyorum artık ama bayramdan sonra bende bi caserat çıkıcam kantara:KK70::KK70::KK70:

geldi geldi ama karabatak gibi bi yazdı gitti artık bekle ne zaman gelir :işsiz::işsiz::işsiz: esraas esraas
burdayım burdayım napıyosun naılsınnnn

ben şokkk:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
esraas esraas öncelikle hayırlı olsun canım benim :nazar::nazar::nazar:bir yastıkta kocayın :KK9::KK9::KK9:ama merakta ediyorum neler oldu nasıl oldu?sanırım eski nişanlınla evlendin,hatırladığım kadarıyla baya sorunlar olmuştu ve olmayada devam ediyor,umarım dahada büyümeden el ele verip aşarsınız canım,artık yuvanıda kurduğuna göre ayrılma burdan tekrardan gel aramıza :KK19:
evet şükür oldu diyorum artık onla değilde bşk sorunlar oldu çok züldüğüm ölüm oldu düğün gnm :( ve ben yine şansız bedevi napalım kısmet diyorum arrtık

burdayım burdayım napıyosun naılsınnnn

ya cnm çok özür dilerim ,nan bana düğün haırlıklıları aksilikler hiç yakamı bırakmadı :KK43:

evet şükür oldu diyorum artık onla değilde bşk sorunlar oldu çok züldüğüm ölüm oldu düğün gnm :KK43: ve ben yine şansız bedevi napalım kısmet diyorum arrtık

biz iyiyiz canım bildiğin gibiyiz
hayırdır ölen kimdi?başınız sağolsun :(
sen nasılsın?çalışıyomusun?evlilik nasıl gidiyor?

Naptin bacim 80 e cikmisssin :KK53:zaten senle ben 74 le 78 arasi mekik dokuyoruz :KK11:bi cik bi in ama bayram ve tatil tabi etkiledi.ay ben almak istemiyorum artik yok bu bayramda gecti gitti tamam yeter yiyecegimizi yedik anam bacim yeter da yeme sende az az ye
:mad::mad::mad:
Bayramdan İki hafta once iki ogun yediğim yedigim hamur isi bende ani açlık vs lere sebep oldu dolayisiyla motivemi kaybettim toparlayamadim ve bunalimdan inadina gece az da olsa kacamaklarm devreye girdi. Gec kalmadan kilom oturmadan bugün başlıyorum tekrar.bundan sonra günlük bildirim yapacam. Sende kendine geldin mi benim gibi:KK50:

17 eylül 79.600
18 eylül 78.900
19 eylül 78.300 pazartesi
20 eylül 79.000
21 eylül 79.200
22 eylül 79.600
23 eylül 80.200
24 eylül 80.600

Canim çabuk toparlarsın hemen dikkat etmeye baslarsan. 80 ler benim kabusu gibiydi. Hala da Tirsiyorum

@miraycan84 Canim bugün kac kilon.
Günlük kilomu ve atladigim ipi yazacam. Seninde bana eslik etmeni isterim. Ip atliyordun onceden. Baslaman lazim bi yerden.

Ay pazartesiden itibaren ben de günlük kilomu ve ip atladığımı yazayım kuvvet oluruz birbirimize

Canim çabuk toparlarsın hemen dikkat etmeye baslarsan. 80 ler benim kabusu gibiydi. Hala da Tirsiyorum

Ay pazartesiden itibaren ben de günlük kilomu ve ip atladığımı yazayım kuvvet oluruz birbirimize
Insallah toparlarim 80 benim icinde kabus canim. Simdi hedefim pazartesi 80 görmemek. Pazartesi yaz sende ama ben atlayamayblrm. Belim rahatsız bu ara

Insallah toparlarim 80 benim icinde kabus canim. Simdi hedefim pazartesi 80 görmemek. Pazartesi yaz sende ama ben atlayamayblrm. Belim rahatsız bu ara

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah 80 i görme bir daha yaa....
Ben bugun 1000 tane ip atladim. Dün de 500
2 gündür sıkı tuttum işi. Hatta bugunluk menümü de yazayım

Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy

Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım

öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay

Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.

şu 2.5 lt oldu

spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah 80 i görme bir daha yaa....
Ben bugun 1000 tane ip atladim. Dün de 500
2 gündür sıkı tuttum işi. Hatta bugunluk menümü de yazayım
cok Sağol canim benim.
1000 tane vaybeee masallah sana. ne zamandan beri atliyorsun.
Pazartesi 80 görmem çünkü ödem filandir. Pazartesi 79.300 den asagi gorecem insallah :dua:

Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy

Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım

öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin

Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay

Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.

şu 2.5 lt oldu

spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
vavvvv menuye bak
Spora bak harikasin supersin masallah enerjine azmine Dağa tirmanma tarzi bişeyini yaparken izlemek isterdim :KK70::KK70:ayakta sinavi bilmiyorum Google'dan bakiyim

cok Sağol canim benim.
1000 tane vaybeee masallah sana. ne zamandan beri atliyorsun.
Pazartesi 80 görmem çünkü ödem filandir. Pazartesi 79.300 den asagi gorecem insallah :dua:

Canim her spor yaptığımda muhakkak az da olsa ip alıyordum iyice alıştım artık ip atlama ya.

vavvvv menuye bak
Spora bak harikasin supersin masallah enerjine azmine Dağa tirmanma tarzi bişeyini yaparken izlemek isterdim :KK70::KK70:ayakta sinavi bilmiyorum Google'dan bakiyim

Ay izleme yaaa ben bile nasıl göründüğümü merak ediyorum. Dur hareketi netten bulursam atayım sana ona bak sen en iyisi:)

Back
X